Görüş Bildir
Haberler
TV
Deniz Çakır ve Bade İşcil Dijital Platformda Birleşiyor! Deniz Çakır ve Bade İşcil Hangi Dizi İle Anlaştı?

Deniz Çakır ve Bade İşcil Dijital Platformda Birleşiyor! Deniz Çakır ve Bade İşcil Hangi Dizi İle Anlaştı?

GNS
02.02.2022 - 20:47

İlk çıkışından itibaren yaptığı farklı reklamlarıyla dikkat çeken dijital içerik platformu GAİN, geçtiğimiz yıl pek çok orijinal içeriği bünyesinde barındırmasıyla yükselişe geçen üreticiler arasında yerini alıyor. Yerli içerikleriyle dikkat çeken GAİN'in son olarak yeni dizisinde Bade İşcil ve Deniz Çakır'ı bir araya getirdiği öğrenildi. İşte projenin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

tv100'de yer alan bir habere göre Bade İşcil ve Deniz Çakır, aynı projede buluşuyor. Son dönemde tüm ünlü isimlerin dijital platform dizilerine daha sıcak bakması ile pek çok yeni içerik haberi gelmeye devam ediyor. Son olarak Masumiyet dizisinde yer alan başarılı oyuncu Deniz Çakır ve yine son işi Aşk 101 ile dijital platformda yer alan Bade İşçil bir araya geliyor. İşte projenin detayları...

Bade İşcil ve Deniz Çakır GAİN'de

Bade İşcil ve Deniz Çakır GAİN'de

Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlanan “Aslında Özgürsün” dizisi, yerli dijital içerik platformu Gain’de seyircisinin karşısına çıkacak. Dizide Belgin ve Berna adlı 2 kadının eğlenceli arkadaşlık hikayesi anlatılacak.

İş kadını Berna ve umutsuz ev kadını Belgin’in birbirine tutunma hikâyesini anlatan dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven yapacak. “Aslında Özgürsün” dizisinin başrol oyuncuları ortaya çıktı.

Aslında Özgürsün'ün Başarılı Kadrosu

Aslında Özgürsün'ün Başarılı Kadrosu

Mart ayında sete çıkacağı öğrenilen dizide başrolleri Deniz Çakır ve Bade İşcil paylaşacak. Duygu Asena’nın kadın psikolojisine farklı pencereden bakış açısı sunduğu eserinin dizi versiyonunda yakışıklı aktör Alican Yücesoy'un da yer alacağı öğrenildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın