Görüş Bildir

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'u etkisi altına alan ve ulaşımın durma noktasına gelmesine neden olan kar yağışı için dün akşam İBB'yi sorumlu tutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1997 yılında belediye başkanlığını yaptığı İstanbul’da yaşanan sel felaketi için de “Faturayı geçmişe çıkaracaksınız” dediği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam, “İstanbul’a yakışmayacak görüntüler ortaya çıktı. İstanbul’da belediye başkanlığı yapmış bir insanım. Neresinde ne var, sıkıntılar nelerdir, nasıl giderilir bunları bilen birisiyim. Bu tam anlamıyla bir basiretsizliktir. Kar kış kıyamet olacak Tayyip Erdoğan gidip yatacak? Yok öyle bir şey. Biz karargahımızı kurar, AKOM’dan izlerdik” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam,  “İstanbul’a yakışmayacak görüntüler ortaya çıktı. İstanbul’da belediye başkanlığı yapmış bir insanım. Neresinde ne var, sıkıntılar nelerdir, nasıl giderilir bunları bilen birisiyim. Bu tam anlamıyla bir basiretsizliktir. Kar kış kıyamet olacak Tayyip Erdoğan gidip yatacak? Yok öyle bir şey. Biz karargahımızı kurar, AKOM’dan izlerdik” demişti.

Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1997 yılında Mehmet Ali Birand’ın sunduğu 32. Gün programında, yaşanan sel felaketi için “Faturayı geçmişe çıkaracaksınız” dediği ortaya çıktı.

Kaynak: Tele1

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
20
12
4
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minister of Magic

Şimdi hak yemeyelim kar ile sel aynı şey değil. Ama bir kaç yıl önce bu videoyu çıkaracaktınız İstanbul'u sel basmıştı İmamoğlu tatildeydi daha görevinin ilk... Devamını Gör

mrspock

2009 yılı istanbul selini hatırladın mı ? bu grup kaç sene daha istanbul bb deydi. neden çözmediler 10 11 senede

Seçil

hacı akom 2000 de kuruldu yalnız