Görüş Bildir
Haberler
Çocuk Sahibi Olma Zorunluluğu Hissetmeyen 16 Ünlü ve Yeterince Mantıklı Açıklamaları

etiket Çocuk Sahibi Olma Zorunluluğu Hissetmeyen 16 Ünlü ve Yeterince Mantıklı Açıklamaları

Çocuk sahibi olmak yönünde toplumun hepimize yaptığı baskı inkar edilemez derecede yoğun. Ünlüler dünyasında ise çocuk sahibi olmak ve havalı isimler koymak adeta yükselen bir trend. İnsanlar deli gibi doğuruyorlar! Durduramıyoruz! 

İşte bu akıma kapılmayan ve gerçekten ne istediklerini bilen ünlü isimler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şebnem Ferah bir konser çıkışında kendisine yöneltilen "Çocuk özlemi var mı?" sorusuna en uygun cevabı verdi: "Neden olsun?"

1. Şebnem Ferah bir konser çıkışında kendisine yöneltilen "Çocuk özlemi var mı?" sorusuna en uygun cevabı verdi: "Neden olsun?"

Soruya çok şaşırdığını ve densizce bulduğunu da belirtti. Böylesine mahrem bir konu ulu orta sorulacak gibi değildir. Ayrıca her kadının çocuk özlemine sahip olacağını nereden çıkarıyorsunuz?

Cidden; neden olsun?

2. Müslüm Gürses biricik eşi Muhterem Nur ile evlendiğinde, Muhterem Hanım ondan daha yaşlıydı. Çocuk sahibi olması pek mümkün değildi.

2. Müslüm Gürses biricik eşi Muhterem Nur ile evlendiğinde, Muhterem Hanım ondan daha yaşlıydı. Çocuk sahibi olması pek mümkün değildi.

Müslüm Baba ise 'sevdiğim kadından olmayacaksa, hiç olmasın' dedi ve Muhterem Nur'un anlattığına göre onu kötü hissettirmemek için onun yanında hiçbir çocuğu bile sevmedi.

Aşk be!

3. Demir Demirkan baba olmak istemediğini net bir şekilde açıkladı.

3. Demir Demirkan baba olmak istemediğini net bir şekilde açıkladı.

'Öyle bir isteğim yok, hiç olmadı. Ben üretimi daha çok sanatta yapıyorum' dedi.

4. Özlem Tekin hayatı boyunca hiç istemedi; bu saatten sonra da bu işlere asla girişmeyeceğini açıkladı.

'Üç tane aslan gibi yeğenim var. Onlar bana yetiyor da artıyor bile.' diyen ünlü sanatçı Bodrum'da sakin bir hayat sürüyor. Herhangi bir pişmanlığının da olmadığını söylüyor.

5. Billur Kalkavan çocuk konusu açıldığında "Allah korusun" diyor.

5. Billur Kalkavan çocuk konusu açıldığında "Allah korusun" diyor.

'Bir kere Allah göstermesin çocuk sahibi olmak asla istemem. Ben sadece kendimle uğraşırım hayatta...”

Zaten oldukça mutlu bir hayat yaşıyor. Yaşa kız Billur Abla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jon Hamm'in çocuk sahibi olmak istememe sebebi ise çocuk fikri ile alakalı değil, kendisiyle alakalı...

'Ben korkunç bir baba olurdum' diyen ünlü oyuncu, çocuk sahibi olan arkadaşlarına da üzüldüğünü belirtiyor.

7. Betty White tatlı bir nine gibi görünse de, hayatı boyunca hiç çocuk sahibi olmadı. Bu kararından da hiç pişman değil!

'Asla pişman olmadım. Ben kafasına eseni yapan biriyim. Biliyorum ki eğer bir çocuğum olsaydı şimdi sahip olduğum hayata sahip olamazdım. Kariyerime odaklanmayı seçtim. İkisini aynı anda yürütebileceğime inanmadım. Seçimimden çok memnunum.'

