Görüş Bildir
Haberler
Cover Kraliçesi Altın Kelebek Ödüllü Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Doğum Haritası ve Özellikleri

Cover Kraliçesi Altın Kelebek Ödüllü Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Doğum Haritası ve Özellikleri

Entel Feridun
12.12.2022 - 14:36

Geçtiğimiz günlerde Dünya Kupasında sahne alarak ismini dünyaya duyuran ve hepimizi gururlandırmayı başaran Zeynep Bastık'ın başarısı asla tesadüf değil. 'Uslanmıyor Bu' şarkısı ile tanıdığımız, 'Savaştım Haribden' ve 'Ara ara' şarkılarını ezbere bildiğimiz Bastık'ın iç dünyasını ve astrolojik özelliklerini merak ediyor musunuz? Hem özel hayatı hem de kariyeri ile gündemden düşmeyen Bastık'ın doğum haritasını sizler için inceledik. Bastık'ın yükselen, Ay burcu ve daha fazlası içeriğimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş burcu Yengeç'te!

Güneş burcu Yengeç'te!

Yengeç burçları astrolojide öncü burç konumundadır. Dolayısıyla Bastık'ın lider olma özelliği olduğunu söylemek mümkün. Meslek olarak şarkıcılığı seçmiş olması, sahne önünde olma yeteneği ve milyonların sevgisini kazanması öncü niteliğinden geliyor olabilir. Aynı zamanda bir su burcu olan Yengeç Güneş'i ona sanatçı kişilik özellikleri de kazandırmıştır.

Yükseleni ise Başak burcunda...

Yükseleni ise Başak burcunda...

Başak burcu titiz ve detaycı özellikleri ile bilinir. Bir toprak burcu olan Başak yerleştiği konumda kişiye analiz yeteneği katar. Bastık'ın soğuk duruşu ve çalışkanlığı yükselen Başak oluşundan geliyor olabilir. Hele ki yükselen Başak kişinin ilk intibasında daha gözlemci ve dikkatli olmasını sağlar. Bastık hayatına alacağı kişilere karşı ince eleyip sık dokuyor olabilir.

Bastık'ın Ay burcu Balık...

Bastık'ın Ay burcu Balık...

Bastık'ın sanatçı kişiliği nereden geliyor, merak ediyorsanız Ay burcu her şeyin özeti olabilir. Balık burcu yerleştiği gezegene bereket, şans ve zenginlik verir. Ay ise astrolojide duygularımızı temsil eder. Bastık'ın romantik dizeleri ve güzel sesi Ay burcu Balık'tan geliyor olabilir. Aynı zamanda bu yerleşim onun yazı yazma ve hitabet konularında da başarılı olduğunu gösteriyor. Bu yerleşime sahip kişiler yeteneklerinden büyük kazançlar elde edebilir ve şöhreti yakalayabilir.

Merkür'ü Yengeç'te ve retro konumda...

Merkür'ü Yengeç'te ve retro konumda...

Merkür, öğretme ve öğrenmeyle ilgilidir. Entelektüel konuları temsil eder. Merkür Yengeç burcunda olan kişiler iyi bir hafızaya sahiptir ve hayata duygusal bakabilir. Diğer yandan büyük bir yaratıcılığa sahip olurlar. Bu yerleşim 10. eve yerleşerek Bastık'ın kariyerinde yaratıcı işlerin ve sanatsal faaliyetlerin ön planda olacağının bir göstergesidir. 26 derece olması ise bu yolla kazanacağı büyük bir şöhrete işaret eder.

Venüs burcu İkizler...

Venüs burcu İkizler...

Venüs aşkı yaşayış biçimi, sanatsal anlayış ve parasal durumu gösteren gezegendir. Bastık'ın İkizler burcuna yerleşen Venüs'ü ilişkilerde hep enerjik ve eğlenceli olduğunu gösteriyor. Aşk hayatı oldukça keyifli olan Bastık'ın kin ile düşmanlıkla hiç ilgisi yok. O kendi halinde ve dostlarıyla hep huzurlu olabilir. Eski eşi Tolga Akış ile dost kalarak bitirdikleri evlilikleri buna bir örnek olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mars'ı ise Başak burcunda!

Mars'ı ise Başak burcunda!

Mars burcumuz hayattaki fiziksel ve ruhsal zorluklarla mücadele gücümüzü ortaya koyar. Bastık'ın Başak burcundaki Mars'ı ona mükemmeliyetçi özellik vermiştir. Her işinde başarılı olmak ve kazanarak mutlu olmak ister. Bastık zihinsel anlamda sık düşünür ve detaycıdır. Bu yüzden işinde kaliteli ve ses getiren projelere imza atması çok olasıdır.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın