Görüş Bildir
Haberler
Değeri Pek Bilinmeyen 6 Mükemmel Yabancı Dizi

Değeri Pek Bilinmeyen 6 Mükemmel Yabancı Dizi

asdfx223
11.06.2014 - 13:59 Son Güncelleme: 12.06.2014 - 20:48

Değeri Pek Bilinmeyen 6 Mükemmel Yabancı Dizi

İçeriğin Devamı Aşağıda

PORTLANDIA

PORTLANDIA

Konular bilindik sunum farklı. İçlerinden en ilginç yapım Portlandia olduğunu söyleyebilirim izlerken 'bune lan' diyeceğiniz ama sonradan izlemeye devam edeceğiniz türde bir dizi.

Doctor Who

Doctor Who

Gelelim Zaman Lord'u Doctor'a yani Doctor Who. Kim bu Doktor dediğinizi duyar gibiyim zaten 1963 yılından beri aynı soru soruluyor cevabını 1-2 yıl içerisinde alacağımız bir soru olduğunuda belirteyim. Dizi zaman yolculuğu üzerine, fazla spoiler vermeden yeni versiyonunu(2005-) izlemeye bırakıyorum.

Anger Management

Anger Management

Tamamiyle Charlie Sheen abimizin gerçek hayatından örnekler barındıran bir dizi. Dizinin türkçesi Öfke Kontorlü. Dizi de bir Öfke Kontrol Terapistini canlandırıyor aman ne terapist. Öfke Kontrol Sorunu olan terapist olurmuymuş. Eğer Charlie Sheen'i gerçek hayatından örneklerini tv de veya internette okuduysanız diziyi izlerken 'gerçek hayatında da böyleymiş' diyeceğiniz bir o kadar komik eğlenceli orjinal espriler barındıran yapım.

Being Human

Being Human

Ha? Bu nasıl dizidir arkadaş. Hiç Hayalet , Vampir ve Kurtadam kafadaralar aynı evde yaşamaya çalışır mı. Cevabını diziyi izlerken öğrenin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
1
0
0
0