Görüş Bildir
Haberler
Dedikodunu Yapan Kişinin Kim Olduğunu Açıklıyoruz!

Dedikodunu Yapan Kişinin Kim Olduğunu Açıklıyoruz!

Aburoski
12.12.2018 - 18:13 Son Güncelleme: 24.12.2018 - 15:32

Bakalım senin hayatında gıybet kazanını kaynatan kim? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Sence gerçekleşmiş bir konuyu konuşmak dedikoduya girer mi?

4. Dedikoduyu başlatan mı yoksa devam ettiren misin?

5. Sence dedikodu yapmak seks kadar zevk veriyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu seslerden hangisi seni sinir ediyor?

7. Son olarak, sevdiğin bir insanın dedikodunu yaptığını öğrendiğinde ne yaparsın?

En yakın arkadaşın!

Verdiğin cevaplara göre senin dedikodunu yapan kişi en yakın arkadaşın! Arkadaşınla yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor. Seni gerçekten çok sevdiğini düşünüyorsun fakat durum hiç de sandığın gibi değil. O başka insanlara hatta senin sevmediğin insanlara dedikodunu yapmış. Bu uzun zamandır olan bir durum. Sanki bu insan zorunda olduğu için senin yanındaymış gibi. Seni gerçekten sevdiğini, değer verdiğini düşünmüyoruz. Bir insan zaten sevdiğinin dedikodusunu asla yapmaz! Sen tam tersine ona çok değer veriyorsun. Senden canını istese verecek kadar çok seviyorsun onu. Birbirinizi anladığınızı düşünüyorsun fakat sadece sen onu anlıyorsun. O seni hiç anlamıyor. Zaten senin anlattıkların da hislerin de onun umrunda değil. O sadece senin ağzından dedikoduluk bir laf çıksın diye bekliyor. Bir an önce onu takibe almalı, senin hakkında daha fazla dedikodu yapmasına izin vermemelisin. Çünkü senin arkandan hak etmediğin şeyler söylüyor. Sen kalbi de yüzü de temiz bir insansın. Öyle insanları hayatında bulundurma ve gözünü dört aç! :)

Eski sevgilin!

Verdiğin cevaplara göre senin dedikodunu yapan kişi eski sevgilin! Eski sevgilinin dedikodunu yapması biraz kötü olmuş.Tabii sadece sen değil bu eski sevgili dedikodusuna maruz kalan birçok insan var. Sana söylemediği ya da söylemeye cesaret edemediği konuları hep arkadaşlarına anlatıyor. Yaptığı gerçekten çok ayıp. Hadi sevmediğin insanın dedikodusunu yaparsın da öncesinde birçok güzel şey yaşadığın eski sevgilinin dedikodusunu neden yaparsın değil mi? Sen de tam tersi eski sevgilin de olsa bütün sorunlarınızı, her şeyinizi birlikte konuşarak çözme taraftarı olmuşsun hep. İyi ki senin şu anda eski sevgilin. Senin böyle bir insanla devam etmen saçma olurdu. Sen bu tarz durumları hak etmeyecek kadar masum bir insansın. Hiçbir zaman böyle insanları hayatında bulundurma ve sevgini kime vereceğini de iyice tart, anla! Herkese öyle hemen kanma yoksa sonunda üzülen sen olacaksın. Biraz insanları tanımaya çalış. Seni seviyoruz :)

Okul arkadaşın!

Verdiğin cevaplara göre senin dedikodunu yapan kişi okul arkadaşın! Okul zaten dedikodu yuvası olmuş. Senin dedikodunun yapılmaması imkansızdı. Aslında hiç kimseye hiçbir şey yapmamana rağmen, seni çekemeyen insanlar hakkında boş boş konuşuyor. Belki çok güzelsin/yakışıklısın ya da çok çalışkan bir insansın. Her ne olursa olsun seni çekemedikleri bir gerçek. Onlara asla malzeme verme. Sen vermediğini düşünsen de onlar bir şekilde çekip dedikoduluk malzemeyi çekip alır. Bu nedenle de daha çok dikkat etmelisin. Etrafındaki yılanlara karşı gardını alıp, hazır olda beklemelisin. Sen zaten kendini çok iyi tanıyan birisin ve insanlara karşı nasıl davranman gerektiğini de çok iyi biliyorsun. Duyduğun dedikoduları da hiç umursama. Onlar senin ne kadar karakterli bir insan olduğunun farkında değiller. Sen yine susarak asaletini koru. Senden bir karşılık alamayınca bir gün susacaklar merak etme. :)

Kuzenin!

