Görüş Bildir
Haberler
Ozan Güven'e Açtığı Dava Bugün Görüldü! Deniz Bulutsuz Kimdir?

Ozan Güven'e Açtığı Dava Bugün Görüldü! Deniz Bulutsuz Kimdir?

Müge Kakşi
21.01.2021 - 15:25

Deniz Bulutsuz ve ünlü oyuncu Ozan Güven ilişkisi şiddet iddialarıyla sona ermişti. Mahkemeye taşınan bu olay sonucunda Deniz Bulutsuz, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle Ozan Güven'e dava açmıştı. İkili arasındaki dava bugün görüldü. Peki Deniz Bulutsuz kimdir? Deniz Bulutsuz nereli, kaç yaşında? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ozan Güven İle Deniz Bulutsuz Arasında Neler Oldu?

Ozan Güven İle Deniz Bulutsuz Arasında Neler Oldu?

Oyuncu Ozan Güven’le, darp ettiği iddia edilen eski sevgilisi Deniz Bulutsuz birbirlerinden şikâyetçi oldu. Deniz Bulutsuz, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği şikâyet dilekçesinde, Ozan Güven’in ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘hürriyetten yoksun bırakma’ ve ‘hakaret’ suçlarından yargılanmasını istedi. Dilekçeye göre, Bulutsuz ve Güven 12 Haziran’da bir restoranda yemek yedikten sonra arkadaşlarının evine gitti. Sohbet sırasında Bulutsuz’un eski erkek arkadaşından konu açılınca, iddiaya göre Güven, herkesin önünde hakaret etti. Bu konuşmadan rahatsız olan Bulutsuz konuyu kapattı. İkiliyi Güven’in şoförü eve bıraktı.

Bulutsuz şikâyet dilekçesinde şöyle konuştu: “Bu söze bozulduğumu söylememin ardından alkolün etkisiyle bağırıp çağırmaya başladı. Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak sert bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu.

Evden kaçmaya çalıştım. Evin üst katındaki merdivenlerden inerken saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu.Ç arpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Birçok bölgeden yaralandım.

Bugün Görülen Davadan İlk Açıklamalar

Bugün Görülen Davadan İlk Açıklamalar

Ozan Güven tarafından darbedildiğini ı̇fade eden Deniz Bulutsuz duruşma öncesi görüntülendi. Bulutsuz'un ardından Ozan Güven de adliyeye geldi. Deniz Bulutsuz, mahkemede verdiği ifadede, savcılık ifadelerini tekrar ettiğini söyledi. Hakimin 'Olayın bir özetini geçmek ister misiniz?' demesi üzerine, 'Anlatmak zorunda kalmazsam çok sevinirim. Yaşananlar çok ağırdı. Müşteki sanığın suçlamalarını kabul etmiyorum. Belki canımı kurtarmaya çalışırken olmuştur. Bana gelen darbelere engel olmaya çalışırken olmuştur' ifadelerini kullandı.

Mahkemeye çıkan müşteki sanık Ozan Güven, oyunculuk yaptığını ve aylık 5 bin TL geliri olduğunu söyledi. Müşteki-sanık Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık 20 bin TL geliri olduğunu belirtti. 

Ozan Güven, mahkemeye yazılı savunma sundu. Savunmanın dışında söz verilen oyuncu, 'Verdiğim ifadeye ekleyeceğim bir şey yoktur. Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Karşı taraftan şikayetçiyim' dedi. Yazılı savunmayı okuyan hakimin 'Sadece abajur yüzünden olduğu yazıyor. 

Diğer yaralanmalar nasıl oldu?' diye sorması üzerine Güven, 'Ben kendisine vurmadım. Abajurun sapını elinden almaya çalışırken çenesine çarptı, yaralandı. Ben de aşağı inip yara bandı getirdim. Sonrasında bana, 'Sen bana vurdun. Seni Türkiye'ye rezil edeceğim' dedi. Abajurun kırıldığı iddiası yalandır. Gerekirse abajuru getirebilirim' dedi. İfadenin ardından hakim Deniz Bulutsuz'a çenesinde iz kalıp kalmadığını sordu. Bulutsuz'un 'Kaldı' demesi üzerine izi görmek isteyen hakim, Bulutsuz'u yanına çağırdı. Deniz Bulutsuz'un çenesine bakan hakim, tutanağa, 'Diyalog mesafesinden çok dikkatli bakıldığında izin farkedildiği görüldü' şeklinde yazdırdı.

Deniz Bulutsuz Kimdir?

Deniz Bulutsuz Kimdir?

Sosyal medya uzmanı olarak bilinen Deniz Bulutsuz 1992 doğumludur. Şu anda 29 yaşındadır. İstanbullu olduğu bilinen Deniz Bulutsuz daha önce Elle, GQ Türkiye ve Vogue gibi pek çok önemli dergide çalıştı. Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı mezunu olan Bulutsuz, İstanbul Moda Akademisi Moda Yönetimi programını tamamladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın