Görüş Bildir
Haberler
Çocuklarına Vakit Ayırmak Dışında Hiçbir Şey Yapamayan Ebeveynleri Kısa Süre de Olsa Özgür Kılacak 15 Netflix Filmi

Çocuklarına Vakit Ayırmak Dışında Hiçbir Şey Yapamayan Ebeveynleri Kısa Süre de Olsa Özgür Kılacak 15 Netflix Filmi

Ayça
10.03.2020 - 17:51

Çocuklar kadar büyüklerin de dikkatini çekecekler.

NOT: Film açıklamaları Beyazperde.com'dan ve film puanları ise IMDb'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Christopher Robin

1. Christopher Robin

IMDb: 7.3

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

2. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2

2. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2

IMDb:6.5

2016 yılında 'Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?' önermesi ile yola çıkan Evcil Hayranların Gizli Yaşamı filminin devam halkasında macera kaldığı yerden devam ediyor.

3. Zamanda Kıvrılma

3. Zamanda Kıvrılma

IMDb: 4.2

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolmasının ardından onu bulmak da minik üçlüye düşer. Babalarını aramak için yolculuğa çıkan Meg Murray, Charles ve Calvin maceraya atılırlar. Bu macerada küçük çocuklar uzaydan paralel evrenlere kadar pek çok yeri ziyaret edecektir..

4. Benji

4. Benji

IMDb: 6.3

“Benji”, yetim kalmış bir köpek yavrusunun ve iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Carter (Gabriel Bateman) ve Frankie (Darby Camp) adında New Orleans’ta yaşayan iki kardeş bir sokak köpeği bulur. Eve neşe getiren köpek kısa süre içinde ailenin bir parçası haline gelir. Neye bulaştıklarının farkında olmayan birkaç hırsız çocukları kaçırdığında, Benji ve yardımcısı çocukların imdadına yetişir.

5. Küçük Prens

5. Küçük Prens

IMDb: 7.7

Antoine de Saint-Exupéry'in klasikleşmiş eseri 'Küçük Prens'ten sinemaya uyarlanan animasyon türündeki yapıtta, bir pilot kendisini ıssız bir çölün ortasında bulur ve çok uzak bir gezegenden gelmiş olan küçük bir çocukla karşılaşır. Kung Fu Panda'nın yönetmeni Mark Osborne'un yönetmenliğini yaptığı filmin orijinal seslendirme kadrosunda Rachel McAdams, James Franco, Marion Cotillard, Jeff Bridges ve Paul Giamatti gibi ünlü isimler bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Spookley the Square Pumpkin

6. Spookley the Square Pumpkin

IMDb: 5.0

Çocuklarınıza görünüşün kalıplara sığması gerekmediğini gösterebileceğiniz bir film. Yuvarlak olması gereken bal kabağının, kare şeklinde olması ve diğerleri tarafından zorbalığa uğramasını konu alır.

7. Tinker Bell ve Korsan Peri

7. Tinker Bell ve Korsan Peri

IMDb: 6.6

 2014 yılında yapımı tamamlanan serinin altıncı ve son filmi Tinker Bell and the Pirate Fairy'de, Tinker Bell ve arkadaşlarının sihir yeteneklerinin değişime uğramasına tanık olacağız. Tinker Bell ve arkadaşlarının yaşadığı Peri Adası tehlike altındadır. Perilerin yeteneklerinin kaynağı olan mavi toz, Zarina adlı bir başka peri tarafından kaçırılır. Tinker Bell ve arkadaşları, Skull Rock'ın korsan perileriyle mavi tozu geri almak için işbirliğine koyulurlar. Ancak zaman çok önemlidir çünkü süre uzadıkça, tozu kullanamadıkları için periler yeteneklerini yitirmeye başlamaktadırlar. Peri Adası'nın geleceği için Zarina'nın bir an önce yakalanması gerekmektedir.

8. Tavşan Peter

8. Tavşan Peter

IMDb: 6.5

Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşı, boş bir kır evini sahiplenmişlerdir. Eve yerleşen kahramanlar günlerini gün etmekte ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak bu durum, suratsız Bay McGregor'un ortaya çıkmasıyla değişir. İmha işi için gelmiş olan Bay McGregor ile sevimli kahramanlarımız arasında büyük bir çatışma başlar. Bu süreçte işin içine hayvan sever Bea de dahil olur...

9. Umudunu Kaybetme

9. Umudunu Kaybetme

IMDb: 8.0

İyi bir baba olan Chris Gardner, işinde sorunlar yaşayan, maddi açıdan sarsıntıda olan ve aynı zamanda iyi bir eş olan bir adamdır. Ancak ne yazık ki eşi sıkıntılara daha fazla katlanamayacağına karar vererek onu terk eder. Christopher adındaki oğulları da babasının yanında kalır. Karısının terk edişi de yetmezmiş gibi bir de ev sahibi dışarı atar baba-oğlu. Sokaklarda kalıp, tuvaletlerde, düşkünler evinde çalışarak ayakta durmaya çalışır. Oğlunun sevgisi bu mücadeleci baba için her şeydir. Ve sevgiye eklenen bir var olma savaşı hiç şüphesiz, vakti geldiğinde en mükemmel kapıları açacaktır.

10. Tenten'in Maceraları

10. Tenten'in Maceraları

IMDb: 7.3

Tenten ve köpeği Milu çıktıkları bir gezi esnasında maket bir gemi bulurlar ve beğenip alırlar. Ancak bu gemi zannettikleri kadar sıradan değildir. Geminin Tenten'in evine gelmesiyle birlikte etraflarında bir sürü kötü adam belirmeye başlar. Bu kötü adamlar, geminin değil geminin içerisindeki bir notun peşindedirler. Tenten geminin ve geminin getirdiklerinin sırrını çözmeye fazlasıyla kararlıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Özgür Willy

11. Özgür Willy

IMDb: 6.0

Küçük Jesse’in en iyi arkadaşı, bir su parkındaki büyük havuzda yaşayan büyük Orka balığıdır. Orka’nın açık denizde hür yaşayan ailesine duyduğu özlemi hisseden ve paylaşan tek insan da, yine duygusal Jesse’dir.

12. Mary and the Witch's Flower

12. Mary and the Witch's Flower

IMDb: 6.8

Akrabaları ile yaşayan Mary 2 kediyi takip ederken değişik bir çiçek bulur. Bu çiçek sihirli güçler vermektedir. Mary az biraz gittikten sonra küçük bir süpürge sopası bulur. Süpürgenin harekete geçtiğini hisseder gibi olunca çok şaşırır. Ancak Mary daha neler olduğunu anlayamadan süpürge onu ağaç dallarının üstünden bulutlara çıkarıp ardından, tüm araştırmaların vasıflı cadılardan oluşan yetenekli bir kadro tarafından yapıldığı Endor Üniversitesi topraklarına getirir. Mary burada kafeslere hapsedilip dönüşüme uğramış ya da şekli bozulmuş mutant hayvanlar üzerinde yapılan korkunç bir deneye şahit olur. Süpürgesi havalandığı sırada Mary siyah kedi Tib’in de hapsedilmiş olduğunu fark eder. Ertesi gün akademiye dönen Mary, akademinin başkanı Bayan Pumblechook ve onun iş arkadaşı Doktor Dee’ye görünmeden tüm hayvanları serbest bırakmayı başarır. Ardından Mary de kaçar… Ancak bahsi geçen şeytan ikili Mary’yi kesintisiz bir takibe alır.

13. Walk. Ride. Rodeo.

13. Walk. Ride. Rodeo.

IMDb: 6.4

Amberley Snyder, çocukluğundan beri atlara tutkusu olan genç bir kızdır. Bu tutkusunu profesyonelleştiren Amberley, rodeo kariyerinde hızla ilerler. Şimdi önünde kazanması gereken önemli bir yarış vardır. Varil yarışlarına hazırlanan genç kızın hayatı, geçirdiği trafik kazasının ardından alt üst olur. Kaza sonucu bacaklarını kaybeden genç kız, büyük bir yıkıma uğrar. Bacaklarını kaybetmesi demek, rodeo kariyerinden, hayallerinden vazgeçmesi demektir. Ancak Amberley’nin pes etmeye niyeti yoktur. Eski gücünü kazanmak için elinden geleni yapan Amberley, başta zorlansa da hayallerinin peşinden gitmeye devam eder. Onun bu süreçteki en büyük destekçisi ise annesi olur. Yavaş yavaş verdiği çabanın karşılığını almaya başlayan Amberley, bir süre sonra kendisini hep olmak istediği yerde, atının üzerinde bulur. Sırada, eski formuna kavuşup, varil yarışını kazanmak vardır.

14. Bolt

14. Bolt

IMDb: 6.8

Bir Alman Çoban köpeği olan Bolt, o güne kadarki tüm yaşamını bir aksiyon TV şovu kahramanı olarak sürdürmüştür. Bolt, süper güçlere sahip olduğuna inanıyordur. Bir gün stüdyodan istemeden uzaklaşır ve aslında bir dişi kedi olan Mr. Mittens ve Rhino adındaki hamster ile karşılaşır. Bu üç arkadaşın yolculuğunda, Bolt süper güçlerinin aslında var olmadığını ve stüdyo dışında kalan dünya gerçeğinin çok daha farklı olduğunu anlar.

15. Lilo ve Stiç

15. Lilo ve Stiç

IMDb: 7.2

Galaksinin en popüler uzaylılarından bir tanesi dünyaya gelir. Hawai açıklarında Lilo isimli kendi halinde bir kızla karşı karşıya gelir. Lilo, karşılaştığı bu yaratığı küçük bir köpek yavrusu zanneder ve onu yanına alarak Stitch olarak isimlendirir. Halbuki Stitch, başka bir gezegenin bir laboratuvarının mahsulüdür. Tüm yabancılığına rağmen Stitch, dünyalıların beğenisini, saygısını ve sevgisini kazanacaktır.

K1:

K2:

K3:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
3
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
notchosen one

Bu listeyi kim hazırlamış. Küçük prens, Christopher Robin ve Bolt Netflixte yok. Diğerlerine bakmadım. Bu arada Küçük prens çocukla beraber izlenebilecek güz... Devamını Gör

Gizem Yenikler

3,4,5, 9 güzeldi.

Kaan Bozkurt

bolt çok iyi. 2.sıradaki film de iyi animasyon olarak. umudunu kaybetme çocukla izlenebilecek kadar çocuksu değil ama o da çok iyi. özgür willy'i çocukken iz... Devamını Gör