Görüş Bildir
Haberler
Damla Ersubaşı Şiddet Gördüğü Eski Kocası Mustafa Can Keser'i Affetti: Minik Kuş Geri Döndü!

Damla Ersubaşı Şiddet Gördüğü Eski Kocası Mustafa Can Keser'i Affetti: Minik Kuş Geri Döndü!

GNS
28.11.2021 - 18:08

Sihirli Annem'in Ceren'i olarak çocukluğundan itibaren tanınan ünlü isim Damla Ersubaşı, iş insanı Mustafa Can Keser'den ihanete uğradığı ve şiddet gördüğü gerekçeleriyle boşanmıştı. 2016 yılında dünya evine giren ve 2020 yılının eylül ayında boşanan çiftin tekrar barıştıkları iddiaları konuşulurken Damla Ersubaşı'nın Instagram paylaşımı her şeyi açığa kavuşturdu. İşte Damla Ersubaşı'dan Mustafa Can Keser paylaşımı... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan eski oyuncu Damla Ersubaşı, 2020 yılının eylül ayında ihanete uğradığı ve darp edildiği gerekçesiyle eşi Mustafa Can Keser'den boşanmıştı. Evliliklerinden 2017 yılında Zehra ve 2019 yılında Zeynep Nisa adında iki kızı olan çiftin tekrar bir araya geldiği iddiaları dolanırken Instagram hesaplarında durumu doğruladılar. İşte detaylar...

İkili Arasındaki Buzlar Eridi

İkili Arasındaki Buzlar Eridi

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu.

Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı. 'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili aralarındaki buzları eritti.

Minik Kuş Geri Döndü

Minik Kuş Geri Döndü

Çift, barıştıklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Ersubaşı, paylaştığı bu fotoğrafa 'Kalbim' notunu düştü. Mustafa Can Keser ise paylaşımın altına 'Minik kuş geri döndü' yazdı.

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın