Görüş Bildir
Haberler
Death Note - Ölüm Defteri ( Tanıtım )

Death Note - Ölüm Defteri ( Tanıtım )

Mustafa Ardahanlı
25.07.2014 - 11:44 Son Güncelleme: 25.07.2014 - 11:46

Death Note - Ölüm Defteri ( Tanıtım )

Eğer iki büyük satranç ustası masanın başına otursa, her ikisi de her hamlede en mükemmel stratejiyi uygulasa ve karşısındakinin ufacık bir hatasını kollasa ve bu oyun böyle sürüp gitse belki Death Note’dan alacağınız keyfin bir benzerini de bu oyundan alabilirsiniz. Animeye yeni başlamak isteyenler için kesinlikle mükemmel bir tercih olacaktır Death Note. Çürüyen dünyaya sadece ilahi bir müdahalenin çeki düzen verebileceğine inanan, adaleti sağlamanın ilk ve en temel öncelik olması gerektiğine inanan dürüst, dahi ve gözü kara kahramanımız Kira ile onu yakalamaya ant içmiş, adaletin kanunlara göre sağlanması gerektiğine yürekten inanan ve Kira’yı bir katil olarak gören, dahi, kibar ve yalnız dedektifimiz L arasında geçen, hayatların ortaya konduğu muhteşem bir Rus ruleti…

İzlerken sıklıkla tüyleriniz ürperecek, ekran başından ayrılamayacak ve bağımlısı olacaksınız.

  Bütün olay bir ölüm meleğinin can sıkıntısı sonucu taşıdığı iki ölüm defterinden birini dünyaya atmasıyla başlıyor. Bu defteri bulan idealist kahramanımız Light bunun bir şaka olduğunu düşünmesine rağmen yine de bir suçlu üzerinde deniyor ve suçlu 40 saniye sonra kalp krizi geçiriyor… Artık Light için bu dünyaya adaleti getirmenin vakti gelmiştir. Yeni yepyeni bir dünya kuracak ve sadece iyilerin yaşamasına izin verecektir. Bu yeni dünyanın tanrısı ise o olacaktır. Ölüm defteri, üzerine tam ismi yazılarak yüzü hayal edilen bir kişinin ölmesini sağlayan bir defterdir. Bu sebeple aynı ismi taşıyan bir başkası hayatını kaybetmez. Bunun yanı sıra öldürülmek istenen birisinin ölüm sebebi ve ölümden önceki davranışları deftere yazılarak belirlenebilir, eğer bu detaylar yazılmazsa ismi yazılan kişi kalp krizinden ölür.

  Light, günahsız bir dünya yaratmak istemektedir. Her gün dinlediği haberlerde duyduğu cinayetler, tecavüzler, hırsızlıklar onun bu dünyadan tiksinmesine yol açmıştır ve tanrı olarak kötüleri cezalandıracaktır. Bu sebeple insanların onun elinden öldüğünü anlamalarını ister ve hiçbir kurbana detay yazmaz. Bu durumda ölen suçluların hepsi kalp krizinden ölmüştür ve herkes bunu birisinin yaptığını fark edecektir fakat ölen kurbanlar bir semtten veya bir ülkeden değil dünyanın her yerinden ve en sıkı korunan hapishanelerin içinden seçilmiştir. Bunu yapmaya dünya üzerinde yaşayan hiçbir insanın gücü yetmeyeceği gibi bu çapta büyük bir suç örgütü de bulunmamaktadır. Hiç şüphesiz, bu kesinlikle tanrının işidir !!

Kaynak: http://gamexnow.com/death-note/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0