Görüş Bildir
Haberler
Altın Kelebek Ödüllü Başarılı Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Ay Burcunun Balık Olduğunu Gösteren 6 Özelliği

Altın Kelebek Ödüllü Başarılı Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Ay Burcunun Balık Olduğunu Gösteren 6 Özelliği

Entel Feridun
10.12.2022 - 00:17

Cover Kraliçesi, lakabıyla anılan başarılı şarkıcı Zeynep Bastık'ın doğum haritasını inceledik. Ay burcunun Balık olduğunu gördüğümüz Altın Kelebek Ödüllü sanatçının duygusal yaşamına ve kişilik özelliklerine gelin birlikte bakalım... Zeynep Bastık'ı o yapan özellikleri adeta Ay Balık olduğunu kanıtlıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Onu sanatçı yapan duygusallığı...

1. Onu sanatçı yapan duygusallığı...

Doğum haritasında Ay burcu duygularımızı nasıl yaşadığımızı anlatır. Balık burcunun yönetici gezegeni olan Neptün ise rüyalar, bilinç altı ve ünlülük ile ilgilidir. Bastık duygularını sanatıyla anlatarak şöhret edinmeyi başardığına göre Ay burcu yerleşimini güçlü kullanıyor, denebilir.

2. Muhteşem ses yeteneği...

2. Muhteşem ses yeteneği...

Balık burcu doğum haritasında bulunduğu konuma göre kişiye sanat veya zanaat konularında yetenek verir. Bastık'ın duygularını döktüğü kağıtlar yazı konusunda yeteneğini gösterebileceği gibi güzel bir ses ile yazdıklarını dile dökmesi de tam bir Ay burcu özelliğinin dışa vurumudur.

3. Sevecen ruh hali.

3. Sevecen ruh hali.

Bastık ne zaman objektiflere yakalansa gülümseyerek poz verir, dostlarıyla iç içe ve samimi halleri sosyal medyada ilgiyle takip edilir. Bastık'ın bu mutluluğu nereden geliyor, dersiniz? Ay burcu Balık kadınları iç huzurun önemini çok iyi bilirler. Bastık da özel hayatında duygusal anlamda dengesini iyi koruyan bir Ay Balık burcu!

4. Vefalı aşk hayatı...

4. Vefalı aşk hayatı...

Güzel giden ilişkilerini aniden bitirme kararı alan Zeynep Bastık ve Tolga Akış, bu dönem magazin gündeminde çokça yer etmişlerdi. Gözlerden uzak ve samimiyetini görür görmez hissettiğimiz aşklarını arkadaşlıklarını bozmadan bitirmişlerdi. Birbirlerine hala aynı sıcaklıkla baktıklarını söyledikleri paylaşımlar ve fotoğrafları birçok insanı şaşırtsa da o bir Ay burcu Balık kadını! Kimseye kin güdemez. Her aşk bir deneyimdir onun için!

5. Doğal halleri...

5. Doğal halleri...

Bastık hiç kendisini kamera önünde olduğu için kasacak insanlardan değil. O en doğal hali nasılsa insanların onu öyle tanımasını ve bilmesini ister. Maske takmak ya da olmadığı biri gibi davranmak Ay Balık burçlarını bezdirir. Onlar en kötü göründükleri zaman bile en mükemmel hallerindedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünya çapında kazandığı şöhreti...

6. Dünya çapında kazandığı şöhreti...

Balık burcunun doğum haritasında kişiye para ve şöhret konusunda şans getirdiğini daha önce duymuşsunuzdur. Hele bir de Ay gibi güçlü bir gezegen konumundaysa kişinin şöhreti ve kazancı ikiye katlanır. Kendisini dünyaya kanıtlamış başarılı sanatçı Bastık'ın bu özelliği belli ki ona da şans getirmiş. Yolu hep açık olsun!

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın