Görüş Bildir
Haberler
Counter-Strike 2'de Kullanabileceğiniz En İyi Crosshair'ler

Counter-Strike 2'de Kullanabileceğiniz En İyi Crosshair'ler

İyi oynamak ve hatta oyunu kazanmak bazen kullandığınız Crosshair'e bağlı olabiliyor. İşte bu sebeple sizler için bu güzel listeyi hazırlıyoruz.

Counter-Strike 2 içerisinde kullanabileceğiniz ve sizi bir adım öne taşıyacak Crosshair'ler;

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nokta Crosshair

1. Nokta Crosshair

Nokta Crosshair'i oyuncular tarafından en çok tercih edilen Crosshaier'lerden bir tanesi konumunda. Hatta ünlü e-spor oyuncusu 'S1mple' bile bunu kullanarak başarıdan başarıya koşuyor desek yalan olmaz herhalde. Ayrıca Crosshair'in rengini açık mavi veya camgöbeği yaparsanız ayırt edilmesi çok daha kolay oluyor.

2. Klasik Crosshair

2. Klasik Crosshair

Genellikle çoğu oyuncunun kullandığı bu basit görünümlü Crosshair, rakibi ortalama konusunda çok yardımcı oluyor diyebiliriz. Ayrıca rengini de oynayacağınız haritanın arka plan renklerinden ayıran bir hale dönüştürürseniz çok daha kullanışlı bir hale geliyor.

3. Beyaz artı kapalı Crosshair

3. Beyaz artı kapalı Crosshair

Rengi dolayısı ile pek fazla kullanılmayan bu Crosshair'in değeri bilinmiyor. Özellikle 4:3 çözünürlük kullanıldığı sırada oldukça işlevsel bir hale geldiğini söylememiz lazım. Ayrıca Counter-Strike e-spor turnuvalarının tanındık ismi Nikola 'NiKo' Kovač uzun zamandır bu Crosshair'i kullanıyor. Bazen ise ortasını boş bıraktığını görebiliyoruz.

4. Büyük artı Crosshair

4. Büyük artı Crosshair

Yeni dönem oyuncuların sıkça kullanmaya başladığı bu Crosshair, artık turnuvalarda bile görülebilir hale gelmeye başladı. Çatışma sırasında görünürlüğü arttırmak amacıyla tercih edilen bu Crosshair'i siz daha önce denediniz mi?

5. Noktalı Crosshair

5. Noktalı Crosshair

Nokta Crosshair'den tek farkı etrafındaki klasik Crosshair çizgileri olması. Ancak bazen oyuncular sadece nokta Crosshair'i kullanırken nişanlarını kaçırabiliyor. Bu sebeple noktalı bir Crosshair kullanmak çok daha mantıklı bir tercih olabilir. Günümüzde pek fazla kullanılmaya başlandı. Özellikle Counter-Strike 2 ile birlikte renklerin daha canlı hale geldiğini düşünürsek çok mantıklı bir tercih olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnce noktasız Crosshair

6. İnce noktasız Crosshair

Eğer daha az kafa karışıklığı istiyorsanız bu Crosshair sizin için makul bir tercih olacaktır. İnce çizgileri ve ortasında yer alan boşluğu ile birlikte daha efektif kullanıma elverişli. Ayrıca boyutunu da baya bir küçültmenizi öneriyoruz. Böylelikle kullanımı çok daha iyi oluyor.

7. ZywOo Crosshair'i

7. ZywOo Crosshair'i

Team Vitality'nin AWP oyuncusu Mathieu 'ZywOo' Herbaut ile özdeşleşmiş bu Crosshair, aslında dışarıdan bakıldığında klasik bir Crosshair gibi görünüyor. Ancak oyun içerisinde boyutunu gözünüze göre ayarladıktan sonra çok daha efektif bir Crosshair olduğunu anlayacaksınız.

8. Spray kontrol Crosshair'i

8. Spray kontrol Crosshair'i

Silahınızla daha güzel spray atabilmek adına bu Crosshair'i deneyebilirsiniz. Ortasında yer alan boşluğu bir kenara, ince beyaz çizgilerinin dış katmanındaki gölgeli siyahlar ile birlikte silahınızın namlusunun ne tarafa doğru yöneldiğini görebilmek çok daha kolay bir hale geliyor.

9. Ropz Crosshair'i

9. Ropz Crosshair'i

Robin 'ropz' Kool ile özdeşlemiş bir Crosshair, turnuvalarda kullanılan en yaygın Crosshair'lerden bir tanesi konumunda. Basit ve dengeli görüntüsünün altında kullanması kolay bir yapı bulunuyor.

10. En basit Crosshair

10. En basit Crosshair

Bu Crosshair her oyuncunun rahatlıkla kullanabileceği bir tarz içeriyor diyebiliriz. İnce ve kalın dengesiyle birleşmiş çizgileri haricinde ortasında yer alan minik boşluğu neredeyse her oyuncu için kullanıma uygun halde tasarlanmış durumda.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın