Görüş Bildir
Haberler
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile Yeniden Evlenecek mi?

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile Yeniden Evlenecek mi?

Sihirli Annem’in çocuklarından Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde şiddet gördüğü için boşandığı Mustafa Can Keser ile yeniden birlikte olduğunu açıklamıştı. Yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemine gelen Damla Ersubaşı, Instagram üzerinden takipçileriyle yaptığı soru-cevapta yeniden barıştığı Mustafa Can Keser ile yaşadığı ilişki hakkında açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, özel hattıyla sık sık gündeme geliyor. Genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde şiddet gördüğü eşi Mustafa Can Keser ile yeniden barışmıştı. Damla Ersubaşı, ‘yeniden evlilik olacak mı?’ sorusuna ‘Öyle bir düşüncemiz yok’ cevabını verdi.

Damla Ersubaşı: Oldu mu, Rahatladın mı?

Damla Ersubaşı: Oldu mu, Rahatladın mı?

Şimdilerde eski eşi Keser ikinci baharını yaşayan iki çocuk annesi eski oyuncu, önceki gün sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

'Eşini ne diye kaydettin?' sorusuna da fotoğraf ile yanıt veren Damla Ersubaşı, 'Can Parçam' yazılı kareyi 'Çok seviyorum keratayı' diyerek yanıtladı.

Bunun üzerine gelen 'Acaba o seni seviyor mu senin onu sevdiğin kadar' mesajı gelen Ersubaşı, takipçisine şu sözlerle yanıt verdi: 'Sevmiyor annem, sevmiyor gülüm, sevmiyor bacım; tek ben seviyorum, en çok ben seviyorum o hiç beni sevmiyor oldu mu, rahatladın mı?'

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Klazomenai35

O zamanda varmis kurtarma rezaleti😂

Ziya Akbaş

Onedio, vasıfsız insanlar sabah kahvaltıda birbirlerine göstersinler diye yayınladığın "yazımsı"lar için acaba kaç para alıyorsun?