Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Birileri Diyor ki 'Z Kuşağı Y Kuşağı Muhalefetin Yanında' Hayır! Buradalar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Birileri Diyor ki 'Z Kuşağı Y Kuşağı Muhalefetin Yanında' Hayır! Buradalar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde AKP Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan ABD ziyaretine ilişkin 'Pazartesi günü New York'ta Birleşmiş Milletlerin tam karşısındaki 36 katlı Türkevini açacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle:

'Gençlerimizle bir araya gelerek onların coşkusuna dinamizmine ortak olduk. Milletimizle kucaklaşmak için tüm şartları zoladık. Sıkıntılarla karşılaşsak da bir yok bulduk. Muhalefet genel başkanları evlerinin odaları arasında dolaşırken, biz Türkiye'yi geziyoruz. Muhalefet sen ben kavgasında vakit öldürürken biz ülkemizi hedeflerine kavuşturmak için gece gündüz demeden konuşuyoruz.

Onların gündeminde iftira ve yalan terörü var. Onların gündeminde Türkiye'yi eski karanlık günlerine döndürmek var.

Biz Türkiye'yi büyütmeye, insanlarımızın refahını, huzurunu artırmaya çalışıyoruz'

Birileri diyor ki 'Z kuşağı Y kuşağı muhalefetin yanında' Hayır. Buradalar. Bizim nazarımızda insanı meşrebine, mezhebine inancına göre ayırmak yoktur.Şehirleri oy rengine göre tasnif etmek de yoktur.'

'Pazar günü ABD'deyiz'

'Pazar günü ABD'deyiz'

'Nasip olursa pazar günü Amerika'dayız. Pazartesi günü New York'ta Birleşmiş Milletler'in tam karşısında 36 katlı Türk Evi'nin açılışını da yapacağız. Tam BM'nin karşısında. Hamdolsun bu da tabi bize nasip oldu. Nitekim son günlerde yaşananlar muhalefetin Türkiye gibi Türkiye'nin bekası gibi derdi olmadığını göstermiştir. Bunların bırakın ülkeyi yönetmeyi ellerinin altındaki belediyeleri bile yönetemediklerine şahit olduk. Seçim zamanı verdikleri ne kadar boş vaatleri varsa hepsinin altında ezildiler. Artık illerde sular akmıyor. En temel belediye hizmetlerini dahi yerine getiremeyen bir becerisizlikle karşı karşıyayız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
29
22
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan Çınar

sokaktaki gençler hiçte öyle söylemiyor, İş verdiğiniz torpilli gençleriniz sizin yanınızda olabilir ya işsiz milyonlarca genç ?

Başar Demirsoy

Şşş.. Çaktırma. O öyle bilsin.

Metin Akalp

Öyle diyorsan seni bir sürpriz bekliyor demektir.