Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Çarpıcı Görünmesine Yardımcı Olan 10 Gizli Numara

etiket Ünlülerin Çarpıcı Görünmesine Yardımcı Olan 10 Gizli Numara

Nurseda Gerek
08.07.2022 - 17:47

Ekranların en seksi kadınlarının güzellik sırlarını sizler için bir araya getirdik! Gelin, yürek hoplatan isimlerin zamansız güzellik sırları neler birlikte inceleyelim.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beyonce kusursuz kaş görünümü için tutkal kullanıyor!

1. Beyonce kusursuz kaş görünümü için tutkal kullanıyor!

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıldan bu yana kaş şekillendirici ürünler epey revaçta. Doğal görünümlü ve yukarı doğru taranmış kaşlar, 7'den 70'e herkesin favorisi olmuş durumda. Ünlü isimlerin de kadrajına giren bu güzellik trendi, bir ömür bizimle olacak gibi duruyor diyebiliriz.

Peki, sesi ve güzelliğiyle tüm dünyayı tesiri altına almış Beyonce'nin kaşları için tutkal kullandığını biliyor muydunuz? Evet, yanlış duymadınız. Queen B yani Beyonce, kaşları ve saçları için tutkaldan yardım alıyor. 

En az tutkal kadar güçlü kaş şekillendirici ürünleri buraya bıraktık!

2. Mariah Carey'nin dolgun dudaklarının sırrı: Nane

2. Mariah Carey'nin dolgun dudaklarının sırrı: Nane

Nanenin dolgunlaştırıcı etkisini bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Özellikle dudak ürünlerinde sıkça karşımıza çıkan nane, ünlü isimlerin de bir numaralı tercihi! Hatta ve hatta bazı ünlüler, direkt nanenin ferahlatıcı etkisinden yararlanmadan yapamıyor.  

Nanenin ferahlatıcı ve dolgunlaştırıcı etkisinden uzak kalamayan en ünlü isim kuşkusuz Mariah Carey! Güzel şarkıcı dudaklarının daha dolgun ve daha kusursuz görünmesi için rutininden naneyi eksik etmiyor. 

Dolgun dudaklara kavuşmak için siz de rutininize nane yağını dahil edebilirsiniz.

3. Sienna Miller saçlarına ketçap sürüyor! 🙃

3. Sienna Miller saçlarına ketçap sürüyor! 🙃

Hemen hemen herkesin başarısız sonuçlanan bir kuaför macerası olmuştur. Özellikle değişiklik takıntısı olan bir kadınsanız, mutlaka birkaç kez kötü boyanmış bir saçla uğramak zorunda kalmışsınız. Peki, bu tarz bir durumla karşılaşınca ne yapılmalı biliyor musunuz? Sienna Miller'ın bu soruya cevabı ketçap! 

Sienna Miller, başarısız sonuçlanan her saç boyama macerasında ketçaptan yardım alıyor. Güzel oyuncu kuaförden her mutsuz ayrılışında, saçlarına ketçap sürüyor ve boyanın yavaş yavaş akmasına yardımcı oluyor. 

Kafama ketçap da mayonez de sürmem diyorsanız, saç boyanızı güzelleştirecek ürünler kullanabilirsiniz. Seçtiğimiz ürünü incelemek için tık tık!

4. Cameron Diaz aknelerden kurtulmak için göz damlası kullanıyor.

Günümüzün en güzel kadınlarının bile zaman zaman cilt problemleriyle savaştığını hatırlatmak isteriz. Emin olun ki celebrity isimlerin bile uğraşmak zorunda kaldığı zorlu aknelerden kurtulmak, imkanlarla doğru orantılı olacak şekilde ilerlemiyor. Peki, Cameron Diaz'ın yıllarca sivilceleriyle savaştığını biliyor muydunuz?

Duru güzelliği ve kusursuz cildiyle hafızalarımıza kazınan Cameron Diaz, aslında uzun yıllar akne problemi yaşadı. Hatta ve hatta bu dönemlerde pek çok yola başvurdu. Güzel oyuncu yıllarca sivilcelerini yok etmek için göz damlası bile kullandı.

5. Nicole Kidman saçlarını kızılcık suyu ile yıkıyor.

5. Nicole Kidman saçlarını kızılcık suyu ile yıkıyor.

Kızıl saçlarıyla yürek hoplatan Nicole Kidman, keskin bakışları ve duru güzelliği ile kendine hayran bıraktırıyor doğrusu. İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden hiçbir şey eksilmeyen Nicole Kidman hakkında merak edilen pek çok şey var. En merak edilen konu ise, güzel yıldızın saçlarını nasıl koruduğu. 

55 yaşındaki güzel yıldız saçlarına enteresan bir yöntemle bakım yapıyor. Açıklıyoruz: Nicole Kidman saçlarını kızılcık suyu ile yıkıyor. Güzel yıldız, kızıl saçlarını korurken kızılcık suyundan yardım alıyor ve düzenli olarak kullanıyor!  

Nicole Kidman'ın güzellik sırrını uygulamak için siz de kızılcık suyu ile saçlarınızı yıkayabilirsiniz. Ürünü incelemek için tık tık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Suki Waterhouse saçlarını kolayla duruladığını itiraf etti!

6. Suki Waterhouse saçlarını kolayla duruladığını itiraf etti!

Aslan yelesi görünümlü, gür ve hacimli saçlara sahip olmak için pek çok kadın türlü yollara başvuruyor. Bazı kadınlar saç bakım ürünlerine yönelirken, bazı kadınlar ise  doğal ürünler tercih ediyor. Tüm bu yöntemlerin dışında epey enteresan ürünler de dikkat çekmiyor değil. 

Gür ve hacimli saçlara sahip olmak için Suki Waterhouse'ın kullandığı çok farklı bir ürün var: Kola! Saçlarını kola ile durulayan Suki Waterhouse, bu sayede çok daha hacimli saçlara sahip olduğunu söylüyor.

Bu yöntemi denemek isteyenler buraya tıklayabilir.

7. Cindy Crawford'un güzellik sırrı: Maden suyu

7. Cindy Crawford'un güzellik sırrı: Maden suyu

Güzelliği ile büyüleyen isimlerden biri de Cindy Crawford! Yıllarca güzellik sırrı ile merak konusu olan modelin özellikle cildi hakkında merak edilenleri bugün cevaplıyoruz. Güzel modelin ışıl ışıl parlayan cildinin sırrı, aslında sadece iki üründe saklı. 

Cindy Crawford, maden suyu ve sütü karıştırarak elde ettiği karışımı cildi için uyguluyor. Güzel model bu karışım ile daha genç ve daha duru bir görünüm elde ettiğini söylüyor.

Denemek isteyenler buraya tıklayabilir.

8. Margot Robbie, dudaklarını meme ucu kremi ile nemlendiriyor.

Hızlı kuruyan ve çatlayan dudaklara sahip olan kişiler, genellikle dudak koruyucusuz hareket etmezler. Bunun nedeni ise çatlayan dudakların kanamaya müsait olması ve can yakmasıdır. Peki, en ala lip balm ürününün bile yumuşatamadığı dudaklar nasıl yumuşar? Ya da ünlü isimler yumuşak dudaklar için hangi ürünlere yöneliyor? Hazırsanız, Margot Robbie'nin sırrını açıklıyoruz!

Margot Robbie, dudakları için meme ucu kremi kullanmayı tercih ediyor. Nemlendirici ürünlere güvenmeyen güzel oyuncu, meme ucu kremlerinin yoğun nem yapısını çok sevdiğini dile getiriyor. 

Bu enteresan uygulamayı denemeden önce doktorunuza danışmanızı öneririz. 'Yok ben lip balm ürünlerle gayet iyi anlaşıyorum' derseniz, buraya tıklayarak seçtiğimiz ürünlere ulaşabilirsiniz.

9. Scarlett Johansson, elma sirkesi ile sivilcelerini kurutuyor.

9. Scarlett Johansson, elma sirkesi ile sivilcelerini kurutuyor.

Sivilce problemi yaşayan güzeller arasında yer alan Scarlett Johansson, cildini temiz tutmak için farklı bir ürün kullanıyor. Güzel yıldız sivilcelerini kurutmak için elma sirkesinden yardım alıyor ve acil durumlarda yanından eksik etmiyor. Bu enteresan yöntemi uygulamadan önce sirkeye alerjiniz olup olmadığını öğrenmeniz gerekiyor, bizden söylemesi! 

Denemek isteyenler buraya tıklayabilir.

10. Sandra Bullock, hemoroit kremlerini göz çevresi için tercih ediyor.

10. Sandra Bullock, hemoroit kremlerini göz çevresi için tercih ediyor.

İlerleyen yaşına rağmen kusursuz güzelliğiyle büyüleyen Sandra Bullock, yıldız isimlerin aksine güzellik için epey farklı bir yönteme başvuruyor. Duyan ya da okuyan herkesin ağzını bir karış açık bıraktıran, farklı bir yöntemle göz çevresini güzelleştiriyor desek daha doğru olur. Hazırsanız, açıklıyoruz! 

Sandra Bullock, göz çevresi için hemoroit kremlerinden yardım alıyor. Halk dilinde basur kremi olarak adlandırılan bu kremler, güzel aktristin iddiasına göre göz çevresini genç tutuyor. 

Siz güzellik uğruna basur kremlerini yüzünüze sürer miydiniz? Yorumlarda buluşalım... 👇

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
6
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın