Görüş Bildir
Haberler
Darkorbit Uridium Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Darkorbit Uridium Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Durma Play
08.04.2016 - 16:03

Darkorbit Uridium Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

DarkOrbit , kullanicisina uzayin sonsuz boslugunda rakiplerine karsi üstünlük saglayarak yenilmez bir noktaya ulasma sansi sunuyor. Günümüzden yüzlerce yil sonraki bir zamanda geçen oyun, uzayin bilinmez bir bosluk olmaktan çikarak irk ve firmalarin birbiri ile çarpisarak mücadele ettigi bir noktaya geldigi bir yapida bulunuyor. Mars, Venüs ve Dünya olarak ayrilan üç adet büyük hammadde sirketi, uzayda yasamin devam edebilmesi için sagladiklari ürünler için daima birbirleri ile mücadele etmektedirler. Bu durum, kisiye bu üç firma arasinda seçim yaparak hangisinin ismi altinda savasacagini seçme zorunlulugu tutmaktadir. Tahmin edilebilecegi gibi uzay gemileri üzerinden oynanisin hâkim oldugu DarkOrbit, kisinin sahip oldugu araci daima gelistirip seviye atlatarak, adeta sanal bir bag kurulabilmesini de sagliyor. Genellikle rol yapma oyunlarina sikça karsilasilan bu durum, uzay gemisi kontrolü saglanan ve bu sekilde savaslarin yapildigi bir oyunda neredeyse ilk defa kullanilan bir yöntem olarak dikkat çekiyor.

Oyunun üç boyutlu efektlere ve bununla beraber oldukça gelismis grafiklere sahip olmasina ragmen herhangi bir indirme ve yüklemeye gerek kalmadan internet tarayicisi üzerinden kullanilabilmesi de dikkat çeken ögeler arasinda. Bu özellik Dark Orbit dünyasini tecrübe etmek isteyen kisilerin yalnizca dakikalar içerisinde bu arzularini gerçeklestirebilmesine ve hali hazirdaki oyuncularin ister evlerindeki ister de farkli bir bilgisayar üzerinden diledikleri zaman gemilerini kontrol ederek gerekli ayarlama ve savaslari gerçeklestirebilmelerini sagliyor. Günümüz online oyunlarinda sik görülmeye baslanan tarayici üzerinden kullanim ögesi, gelecekte oyunlarin çogunun bu sekilde sunularak optik disk dagitim ve yüksek boyutlarda indirme yapma gibi sorunlari ortadan kaldiracak gibi görünüyor.

DarkOrbit herhangi bir ücret ödenmesine gerek kalmadan direkt kullanilmaya baslanabiliyor. Profesyonel yayinci firma BigPoint bünyesinde sunulan oyunun gelecek tarihlerde de ücretli bir yapiya girmeyecek olmasi firma tarafindan yapilmis açiklamalar arasinda bulunuyor. Fakat arzu eden kullanicilar oyundaki ek içeriklerden faydalanmak ve gelisim süreçlerini hizlandirmak için Dark Orbit Uridium satin alarak alisverislerini gerçeklestirebilmektedirler. DurmaPlay üzerinden üzerinden BigPoint EPin satin alan kisiler, oyun içerisinde elde edebilecekleri Darkorbit Uridium ile hem severek kullandiklari oyunun gelisim ve güncelleme sürecine katkida bulunurken hem de yapimdan aldiklari zevki en üst düzeye tasiyip, rakiplerine karsi üstünlük saglamaya baslayabilmektedirler. Darkorbit Uridium satin al ve rakiplerinin önüne geç.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/darkor...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın