Görüş Bildir
Haberler
Sıcakta Hiç Çekilmiyor! Bedeninize Resmen Nefes Aldıracak Sütyensiz Gezme Hileleri

etiket Sıcakta Hiç Çekilmiyor! Bedeninize Resmen Nefes Aldıracak Sütyensiz Gezme Hileleri

Nurseda Gerek
22.07.2022 - 14:58

Çoğu kadının çilesi haline gelen sütyen, artık dert olmaktan çıkıyor! Bu yaz efil efil gezmeniz için kullanabileceğiniz ürünleri sizler için bir araya getirdik. Gelin, hem pratik hem kullanışlı ürünleri birlikte inceleyelim. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antik Yunan döneminden bu yana hayatımızda olan sütyen, yararları ve zararları ile sık sık gündem oluyor. Uzmanlar tarafından sürekli kullanılmaması gerektiği söylenen bu ürün, özellikle yaz aylarında kadınların çilesi haline dönüşüyor.

Sıcak yaz günlerinde bizi saran ve sıkıştıran giysilerden uzak durmaya çalışırken; sımsıkı ve dimdik sütyenlerin içerisinde olmak epey zorlayıcı olabiliyor.

Peki, Türkiye şartlarında sütyensiz nasıl gezilir? Şimdiye kadar denenmiş ve denenmemiş tüm hileleri bu içerikte keşfedeceksiniz! 👇

Peki, Türkiye şartlarında sütyensiz nasıl gezilir? Şimdiye kadar denenmiş ve denenmemiş tüm hileleri bu içerikte keşfedeceksiniz! 👇

Meme ucu gizleyici bantlar sayesinde sütyensiz bir hayata adım atabilirsiniz!

Meme ucu gizleyici bantlar sayesinde sütyensiz bir hayata adım atabilirsiniz!

Meme ucu gizleyici bantlar son yılların en iyi buluşu diyebiliriz. Rahat ve pratik kullanımı ile kadınların odak noktası haline gelen bu ürün, yaz aylarında en büyük kurtarıcınız olabilir. Meme ucu gizleyici bantlar sayesinde sütyensiz bir hayata adım atabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Unutmadan, bu ürünü dilerseniz günlük hayatta dilerseniz özel günlerde tercih edebilirsiniz. 

Sizin için bir araya getirdiğimiz tüm meme ucu gizleyici bantlara buradan ulaşabilirsiniz.

Yapışkanlı pedler kullanabileceğiniz en iyi alternatifler arasında yer alıyor.

Günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz alternatif bir ürün için uzun uzun araştırma yapmanıza gerek yok! Yapışkanlı pedler, günlük hayatta tişörtlerinize yapıştırarak kullanabileceğiniz süper kullanışlı ürünlerden biri. Bu ürün modeli ile tüm yazı rahat ve sorunsuz geçireceğinize de garanti verebiliriz. 

Tüm yaz rahatlıkla kullanabileceğiniz yapışkanlı pedleri buraya bıraktık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sporcu sütyeni kullanmaya başlayabilirsiniz. 💪

Sütyensizliğe alışmak herkesin için kolay bir süreç değil. Bu sürece yavaş yavaş geçiş yapmak için alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bu aşamada hayatınızdan sütyen kavramını çıkartmadan, sporcu sütyeni kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede günlük hayatta hem rahat edebilir, hem de özgür hissedebilirsiniz. 

Seçtiğimiz sporcu sütyenleri için tık tık!

Sütyenlerinizin içerisinde bulunan pedleri kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Sütyenlerinizin içerisinde bulunan pedleri kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Başlangıç aşamasında hali hazırda evinizde olan sütyenlerden yardım alarak başlayabilirsiniz. Bunu için gerekli olan tek şey, pedli bir sütyenden başka bir şey değil! Bu taktiği kullanmak için sütyeninizi ve içerisinde yer alan pedi birbirinden ayırmanız gerekiyor. Bir sonraki aşamada çıkardığınız pedi tişörtünüzün altına yerleştirmelisiniz. Bu sayede gün boyu sütyensiz ve rahat geçirebilirsiniz.

Bazen bir koli bandıyla bile günü kurtarabilirsiniz!

Bazen bir koli bandıyla bile günü kurtarabilirsiniz!

Kim Kardashian 2016 yılında kırmızı halı şıklığını koli bandı yöntemi ile taçlandırdığını itiraf etti! Güzel yıldız derin dekolteli gece kıyafetlerinde, sık sık bu yönteme başvurduğunu ve sütyensiz bir şekilde göğüslerini kaldırdığını dile getirdi. Bu yöntem bir süre sonra Kardashian ailesinin en popüler sırlarından biri olarak gündemin ortasında yerini aldı. Sütyensiz ve toparlanmış bir görünüm için günümüz kadınları, bu yöntemi tercih ediyor ve koli bandından yardım alıyor!

Bu arada koli bandı takmak yerine göğüs ucu gizleyici bant kullanmayı da deneyebilirsiniz. Ürünü incelemek için buraya ve buraya tıklamanız yeterli!

İşte "Koli Bandı Yöntemi" olarak adlandırılan hilenin günlük hayattaki duruşu; 👇

İşte "Koli Bandı Yöntemi" olarak adlandırılan hilenin günlük hayattaki duruşu; 👇

Tüm bunlar sizi tatmin etmediyse astarlı ürünler kullanmaya başlayabilirsiniz.

'Sadece sütyensiz gezmek için onca zahmete giremem' diyorsanız, çarelerimizin tükenmediğini söylemek isteriz. Tüm sıraladığımız hileler sizi tatmin etmediyse, astarlı ürünlere şans vermeyi deneyebilirsiniz. Astarlı parçalar sayesinde hem rahat hem de kolay kombinler oluşturabilirsiniz!

Seçtiğimiz en trend astarlı parçalara buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nasıl mutluysanız öyle davranın!

Nasıl mutluysanız öyle davranın!

Ne olursa olsun dilediğiniz gibi giyinmekten ödün vermeyin. Söylentilere kulak asmayın ve dilediğiniz gibi dışarı çıkın! Özet olarak, nasıl mutlu hissediyorsanız öyle davranın! 🥰💪

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım... 

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
26
11
9
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın