Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Saray'ın Balkonundan Halkı Selamladı

etiket Erdoğan Saray'ın Balkonundan Halkı Selamladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın balkonuna ilk kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çıktı. Erdoğan 1 km uzunluğundaki bayrağın taşındığı ''Cumhuriyet Yürüyüşü''ne katılanları selamladı, balkondan ''birlik beraberlik'' vurgusu yaptı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli sivil toplum örgütlerince düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşüne katılan vatandaşlar, bayraklarla Beştepe'deki AK Saray'ın önünden geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşları AK Saray'ın balkonundan selamladı.

Çiftlik kavşağında saat 14.00 sıralarında toplanan kalabalık, ellerindeki metrelerce uzunluğunda Türk bayrağı ile Cumhurbaşkanlığı Bulvarı'nda yürüyüşe geçti. Yürüyüş esnasında sarayın balkonuna çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoldan geçenleri selamladı. Erdoğan'la vatandaşlar arasındaki uzak mesafe ise dikkat çekti.

Çiftlik kavşağında saat 14.00 sıralarında toplanan kalabalık, ellerindeki metrelerce uzunluğunda Türk bayrağı ile Cumhurbaşkanlığı Bulvarı'nda yürüyüşe geçti. Yürüyüş esnasında sarayın balkonuna çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoldan geçenleri selamladı. 

Erdoğan'la vatandaşlar arasındaki uzak mesafe ise sosyal medyanın gündemine oturdu. 

► Erdoğan Halkı Selamladı Sosyal Medyada Mizah Patladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eline aldığı mikrofonla balkondan seslenen Erdoğan, bu yürüyüşün birlik, beraberlik, kardeşlik ve hep birlikte Türkiye yürüyüşü olduğunu belirterek, 'Hepinizi kutluyorum.' dedi.

Balkonda, Erdoğan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bekledi.

Haber ve Fotoğraflar: DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
705
246
71
42
38
30
2