Görüş Bildir
Haberler
Cüzdanlarınızı Koruyun. Steam İndirimleri Yaklaşıyor.

Cüzdanlarınızı Koruyun. Steam İndirimleri Yaklaşıyor.

Elektronik oyunlarla yakından ilgilenenler bilir. Kozmetik mağazaları kadınlar için ne ifade ediyorsa, biz oyunseverler içinde Steam indirimleri aynı şeyi ifade ediyor. Daha ön satıştayken bile yükselen fiyatları gördükçe Steam gibi mecralar büyük önem arz ediyor bundan dolayı oyun dünyasının her an gözü kulağı bu platformda oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kur farkı sebebiyle oyun fiyatlarının artması nedeniyle artık her indirimi değerlendirmek durumunda kalıyoruz.. Kaldı ki platformun geliştiricisi Valve bu tür indirimlerle zaten bir gelenek oluşturdu. Steam kullanan kullanmayan herkes bu indirimleri takip ediyor ve oyun almak için bu tarihleri yakından takip ediyor. Bulduğu sızıntıları paylaşmasıyla bilinen Kotaku'nun haberine göre ise indirim tarihleri sonunda belli oldu.

Cadılar Bayramı İndirimleri

Cadılar Bayramı İndirimleri

29 Ekim'de çok kısa bir dönem süren bu indirim dönemi herkese hitap etmese de, birçok kullanıcı tarafından büyük rağbet görüyor çünkü daha çok Cadılar Bayramı konseptinde oyunlar indirime sunuluyor. 3 gün sürecek olan bu indirim dönemi 1 Kasım'da sona erecek.

Sonbahar İndirimleri

Sonbahar İndirimleri

Uzun zamandır geleneksel indirimler arasında yer alan Sonbahar döneminde ise daha kapsamlı bir indirim döneminde yer alacağız. O da 21 Kasım'da başlayıp 27 Kasım'da son bularak bize 6 günlük bir indirim zevki yaşatacak.

Kış İndirimleri

Kış İndirimleri

Ve beklenen o büyük an. Her yılın Yaz indirimleriyle beraber vazgeçilmezi olan Kış indirimleri dönemi bu yılda gözlerini cüzdanlarımıza dikecek gibi duruyor. En kapsamlı dönem olan Kış indirimleri yaklaşık 2 hafta sürecek ve bu indirimler 20 Aralık'ta başlayıp 3 Ocak tarihinde sona erecek Bu da bize uzun bir düşünme zamanı kazandırmış oluyor.Ancak Bize soracak olursanız Aralık ayına kadar cüzdanlarınızı koruyun ve bu dönemi iyi değerlendirin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın