Görüş Bildir
Haberler
Dayısının ve Ağabeyinin Tecavüz Ettiği 14 Yaşındaki Çocuk Doğum Yaptı, Anne Oğlundan Şikayetçi Olmadı

etiket Dayısının ve Ağabeyinin Tecavüz Ettiği 14 Yaşındaki Çocuk Doğum Yaptı, Anne Oğlundan Şikayetçi Olmadı

Ulaş
12.08.2020 - 11:17

Şanlıurfa'da yaşayan 14 yaşındaki A.B., karın ağrısı şikayeti ile gittiği Siverek Devlet Hastanesi’nde doğum yaptı. Güvenlik birimleri tarafından ifadesine başvurulan A.B. dayısı M.İ. ve ağabeyi M.B.’nin birçok kez tecavüzüne uğradığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet'ten Zehra Özdilek'in haberine göre, Şanlıurfa Siverek’te A.B. 2017’nin ekim, kasım aylarında ağabeyi ve öz dayısının tecavüzüne uğradı. Korktuğu ve tehdit edildiği için durumunu kimseye anlatamadı. 2018’in temmuz ayında hastaneye de giden A.B. doğum yaptı. Doğum yapan A.B. ailesi tarafından hastanede bırakıldı ve sahip çıkılmadı.

Emniyetteki ifadesinde sanık dayı M.İ. mağdur A.B’nin kendisini birlikteliğe zorladığını belirterek kendisinin kör olduğunu söyledi.

Emniyetteki ifadesinde sanık dayı M.İ. mağdur A.B’nin kendisini birlikteliğe zorladığını belirterek kendisinin kör olduğunu söyledi.

Suçlamaları emniyet ve savcılık ifadesinde kabul eden M.B. kardeşinin kendisi ile birlikte olmak istediğini, kendisinin de kabul ettiğini söyledi. Mahkeme aşamasında ise M.B. savcılık ve emniyet ifadelerini değiştirerek suçlamaları kabul etmedi.

Anne, tecavüzcü oğlunu korudu...

Anne, tecavüzcü oğlunu korudu...

Anne S.B. ise kızının kilo aldığını fakat hamile olduğunu bilmediğini söyleyerek, “Kızım böyle konulara meyilli birisi değil. Hamile olduğunu ilk defa hastenede öğrendim. Kızıma kesinlikle zorla bir şeyler yapıldı” dedi. Anne S.B. oğlundan şikâyetçi olmadığını ancak kendi erkek kardeşinden şikâyetçi olduğunu söyledi. Mağdur A.B. duruşmalarda dayısı ve abisinden şikâyetçi olmadığını belirterek, “Çünkü abim ve dayım ceza alırlarsa hapishaneden çıktıklarında beni döverler. Aileme teslim edilmek istiyorum” dedi.

Sanıklar hakkında zincirleme suç hükümleri uygulanmadı...

Sanıklar hakkında zincirleme suç hükümleri uygulanmadı...

Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi ise kararı bozararak mağdur A.B’nin doğum yaptığı sırada biyolojik yaşının öğrenilmesi ve bebeğin babasının kim olduğunun sorulmasını isteyerek kararı bozdu. Dosyaya bakan Siverek 1. Ağır Ceza Mahkemesi ise sanıklara ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan beraat, ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan ise 24 yıl hapis cezasına çarptırdı. Hüküm ile birlikte tutukluluklarına devam kararı verildi. Ayrıca kararda, “Her ne kadar sanıklar hakkında zincirleme suç hükümlerinin uygulanması talep edilmiş ise de sanıkların aynı suçu işleme kararı icrası kapsamında değişik zamanlarda mağdura karşı aynı suçu birden fazla işledikleri hususunda her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı bir delile ulaşılmadığından sanıklar hakkında zincirleme suç hükümleri uygulanmamıştır” ifadeleri yer aldı. Mahkeme tarafından bebeğin babasının kim olduğuna ilişkin soruya ise A.B. cevap vermedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DR.D

Böyle bir şeyden şikayetçi olmayan anneye anne denmez.Onu söylemiş olayım

atd

evet... anneyi susturdular diyelim bir şekilde; bu kızın babası nerede?! Kimsesi mi yok, doktoru, öğretmeni, polisi, komşusu, akrabası da mı yok ya

Toprak Han

Allahım sen aklıma mukayyet ol! Bıktım bu iğrençliğinizden leş sürüsü!

Aysun Bulut

Kimse bana cani falan demesin.Bu ailenin kökünün kazınması lazım.yok olsunlar yaşamasınlar.Bunlar nasıl insan, bunlara kim aile diyor? Aile kavramı nedir? bu... Devamını Gör