Verdiğin cevaplara göre senin dedikodunu yapan kişi kuzenin! Vallahi bu akrabalardan korkulur. Ülkemizde ne yazık ki akrabanın dedikodusunu yapmayan kalmadı. Kesinlikle birileri yakınları için bık bık bir yerlerde konuşuyor. Bunun önünü alamıyoruz. Bir an önce buna çare bulunmalı yoksa güveneceğimiz hiç kimse kalmayacak. Akrabalar bile dedikodumuzu yapıyorsa dışarıdaki insan neden yapmasın ki? Her neyse, senin kuzenin seni kıskandığı için sürekli dilinde sen varsın. En küçük hareketini bile başka yönlere çekip dedikodu dalgasını yaratabilecek bir potansiyele sahip. Ondan korkulur cidden. Ya onu al karşına artık buna bir son vermesini söyle ya da sen de ortalığı karıştır. Yoksa kuzenin sen bir hamle geliştirmediğin sürece susmayacak. Olur olmaz yerlerde hakkında konuşacak. Sonrasında senin başın ağrıyacak. Kişisel olarak senin onunla hiçbir problemin yok. Sadece senin seviyene ulaşamadığı için kendini yiyip bitiriyor ve bu nedenle dedikodunu yapıyor. Bakalım ilerde ne olacak?

Mahallenin dedikoducusu komşun!

Verdiğin cevaplara göre senin dedikodunu yapan hiç de şaşırmayacağın birisi. Komşun senin ölümüne dedikodunu yapıyor. Sadece senin değil, bütün mahallenin dedikodusunu yapıyor. Bu insanı pek fazla takmana gerek yok. Zaten söylediği şeylerin gerçek olmadığı dünya biliyor. Sırf konuşmak için konuşuyor. Ortalığı olur olmaz karıştırmak onun en büyük zevklerinden biri. Bu durumdan o kadar zevk alıyor ki kimin hakkında ne söyleyebilirim diye saatlerce evinde düşünüyor. Senin nasıl biri olduğunu bilenler biliyor bu nedenle bu önemsiz kişiye 'he' he geç! O kendine kendine eğlensin. Başka birini bulduğunda zaten senin hakkında konuşmayı kesecek. Onun için gelip geçicisin. Sen güzel kalbinle böyle devam et.

İş arkadaşın!

Verdiğin cevaplara göre senin dedikodunu yapan kişi iş arkadaşın! İş ortamları zaten genellikle dedikoduyla kaynar. Herkes herkesin dedikodusunu yapar. Yapmıyorum diyen varsa da kesinlikle yalan söylüyordur. O kadar insanın bir arada olduğu bir ortamda kimse masum değildir. Tabii bu dedikodular genellikle küçük şeyler oluyor. Senin de hakkında iş arkadaşın konuşmuş. Neden senin hakkında konuştuklarına bir türlü anlam veremesen de maalesef ki seni kazanda kaynatıyorlar. Bu gıybet biraz sürecek gibi ama olsun. Seni bilen biliyor zaten çok da aldırma yani. Onların konuştuklarının hiçbir geçerliliği yok sonuçta. Sen işine odaklan, işinle ön planda olmaya çalış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
327
146
100
74
41
36
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazan

18 yaş altı için de hazırlanmış bir test fakat 5.soru ise şöyle ''Sence dedikodu yapmak seks kadar zevk veriyor mu?'' Nerden bilebiliriz editör?!

Ceren Güler

okul arkadaşın

OKULDAKİ ARKADAŞIM SEMA BİLİYODUM

C10BLACK

hahha