Görüş Bildir
Haberler
Damla Ersubaşı'ndan Dumur Eden Şiddet Açıklaması: İlk Kez Lisede Şiddete Uğradım!

Damla Ersubaşı'ndan Dumur Eden Şiddet Açıklaması: İlk Kez Lisede Şiddete Uğradım!

GNS
27.03.2022 - 23:15

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si olarak tanıdığımız Damla Ersubaşı, dönem dönem eski eşi Mustafa Can Keser ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişki ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun şiddet gördüğü gerekçesi ile mahkemeye başvurmasının ardından boşanması dikkat çekmişti. Damla Ersubaşı cephesinden yana en şaşırtan konu ise bir süre geçtikten sonra eski eşi ile barıştığını sosyal medya üzerinden yayınlaması olmuştu. Oyuncu Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programında ilgi çeken açıklamaların altına imza attı. İşte habere dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Damla Ersubaşı, katıldığı bir program esnasında ilginç açıklamaların altına imza attı. Söyledikleriyle herkesi şaşkına çeviren Ersubaşı, hayatında ilk defa lisede bir erkek tarafından şiddet gördüğünü itiraf etti. Eski eşi ile yaşadıklarına da değinen Damla Ersubaşı, hayatına dair önemli anları anlattı. İşte haberin detayları...

Damla Ersubaşı'dan Şoke Eden Şiddet İtirafları!

Damla Ersubaşı'dan Şoke Eden Şiddet İtirafları!

Şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi isimli programa konuk oldu. Ersubaşı, hayatına dair önemli açıklamalarda bulundu.

İlk Kez Lisede Şiddet Gördüm!

İlk Kez Lisede Şiddet Gördüm!

Eski eşi Mustafa Can Keser tarafından darp edildiği konusu ile uzun bir süre medyada yer alan Damla Ersubaşı, ilk kez lise döneminde bir erkeğin şiddetine maruz kaldığını şu ifadelerle açıkladı:

'Lisede benden hoşlanan kişiyi reddettim. Bunu hazmedemeyince bana şiddet uyguladı'

Keşke 23 Yaşında Evlenmeseydim!

Keşke 23 Yaşında Evlenmeseydim!

Evliliği ve ilişki süresince çok fazla eleştiri alan Ersubaşı, konu ile ilgili kendi düşüncelerinden bahsettiği esnada en büyük pişmanlığının 23 yaşında evlenmesi olduğunu ifade etti. Ersubaşı, 'Şuan baktığımda keşke 23 yaşında evlenmeseydim' dedi.

Eşim Sinirli Biriydi...

Eşim Sinirli Biriydi...

Damla Ersubaşı, hayatının en kötü anı sorulunca eski eşi ile yaşadıklarından bahsetti. Oyuncu şu ifadeleri kullandı:

'Eski eşimle kavga ve gürültü anları. Anlaşamadığımız zamanlar. Çünkü sinirli biriydi'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basına Farklı Yansıdı

Basına Farklı Yansıdı

Şiddet iddiaları ile sık sık gündeme gelen ve boşanma davasında da bunu gerekçe olarak kullanan Damla Ersubaşı, yaşadıklarından bahsederken bazı konulara açıklık getirdi. Ersubaşı, 'Botoks yaptırmıştım. Gözlerimin morlukları basına farklı yansıtıldı. Gerçeklik payı yok' ifadelerini kullandı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın