Görüş Bildir
Haberler
Sezonun Trendleri Belli Oldu! 2022-2023 Sonbahar/Kış Trendleri

etiket Sezonun Trendleri Belli Oldu! 2022-2023 Sonbahar/Kış Trendleri

Nurseda Gerek
09.09.2022 - 18:52

Değişen moda trendleri, tekrar eden akımlar ve tabii ki yükselişe geçen parçalar... Bu sezon taş üstünde taş bırakmayacak efsane moda akımlarını sizler için bir araya getirdik. Gelin, bu sezon hemen hemen herkesin sahip olmak isteyeceği trend parçaları birlikte inceleyelim! 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yeni sezona damga vuran klasik bir parça: Kovboy çizmesi

1. Yeni sezona damga vuran klasik bir parça: Kovboy çizmesi

Bir dönemin efsanesi kovboy çizmesi, günümüzün en büyük hitlerinden biri haline geldi. Öyle olacak ki 2022-2023 sezonunun en dikkat çeken parçaların biri kovboy çizmesi ilan edildi desek yeridir. Bu sezona damga vuran kovboy çizmeleri özellikle işlemeli ve desenli modelleriyle öne çıkıyor. 

Sizler için seçtiğimiz en şık kovboy çizmelerini seçtik! Stilinize adapte etmek ve bu zamansız moda akımına ayak uydurmak için buraya tıklamanız yeterli!

2. Leopar deseninin zamansız duruşu bu sezona damga vuracak!

2. Leopar deseninin zamansız duruşu bu sezona damga vuracak!

Leopar deseninin tarihçesine şöyle bir göz gezdirecek olursak, tüm zamanların en ses getiren trendlerinde yer aldığını görebiliriz. Dikkat çekici, sansasyonel ve etkileyici bir izlenime sahip olan leopar deseni, bildiğiniz gibi bir dönemin avam moda anlayışına oldukça yakındı. Tabii ki de bu durum modanın yükselen trendleriyle seyir değişikliğine uğradı diyebiliriz. Artık leopar deseni dişil ve çok etkileyici parçalarda yer alıyor hatta ve hatta dönemin en büyük trendlerinde başrol oynuyor. 

Bu senenin en beğenilen leopar desenli parçalarını bir araya getirdik! Feminen, çekici ve göz alıcı bir görünüm için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Sonbahar ile özdeşleşen trençkot modelleri zirvede!

3. Sonbahar ile özdeşleşen trençkot modelleri zirvede!

Sonbaharın gelişi demek trençkot modellerinin vitrinlerde yerini alması demek! İkonikleşen klasik model trençkot modelleri, her sene olduğu gibi bu sene de zirvede yerini koruyor. Üstelik bu sene farklı modelleriyle çok daha trend ve çok daha göz önünde! Sonbahar dönemi klasik ve zamansız bir parçaya yatırım yapmayı düşünenlerdenseniz, kaliteli bir trençkot modeline şans vermenizi öneririz.

Seçtiğimiz en havalı trençkot modellerine buradan ulaşabilirsiniz!

4. Okul sezonu yükselen trendler...

4. Okul sezonu yükselen trendler...

Gelelim tüm zamanların en kurtarıcı ve rahat parçasına. Sweatshirt modelleri okul sezonunun açılmasıyla trendlerde yerini yine yeniden almayı başardı! Üstelik bu sezon çok daha desenli ve çok daha renkli seçenekleriyle modanın tam kalbinde diyebiliriz. Bu sezon şık ve rahat görümlere imza atmayı düşünüyorsanız, sezonun öne çıkan modellerini incelemeden geçmemenizi öneririz.

Seçtiğimiz sweatshirt modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

5. Feminen blazer ceket modelleri sezona yön veriyor.

5. Feminen blazer ceket modelleri sezona yön veriyor.

Oversize modasına yön veren blazer ceketler, bu sezon feminen kesim modelleriyle öne çıkıyor. Sonbahar-Kış sezonunun yükselen parçaları arasında yer alan blazer ceketler için bu sezonun  kurtarıcı parçası diyebiliriz. Özellikle elbise modelleriyle şahane bir uyuma imza atan bu parçalar keşfetmeden kombin oluşturmamanızı öneriyoruz. Bu sezon trend bir görünüm için mutlaka şık bir blazer ceket edinmelisiniz, bizden söylemesi!

Seçtiğimiz blazer ceket için buraya tıklamanız yeterli!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 2022-2023 sezonunda renklerin hakimiyetini sonuna kadar hissedeceğiz.

6. 2022-2023 sezonunda renklerin hakimiyetini sonuna kadar hissedeceğiz.

Renkli giyinmek artık cesaret göstergesi olmaktan çıkıyor! 2022-2023 sezonu renklerin hakimiyetine girerken, güçlü ve feminen stili de gözler önüne seriyor. Üstelik tek parçadan ziyade bir araya gelen renkli parçalar, ton sür ton kombinlerle trend görünümlere imza atmaya yardımcı oluyor. Bu sezon seçimlerinizi renklerden yana kullanmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. 

Seçtiğimiz renkli parçalar için tık tık!

7. Puffer mont ayları kapıda!

7. Puffer mont ayları kapıda!

Puffer mont günümüzün en çok tercih edilen dış giyim ürünleri arasında yer alıyor. Havaların soğumaya başlamasıyla en klasik modellerini vitrinlerde ve çevremizde görmeye başladık bile! Tüm sezon kullanabileceğiniz kurtarıcı ve şık bir parça arıyorsanız, fazla uzaklara gitmenize gerek yok! Tek bir puffer mont ile tüm kombinlerinizi tamamlayabilir, günlük görünümlerinize tarz katabilirsiniz. 

Seçtiğimiz puffer mont modelleri için buraya tıklayabilirsiniz.

8. Retro parçaların etkisi hissedilir seviyede olacak, bizden söylemesi!

8. Retro parçaların etkisi hissedilir seviyede olacak, bizden söylemesi!

Her sezon farklı bir retro parçanın moda olduğuna şahit oluyoruz. Özellikle dış giyim ürünlerinde retro parçalar sık sık moda oluyor ve yeni tasarımlarla vitrinlerde yerini alıyor. Bu sezonun en moda retro parçası ise hiç kuşkusuz yarışçı ceket modelleri diyebiliriz. Renkli, şeritli ve sporcu duruşuyla öne çıkan bu parçaları acilen keşfetmenizi öneririz. 

Benzer bir ürün için buraya tıklayabilirsiniz.

9. Bu kış parıldayan bluzlarla efsane kombinler oluşturma zamanı diyebiliriz.

9. Bu kış parıldayan bluzlarla efsane kombinler oluşturma zamanı diyebiliriz.

Yaz sezonunun gözdesi haline gelen crop parçalar, kış sezonunda da ilgi görmeye devam ediyor. Bu kış sezonunda da ilgi gören crop bluzlar, özellikle ışıltılı modelleriyle öne çıkıyor. Salaş, parıltılı ve crop bluz modelleri ile bu kış ışıl ışıl görünümlere imza atabilirsiniz. 

İncelemek isteyenler için seçtiğimiz ışıltılı crop bluzun linki burada.

10. Deri sezonu bitmek bilmiyor desek yeridir.

10. Deri sezonu bitmek bilmiyor desek yeridir.

Deri parçalar bildiğiniz gibi kış sezonunun en sevilen ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle alışılagelmiş siyah deri parçaların yanı sıra, bu sezon kahverengi deri parçalar çok daha ilgi çekiyor. Bu arada merak edenler için bu sezonun en hit parçalarından biri bol kesim deri pantolon olduğunu söylemek istiyoruz. Özellikle ceket modelleriyle kombinleyebileceğiniz bu şahane parçaya şimdiden şans vermezseniz, biraz üzülebilirsiniz doğrusu. 

Seçtiğimiz kahverengi suni deri pantolon ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bu kış çanta modelleri çok daha parlak ve dikkat çekici!

11. Bu kış çanta modelleri çok daha parlak ve dikkat çekici!

Bu sezonun çanta modellerini merak ediyorsanız, sizi sevindirecek şahane bir haberimiz var! Kristal taş detaylı çanta modelleri bu sezonun en gözde modeli! Siz de stilinizi canlandıracak, havalı ve göz alıcı bir çantaya yatırım yapmak istiyorsanız, seçtiğimiz bu modeli mutlaka incelemelisiniz. 

İncelemek isteyenler buraya tıklayarak çanta modeline ulaşabilir.

12. Farklı olmayı sevenlerin sezonu: 2022-2023 Sonbahar/Kış

12. Farklı olmayı sevenlerin sezonu: 2022-2023 Sonbahar/Kış

Sezonun öne çıkan en çarpıcı ürünü tabii ki de detaylı parçalar. Özellikle bluz modellerinde karşımıza çıkan detaylı parçalar, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Sıradanlıktan öte çarpıcı bir stile imza atmayı hayal ediyorsanız, bizce stil sahibi bu parçalara göz atabilirsiniz. Bu arada, sonbahar/kış sezonunda dikkat çeken görünümlere imza atmak istiyorsanız, seçtiğimiz bu parçaya mutlaka şans vermelisiniz. 

Beğenenler için ürünün linkini buraya bıraktık!

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
11
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Benim moda anlayışım dolabımda ne varsa onu giymek😌