Görüş Bildir
Haberler
Çok Sevdiğimiz Influencerların Yaz Günlerinden En Beğenilen Paylaşımları

etiket Çok Sevdiğimiz Influencerların Yaz Günlerinden En Beğenilen Paylaşımları

Nurseda Gerek
23.09.2022 - 18:53

Sosyal medya trendlerine yön veren Influencerların bu yaza damga vuran paylaşımlarını sizler için derledik! Gelin, son günlerin en çok like alan ve en çok konuşulan paylaşımlarını birlikte inceleyelim. 

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.'

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibil Çetinkaya

Sibil Çetinkaya
www.instagram.com

Sosyal medyanın en çok konuşulan kadınlarından biri hiç kuşkusuz Sibil Çetinkaya diyebiliriz. Özel hayatı, samimi paylaşımları ve yüksek moda anlayışıyla öne çıkan Sibil Çetinkaya, her geçen gün kitlesini büyütmeye devam ediyor. 

Yüksek moda anlayışını stiline yansıtan güzel fenomen, genellikle elbise tarzı tek parça ürünlere yöneliyor. Seçimlerinde iddialı dekolteler tercih ediyor ve daima şık görünmeyi başarıyor.

Sibil Çetinkaya'nın tarzına benzer sırt dekolteli elbise modelleri burada.

Lale Zuzanna Onuk

Lale Zuzanna Onuk
www.instagram.com

Son yılların en sevilen Instagram fenomenlerinden biri haline gelen Lale Zuzanna Onuk, duru güzelliği ve samimi paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Doğrusu güzel fenomen hem paylaşımlarıyla hem de stiliyle beğeni yağmuruna tutuluyor desek abartmış olmayız sanırım.

Lale Zuzanna Onuk, kişiliğini yansıtan zarif ve hareketli seçimlerini stiline yansıtmayı çok seviyor. Güzel fenomen hemen hemen her paylaşımında öne çıkan bir parça kullanmayı da ihmal etmiyor.

Beğenenler için Lale Zuzanna Onuk'un tarzına benzer güneş gözlükleri burada.

Seda Özkan

Seda Özkan
www.instagram.com

Karikatürist Nisan Hakan'ın eşi Seda Özkan, sosyal medyanın en sevilen profillerinden birine sahip. Nisan Hakan ve kızı Eva ile paylaştığı her post çok seviliyor, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor . 

Güzel fenomen genellikle trend parçalardan oluşan kombinler oluşturmayı çok seviyor. Özellikle plaj günlerinde renkli görünümler oluşturan Özkan, en moda ürünlerin başrolde olduğu kombinlere imza atmayı es geçmiyor. 

Seda Özkan'ın tarzına benzer bir ürün burada. Benzer saç aksesuarı için buraya tıklayabilirsiniz.

Danla Bilic

Danla Bilic
www.instagram.com

Sosyal medyanın kraliçesi ve kahkaha bombası Danla Bilic, geniş kitlelere hitap eden başarılı bir fenomen. Paylaştığı her post ile çok konuşulan güzel fenomen, her dönem seçimleriyle büyülemeye devam ediyor.

Danla'nın stili her zaman iddialı ve her zaman zarif. Özellikle stilinde büyük bir dönüşüm geçiren güzel fenomen, artık daha sade seçimler yapıyor.

Beğenenler için Danla'nın tarzına benzer bir bikini üstü için buraya, bel zinciri için buraya tıklamanız yeterli.

Pelinay İgit

Pelinay İgit
www.instagram.com

Sosyal medyanın yükselen isimleri arasında yer alan Pelinay İgit, iddialı seçimleri ve kusursuz fiziğiyle takipçilerini büyülemeye devam ediyor. Güzel fenomen hitap ettiği kitleye ulaşırken, tavsiye ettiği ürünlerle de büyük beğeni topluyor.

Pelin'in stili fazlasıyla sade ve fazlasıyla özenli. Güzel fenomen kusursuz fiziğini öne çıkaran birbirinden sade kombinlerle takipçilerini etkilemeyi başarıyor. 

Benzer bir bikini modeli için buraya tıklamanız yeterli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Simay Yılmaz

Simay Yılmaz
www.instagram.com

Instagram güzelleri arasında yer alan Simay Yıldız, zarif duruşu ve hoş seçimleriyle beğenilen isimlerden biri. Simay özellikle sade kombinleriyle çok seviliyor diyebiliriz.

Genellikle sade parçalar tercih eden güzel isim, seçimlerinde sık sık siyah renk ve beyaz renk parçalar kullanıyor. 

İncelemek isteyenler için benzer bir ürün burada.

Dilek Gün

Dilek Gün
www.instagram.com

Sosyal medyanın en havalı kadınlarından biri sorgusuzu sualsiz Dilek Gün. Mesleğinin getirisi olarak fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olan güzel fenomen, stiliyle de takipçilerini etkilemeye devam ediyor.

Dilek Gün'ün stili dinamik, hareketli ve fazlasıyla trend! Güzel fenomen ruhunu stiline yansıtmayı seven kişilerden biri. 

Beğenenler için benzer bir kimono burada.

Seda Sen

Seda Sen
www.instagram.com

Yoga ve analog aşığı Seda Sen, sosyal medyanın en stil sahibi kadınları arasında yer alıyor. Zevkli seçimleri, sportif ruhu ve göze hitap paylaşımlarıyla her postu binlerce like alıyor.

Seda'nın stili mistik ve doğal parçalardan oluşuyor. Yaz aşığı güzeller arasında yer alan fenomen, bikini seçimleriyle de göz dolduruyor.

Benzer bir bikini modeli için tık tık!

Hailey Eylül Sani

Hailey Eylül Sani
www.instagram.com

Sosyal medyanın en renkli profillerinden biri ona ait! Dinamik, renkli ve çok eğlenceli paylaşımlarıyla Hailey Eylül Sani, sosyal medyanın en sevilen isimlerinden. 

Bu yaz birbirinden renkli paylaşımlara imza atan güzel fenomen, yaz görünümleriyle adeta büyüledi. Bikini seçimleriyle bizi kendine aşık eden Hailey, oldukça trend ve fazlasıyla havalı paylaşımlara imza attı.

Beğenenler için benzer bikini modelleri burada.

Ece Targıt Günşiray

Ece Targıt Günşiray
www.instagram.com

Başarılı bir kadın, düzenli bir insan ve yeniliklerle dolu bir karakter...Sosyal medyanın en sakin ve en duru güzellerinden biri bizce Ece Targıt Günşiray. 

Güzel fenomen hayatı gibi sade ve zevkli bir stile sahip. Genellikle nude tonlarının başrolde olduğu parçaları kombinleyen güzel fenomen, sık sık elbise görünümlerine imza atıyor. 

Benzer bir elbise modeli için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
5
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ayrınmen1990

bir tanesini bile tanımıyorum ve bu durumdan mutluluk duyuyorum.