Görüş Bildir
Haberler
Daha Önce Muhtemelen Hiç Duymadığınız 14 Google Uygulamasıyla Hayatınızı Kolaylaştırın!

etiket Daha Önce Muhtemelen Hiç Duymadığınız 14 Google Uygulamasıyla Hayatınızı Kolaylaştırın!

Hiçbir sorumuzu cevapsız bırakmayan en yakın arkadaşımız Google'ı, her gün miyonlarca kişi kullanıyor ama kaçımız verimli şekilde kullanabiliyor orası tartışılır. BrightSide'dan derlediğimiz, daha önce muhtemelen bilmediğiniz 15 Google uygulamasını kullanarak siz de hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kaynak: https://brightside.me/wonder-curiosit...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Google Çeviri Uygulaması

1. Google Çeviri Uygulaması

Yurtdışı seyahatlerinizde hayatınızı kurtaracak bir uygulama gerçekten! Kamerayı çevirisinin yapılmasını istediğiniz metnin üzerine getiriyorsunuz ve uygulama seçtiğiniz dile otomatik olarak çeviriyor. Öyle sözlüklerde vakit harcama derdinize son veriyor yani!

2. Gmailify

2. Gmailify

Bu uygulama, Outlook, Yahoo ya da farklı uzantılı tüm e-posta hesaplarınızı ortak bir Gmail gelen kutusunda birleştirmenizi sağlıyor.

3. Google Akademik

3. Google Akademik

Akademik literatürde arama yapmanızı sağlayan bir arama motoru. Google Akademik'ten arama sonuçları listesinde aradığınız konu ile ilgili ders kitapları, bilimsel makaleler ve dergilerin alıntılarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

4. Google Keep

4. Google Keep

Rengarenk notlar almanızı sağlayan bu uygulama ile artık önemli hiçbir şeyi unutmayacaksınız!

5. Google Sky

5. Google Sky

Dünyanın en iyi teleskobuyla uzayın derinliklerinde yolculuk yapmak ister misiniz? Bu uygulama ile kelimenin tam anlamıyla Samanyolu Galaksi'sini gezip, yapılan son çalışmaları öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Google Fonts

6. Google Fonts

Google Fonts, projeleriniz için en iyi yazı tipini bulup, seçmenizi sağlayacak, sadece yazı tiplerinden oluşan bir arama motoru.

7. Google Arts & Culture

7. Google Arts & Culture

Sanatseverlerin asla kaçırmaması gereken bu uygulama ile, ünlü sanat eserlerini olağanüstü detaylarla keşfedebilirsiniz.

8. Think with Google

8. Think with Google

En son araştırma sonuçlarına, devam eden tüketici trendlerine ve pazarlamadaki en yeni bilgilere ilişkin birçok sonuca bu uygulama ile ulaşabilirsiniz.

9. Google Trends

9. Google Trends

Trends arama motoru, günlük olarak en çok aranan konulara ulaşmanızı sağlıyor.

10. Google Alışveriş

10. Google Alışveriş

Bu uygulamayla ayakkabıdan, teknolojik aletlere, kozmetikten giyime kadar her şeye ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Panoramio

11. Panoramio

Oturduğunuz yerden dünyayı keşfetmek ya da gezi planı yapmak istiyorsanız, İnternet kullanıcıları tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı Panoramio'yu kullanabilirsiniz.

12. Google Sound Search

12. Google Sound Search

Shazam'a benzer harika bir müzik tanıma uygulaması olan Sound Search ile saniyeler içinde dinlediğiniz şarkının adına ulaşabilirsiniz.

13. Google Görseller

13. Google Görseller

Web'de görselleri aramak için kullanılan en kapsamlı araç olan Google Görseller ile istediğiniz resmi arattığınızda, benzer görüntüleri, görüntünün farklı çözünürlüklerini, görüntüyü içeren sayfaları ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

14. Build with Chrome

14. Build with Chrome

Çocukluğumuzda oynadığımız legoların yetişkin versiyonu! Dünyanın istediğiniz yerine, sanal legolarınızla istediğiniz her şeyi inşa edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
80
29
18
15
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın