Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Şartlarımızı Sağlamayan ABD İhtiyacımızı Başka Yerden Karşıladık Diye Yaptırım Silahını Çekti'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Şartlarımızı Sağlamayan ABD İhtiyacımızı Başka Yerden Karşıladık Diye Yaptırım Silahını Çekti'

Ulaş
16.12.2020 - 14:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin yaptırım kararı hakkında, 'Bu sistemleri almak için şartlarımızın hiçbirini karşılamayan ABD ihtiyacımızı başka bir yerden karşıladık diye yaptırım silahını çekmiştir.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"CAATSA ilk defa bir NATO üyesi olarak ülkemize uygulanmakta..."

"CAATSA  ilk defa bir NATO üyesi olarak ülkemize uygulanmakta..."

Erdoğan, 'Son 7 yıldır uğradığımız her saldırıyı nasıl boşa çıkardıysak bu beşinci kol faaliyetlerini de aynı şekilde hüsrana uğratacağız.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye'yi istedikleri gibi yönlendiremeyenlerin ülke içindeki muhalefeti, kurumları maşa olarak kullanma gayretlerini yakından izliyoruz.' dedi.

Erdoğan, ABD'nin yaptırım kararları hakkında, 'Asıl amaç ülkemizin savunma sanayisinde başlattığı atılımların önünü keserek bizi bağımlı hale getirmektir.' değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'nin yaptırım kararı hakkında şunları kaydetti:

'CAATSA konusunda hiçbir ülkeye, Türkiye'den başka, bu yaptırım uygulanmamıştır. İlk defa bir NATO üyesi olarak ülkemize uygulanmaktadır.'

'Bu sistemleri almak için şartlarımızın hiçbirini karşılamayan ABD ihtiyacımızı başka bir yerden karşıladık diye yaptırım silahını çekmiştir.' ifadelerini kullanan Erdoğan, ABD'nin yaptırım kararı hakkında, 'Bu karar, ülkemizin egemenlik haklarına yönelik aleni bir saldırıdır.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Reis ne yapıyor ne ediyor.... Öyle konuşuyor ki.... Sanki herşeyi doğru yapmış..... Karşısındaki eğri.... ..... Reklâm kokan hareketler bunlar..... ...... 🤪😡😡😡🤪 Devamını Gör

SU

Desene eeeey Amerika diye hadi de!!! Yerse tabi