onedio
Görüş Bildir
article/comments
article/share
Haberler
Daha Önce Kadıköy'de İp Bikinisiyle Dolaşan Kadın, Bu Sefer de Bağdat Caddesinde Ortaya Çıktı!
Video Oynatıcısı yükleniyor.
Süre 0:00
Toplam Süre 0:18
Yüklendi: 0%
Yayın Tipi CANLI
Kalan Süre 0:18
 
1x
    • Bölümler
    • açıklamalar kapalı, seçildi
    • Altyazı Kapalı, seçildi
    • default, seçildi

    etiket Daha Önce Kadıköy'de İp Bikinisiyle Dolaşan Kadın, Bu Sefer de Bağdat Caddesinde Ortaya Çıktı!

    İçerik Devam Ediyor

    Sokağa ip bikiniyle çıktığı için tepki çeken kadın, geçtiğimiz saatlerde İstanbul'un başka bir köşesinde yine aynı kombinle ortaya çıktı.

    İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
    Reklam

    Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de ip bikiniyle dolaşan kadının, kendisini uyaran polisle kavga ettiği görüntüler gündem olmuştu.

    Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de ip bikiniyle dolaşan kadının, kendisini uyaran polisle kavga ettiği görüntüler gündem olmuştu.

    Olayın detaylarından bu yazımızda bahsetmiştik:

    Kadıköy'de vatandaşların "Halka açık bir yer burası" tepki gösterdiği kadın, Melisa Aydınalp bu sefer de Bağdat caddesinde görüntülendi.

    Kadıköy'de vatandaşların "Halka açık bir yer burası" tepki gösterdiği kadın, Melisa Aydınalp bu sefer de Bağdat caddesinde görüntülendi.

    İşte o anlar:

    Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

    category/video-white Video
    category/test-white Test
    category/gundem-white Gündem
    category/magazin-white Magazin
    category/video-white Video
    category/test-white Test

    Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

    Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
    Reklam
    Çocukluğumdan bu yana kendimi hep en iyi yazarak ifade ettim. Okumaya, yazmaya ve duyguları düzgün ifade etmeye olan ilgim Bilgi Üniversite’sinde Karşılaştırmalı Edebiyat lisansı ve Kültürel İncelemeler yüksek lisansı okuma kararı almama vesile oldu. Birçok farklı ülkeye, kültüre ait eseri incelerken tüm bu ciddiyetin yanında, ünlüler dünyasına ve magazine duyduğum merak beni hep canlı tutan taraftı. Yaklaşık beş senedir magazin editörlüğü yapıyor, son bir buçuk yıldır da Onedio’da magazin editörü olarak çalışıyorum. Onedio serüvenim devam ettiği sürece kadın kadına sohbet eder gibi, aklınıza gelebilecek tüm incik cincik detaylarla samimi, eğlenceli ve dikkat çekici içerikler üretmeyi umuyorum!
    Tüm içerikleri
    right-dark
    DMP tracking codeDMP tracking codeDMP tracking codeDMP tracking codeDMP tracking codeDMP tracking code
    category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    210
    140
    54
    26
    23
    21
    4
    Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
    Reklam
    ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
    Yorum Yazın
    KumdanKum

    bu özgürlük değil aksine çağ dışı birşey elde mızrak eksik tek.

    Ramazan Öztürk

    😂🤣 aşağıdaki yaprağı unutmuş

    grandport

    bunun modernizmle marjinallikle gündem olma arzusuyla bi ilgisi yok. kesin bi tahtası eksik...

    Zafer Er

    Memesi olmadığı için bikini üstünü giymemiş

    David Pushup

    Sönmüş su balonu gibi çirkin 💩