Görüş Bildir
Haberler
Damacanaya Bile Tecavüz Eden Erkeklerin Ülkesinde Bir Kadını Taciz Etmeyi Kendilerince Haklı Gösteren 10 Gerzek Sebep

Damacanaya Bile Tecavüz Eden Erkeklerin Ülkesinde Bir Kadını Taciz Etmeyi Kendilerince Haklı Gösteren 10 Gerzek Sebep

Sude Taşkın
18.02.2015 - 11:36 Son Güncelleme: 18.02.2015 - 11:54

Uçkuruna sahip çıkabilen erkekleri bu listeye sokmuyoruz elbette. 'Genelleme yapma lütfen' diye bas bas bağırmayın. Çoğunluğu hepimiz görüyor, duyuyor ve bizzat biliyoruz ne yazık ki. Sosyal medyada dahi kadına abuk subuk etiketler yapıştırarak hunharca lince girişen erkeklerin olduğu bir toplumda nefes alıyoruz. 'Kadın dediğin..', 'kezban', 'yollu' gibi sayısız benzetmelere maruz kalan biz kadınların, erkeklerin(!) gözünde, bu toplumda ne yazık ki tecavüze uğramışsa bile kendi suçu muhakkak vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Topluluk içinde sesli gülmek, kahkaha atmak

Erkeklere göre, bir kadın oturduğu kafede ya da restoranda sesli gülüyorsa yolludur. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Sesli gülüyordur çünkü hiç utanması yoktur, sesli gülerek erkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyordur. Dedim ya yolludur diye, sonuçta sesli gülmek de teşhircilik değil mi?

2. Sakız çiğnemek ve balon yapmak

Yollular gibi çiğneme şu sakızı diye uyarırlar hemen. Orda burda sakız çiğneme, bu resmen kaşarlıktır. Ayıp denen bir şey var caaannııım!

3. Bir mekanda ya da köşe başında sigara içmek

Bir kadın sigara içiyorsa, özellikle toplum içinde, çok özgürdür ve rahattır. Hele ayakta durmuş bir köşe başında sigarasını tüttürüyorsa o kadından hayır gelmez. Yollunun önde gidenidir.

4. Bir erkekle konuşurken saçları ile oynamak

Bir kadın saçlarıyla oynuyorsa karşısındaki erkeğe kesin mesaj veriyordur. Azdım diyordur, senden hoşlanıyorum diyordur. E haliyle karşı tarafta tahrik oluyordur değil mi?

5. Topuklu ayakkabı giymek

Ayakkabının zeminde çıkardığı ses erkeği tahrik ediyor! Bir de kadının yürüyüşü değişiyor, kalçayı kıvırıyor. Erkek lafta atar taciz de eder bu durumda değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sosyal medya hesaplarında seksi özçekimler paylaşmak

Resmen erkekleri tahrik etmek amacıyla yapıyorlar. Düpedüz teşhircilik değil de ne a be arkadaş? Seksi(!) fotoğraf çekip paylaşmışsa, özçekiminde çatal dekoltesi vermişse bir kadın, önüne gelen her erkekle yatmalı değil mi? Başka bir şey düşünülemez.

7. Gece dışarda tek başına yürümek

Hiç kadın dediğin gece dışarıya çıkar mı? Ne kadar ayıp! Kadın haksız ama onu gece rahatsız eden it kopuk sonuna kadar haklı değil mi?

8. Bir sevgilinin olması

Zaten normal şartlarda orda burda sevgilinle gezip tozuyorsan yollusun. Bir de bir gün olur da yatıp kalkarsanız suçlu sensin. Çünkü erkeğin suçu yok, bu işi sen tek başına yaptın.

9. Mini etek ya da şort giymek

Teşhircilikte son nokta. Sonuçta orasını burasını açıyor, erkeği tahrik ediyor. Taciz de edilirse, tecavüze de uğrarsa muhakkak ki hak etmiştir.

10. Açık(!) giyinmek

Kime göre, neye göre açık? Bunun belli bir standartı yok. Bu ülkede damacanalara, eşeklere, ördeklere hallenen erkekler var sonuçta. Sen bacağını, göbeğini gösterirsen azıverir, tecavüz ediverir. Sonuçta sen tahrik ettin, onun suçu yok değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
188
20
16
14
8
6
4