Görüş Bildir
Haberler
Çok Sevdiğimiz Influencerların Yaz Günlerinde En Beğenilen Paylaşımları

etiket Çok Sevdiğimiz Influencerların Yaz Günlerinde En Beğenilen Paylaşımları

Nurseda Gerek
07.09.2022 - 15:09

Sosyal medyayı sallayan Influencer güzeller bu yaz yine ortalığı kasıp kavuran paylaşımlara imza attı! Kimi bikinili pozları ile gözlerimizden kalpler çıkartırken, kimi ise mutluluğu ile yüzümüzde kocaman gülücükler oluşturdu. Peki, bu yazın en gözde isimleri sizce hangileri oldu? Gelin, göz önünde olmayı seven Influencer güzellerimizin en beğenilen postlarını birlikte inceleyelim! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duygu Özaslan Mutaf

Duygu Özaslan Mutaf
www.instagram.com

Duygu Özaslan bu yaz dünya evine girdi ve birbirinden zevkli düğün fotoğraflarıyla takipçilerini mest etti. Kuğu gibi bir gelin olan Duygu, bu yaz bikinili pozlarıyla da adeta like yağmuruna tutuldu! 

Genellikle tek rengin güçlü hakimiyetine teslim olan Duygu, yaz aylarında baskın renklerin öne çıktığı görünümlere imza atmayı çok seviyor.

Bu paylaşımında dikkat çeken desenli bikini takımı ve kırmızı şapkası ise muhteşem bir şekilde uyumlu görünüyor.

Benzer bir şapka modeli için buraya tıklayabilirsiniz.

Deniz Dülgeroğlu

Deniz Dülgeroğlu
www.instagram.com

Deniz Dülgeroğlu kendine has paylaşımlarıyla güçlü bir kitleye hitap eden cesur bir kadın. Hepimiz onu olduğu gibi görünen samimi yanıyla çok seviyoruz.

Dobra yanını takipçileri ile buluşturan Deniz, sosyal medyayı en filtresiz kullanan isimler arasında yer alıyor. Hatta ve hatta anlık paylaşımlarını sık sık post olarak takipçileri ile buluşturuyor. 

Deniz için tam bir yaz kadını diyebiliriz. Bu paylaşımında da deniz aşkını görmek mümkün!

Deniz'in tarzına benzer bir bandana modelini sizler için buraya bıraktık!

Dilara Aydın

Dilara Aydın
www.instagram.com

Dilara Aydın sosyal medyanın en hızlı yükselen isimlerinden biri. Duruşu ve tarzıyla kitlesini her geçen gün arttıran güzel fenomen, seçimleriyle de ses getiriyor. 

Yaz aşığı güzeller arasında yer alan Dilara, fit vücudu ile ne giyse yakıştırıyor ve ne giyse gözlerden kalpler çıkartıyor doğrusu! Onun bikinili pozlarına bakmaya doyamıyoruz! 

Dilara'yı genellikle soft renkli parçalarla görüyoruz. Açık renklerin hakim olduğu bu paylaşımına da ayrı bayıldık doğrusu! 

Benzer şapka modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Cansu Akın

Cansu Akın
www.instagram.com

Cansu Akın stiliyle farkını ortaya koyan Influencerlar arasında yer alıyor. Genellikle çalıştığı lüks markalarla öne çıkan Cansu için sade fakat bir o kadar marjinal bir kadın diyebiliriz. 

Bu yaz birbirinden güzel ve iç açıcı paylaşımlara imza atan güzel Influencer,  sık sık bikinili pozlarını takipçileri ile buluşturdu.

Bu arada Cansu Akın'ın duru güzelliğini ve masumane tavrını çok beğendiğimizi söylemek istiyoruz. 

Merak edenler için bu paylaşımda giydiği parçalar Chanel markasına ait. Beğenenler için muadil bir ürünü buraya bıraktık.

Cansın Sağlam

Cansın Sağlam
www.instagram.com

Cansın Sağlam; güçlü, stil sahibi, kararlı ve tam bir doğa kadını! Onun paylaşımlarıyla mest olmamak imkansız, büyülenmemek ise çok zor!

Cansın, sportif yanı ve doğasever paylaşımlarıyla takipçileri tarafından like yağmuruna tutuluyor. Kişiliğinin yanı sıra tarzıyla da takipçilerini tam anlamıyla büyülüyor. 

Genellikle minimal bir giyim tarzına sahip olan Cansın, aksesuar seçiminde antik figürlere yöneliyor. Bir araya getirdiği her parçayı çok iyi taşıyan güzel Influencer, özelikle genç takipçileri için tam bir ilham kaynağı diyebiliriz. 

Rahat ve seksi hissetmeyi seven Cansın, bikini ve mayo konusunda uzman bir isim. Onun tarzını en iyi yansıtan şey ise tabii ki markası! 

Cansın'ın tarzına benzer kimono modellerini buraya bıraktık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polina C. Arseven

Polina C. Arseven
www.instagram.com

Hamilelik pozlarıyla yüzümüzde kocaman bir tebessüm bırakan Polina, bu yaz sağlıkla bebeğini kucağına aldı! Neredeyse her paylaşımıyla hamileliğine yakından şahit olduğumuz güzel Influencer, doğumundan kareleri de takipçileri ile paylaştı. 

Bu yazın en tatlı pozu bizce Polina'nın minik Atlas ile çekildiği bu post oldu! Atlas bebeğin sağlıkla büyümesi dileğiyle... 

Bu arada her hafta karnının gelişimini kaydeden Polina, seçtiği bikini ile gözlerimizden kalpler çıkarttı! 

Polina'nın bikinisine benzer bir bikini altı için buraya, bikini üstü için buraya tıklayabilirsiniz.

Büşra Ardıçlı

Büşra Ardıçlı
www.instagram.com

Bu yaz dünya evine giren Influencerlar kervanına Büşra Ardıçlı da dahil oldu. Güzel Influencer bu yaz adeta rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi. 

Büşra'nın düğün günü tercihleri sade ve zarifti. Bu arada gelinliğinin her detayına ayrı aşık olduğumuzu söylemeden geçmek istemiyoruz. 

Yaz boyunca içimizi ısıtan paylaşımlara imza atan Büşra, balayında kırmızı ve bağlama detaylı bir bikini tercih etti. Bikini modeli ve rengiyle bizden tam puan aldı diyebiliriz. 

Büşra'nın bikini modelini beğenenler için benzer modelleri buraya bıraktık!

Zeynep Aleyna Şen

Zeynep Aleyna Şen
www.instagram.com

Z kuşağı bir kadın Influencer olsaydı bizce Zeynep Aleyna Şen oldurdu. Onun seçimleri hem marjinal hem de yenilikçi; hem stil sahibi hem de fazlasıyla dikkat çekici! 

Aleyna bu yaz bikini pozlarıyla hepimizi mest etti doğrusu. Üstelik seçimleriyle ve aksesuarlarıyla da gözlerimizden kalpler çıkarttı.

Bu arada taktığı güneş gözlükleriyle ikonikleşen Aleyna, bu yaz birbirinden havalı gözlük modelleriyle karşımıza çıktı.

Aleyna'nın tarzını beğenenler için benzer güneş gözlükleri burada! İp sandalet modeli için de buraya tıklayabilirsiniz.

El͏a͏n͏u͏r

El͏a͏n͏u͏r
www.instagram.com

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri kuşkusuz Elanur Pat. Renkli kişiliği ve hareketli yaşam tarzıyla dikkat çeken Elanur, son günlerde çıkardığı şarkılarla da çok seviliyor.

Takipçileri Elanur'un tarzını, kişiliğini ve şarkılarını çok seviyor. Özellikle hayatından kesitleri paylaştığı son hiti 21/Queen çok ses getirdi ve çok sevildi.

Elanur başarılı kariyerinin yanı sıra stil sahibi bir kadın. Bu yaz paylaştığı postlarla da stilinin ne kadar güçlü ve karakteristik olduğunu gözler önüne serdi doğrusu.

Elanur'un bu yaz paylaştığı postları çok ama çok beğendiğimizi söylemek istiyoruz. En beğendiğimiz paylaşımları arasında yer alan bu pozu ise çok doğal ve seksi bulduk! 

Beğenenler için Elanur'un elbisesinin linki burada.

Pelin Taşkıran

Pelin Taşkıran
www.instagram.com

Sosyal medyanın yükselen isimlerinden biri de Pelin Taşkıran. Güzelliği ve renkli stiliyle başarılı iş birliklerine imza atan Pelin, sevenleri tarafından 7/24 takip ediliyor desek abartmış olmayız sanırım. 

Pelin'in stili için renkli, hareketli ve çok eğlenceli diyebiliriz. Özellikle yaz paylaşımlarıyla kanımızı kaynattı ve gözlerimizden kalpler çıkarttı! 

Pelin genellikle renkli parçalarla hareketli parçaları harmanlamayı çok seviyor. Yaz aylarında tek parçanın kurtarıcılığını tercih eden güzel Influencer, her daim cıvıl cıvıl olmayı başaran isimlerden.

Pelin'in elbisesini beğenenler için benzer turuncu elbise modelleri burada

Sizin stilini en beğendiğiniz Influencer kim? Yorumlarda buluşalım... 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
5
4
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

millet ne güzel hayatlar yaşıyor...ulan biz doğduğumuzda bu çocuk fazla yaşamaz mı dedi doktor ne dedi anasını satayım bomboş hayat yaşıyoruz ya

Ö.Ş.Ş.

ÇOK sevdiğimiz influencerlar... lan birini bile mi tanımaz insan ya... gerçi tanısam belki çok severim :P

Sadece Can

hepsi bu ulkeni çok üretken influencerlahfneldjrmekfmekfjenrlejskdhcbrkfjekskslaufirnedldjemedjdnrjdjelari