Görüş Bildir
Haberler
Daily Star: 'Sami Khedira Transferinde Trabzonspor Bir Adım Önde'

Daily Star: 'Sami Khedira Transferinde Trabzonspor Bir Adım Önde'

metin doğan
02.02.2015 - 20:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere'nin Daily Star gazetesi, Real Madrid 'in orta saha oyuncusu Sami Khedira'nın transfer yarışında Trabzonspor'un da olduğunu yazdı.

Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United'ın, Sami Khedira'yı transfer etme yarışında şaşırtıcı bir gelişmeyle karşılaştığını belirten Daily Star gazetesi, Real Madrid'in Alman orta saha oyuncusunu transfer etmek isteyen Trabzonspor'un bir adım önde olduğunu ifade etti.

Sezon sonunda Real Madrid ile sözleşmesi bitecek olan Sami Khedira'nın bonservisinin elinde olacağına dikkat çeken gazete, Trabzonspor'un Alman milli futbolcuya çok iyi bir teklif yapacağını belirtti.

Öte Yandan Trabzonspor'a Onur Recep Kıvraktan sevindirici haber geldi. Bordo-Mavililerin Avrupa arenasında Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan milli kaleci Onur Kıvrak yaptığı açıklamada 'Ön görülen tarihten daha önce döneceğim. Ligin bitimine 6 hafta kala hazır olurum' diye konuştu.

Kaleci Onur yaptığı açıklamada, 'Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Beklenenden daha önce sahalara döneceğim. Sakatlandığım zaman sezonu kapattığım söylenmişti. Ancak ameliyat sonrası kendime çok iyi bakıyorum ve doktorlarım da benim hızlı iyileşmem için ellerinden geleni yapıyor. Salonda ağırlık çalışmalarına başladım. Sol dizimi kuvvetlendiriyorum. Taraftarları ve futbol oynamayı çok özledim. Bana büyük bir sevgi var ve geri döneceğim günü iple çekiyorum' dedi.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/trabzon...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0