8. George Clooney ne zaman "acaba çocuk sahibi olmayarak yanlış mı yapıyorum?" diye düşünse derhal Brangelina çiftini evine davet ediyormuş.

'Angelina ve Brad'i çocuklarıyla beraber evime davet edince, çocuk sahibi olmadığım için ne kadar şanslı olduğumu hatırlıyorum. Zaten her zaman baba olmanın bana göre olmadığını biliyordum. Bence çocuk büyütmek gözüktüğü kadar kolay değil. Çocuk her şeyden önce gelmedi. Fakat benim zaten çok öncelikli işlerim var.'

9. Oprah bir kere bile çocuk sahibi olmayı düşünmedi.

'Hiç çocuğum olmadı. Çocuk sahibi olma düşüncesi aklımın ucundan bile geçmedi. Oysa şimdi 152 kız çocuğum var. Gelecek sene 75 kızım daha olacak. Bence bu daha güzel bir seçenek!' (Çalışanlarından bahsediyor)

10. Jennifer Aniston kariyeri boyunca sürekli bu konuda açıklama yapmak zorunda bırakıldı. Asla asla asla istemiyor.

Kadıncağızın çocuk istemediğini izah etmekten dilinde tüy bitti. Nitelim Brad Pitt onu üç çocuk annesi Angelina için terk ettiğinden beri ünlü oyuncuya yönlendirdikleri tek soru bu: Ne zaman çocuk sahibi olacaksın?

Aniston, hayatında gayet mutlu olduğunu, gerçek bir kadın olmak için doğurmak gerekmediğini, asla da bu şekilde bir dürtü hissetmediğini söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sarah Silverman: "Ne zaman çocuk sahibi olmayı isterim, biliyor musunuz? Hayatta istediğim başka hiçbir şey kalmadığı zaman."

Çünkü çocuk sahibi olmanın hayatta istediği şeylere ulaşması yönünde bir engel olacağını düşünüyor. Sarah'a göre, çocuk sahibi olduğunda, kendi hayatında da senin isteklerin değil, çocuğun istekleri ön planda oluyor.

12. Cameron Diaz: "18 yıl boyunca her gün, asla kolaylaşmayan ve aksine zorlaşan bir görev bana göre değil!"

'Aslında anaç biriyim. İnsanları korumayı, şefkat göstermeyi, ilgilenmeyi severim. Fakat hayatım boyunca bir kere bile hamile kalmak istemedim.'

Mantıklı gerekçeler...

13. Winona Ryder ise "kısmet değilmiş" diyenlerden...

'Gençken çocuk sahibi olmak istemezdim fakat bu yaşlara geldiğimde mutlaka herhangi bir şekilde anne olacağımı düşünürdüm. Olmadım, doğru zamanın geldiğini hiçbir zaman hissetmedim. Belki iyi olurdu ama şimdiki hayatımda gayet mutluyum.'

14. Jay Leno "eşimle baş başa kalmak istedik" diyerek çocuk yapmama sebebini açıklıyor.

Leno'nun anlattığına göre eşi de, kendisi de kurdukları küçük ailede çok mutlularmış, çocuk sahibi olarak bu mutluluğu riske atmak istememişler. Zaten hiç içlerinden de gelmiyormuş.

15. Kylie Minogue da "benden anne çıkmaz" diyor.

Hiçbir zaman kendisini 'anne' figürü olarak görmemiş. Bu fikir de aklının ucundan dahi geçmemiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Renée Zellweger: "Mutlu olmak için çocuk sahibi olmama gerek yok."

diyor ve ekliyor, 'annelik asla bir arzum, tutkum, hırsım olmadı.'

Paşa gönülleri bilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1381
536
244
93
69
67
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ladyescobar

Bakamayacagı çocugu yapıp yapıp atanlardan daha az bencil oldukları kesin !

Boltonlarin Remzi

ya bir de bakamayacakları için değil ki. bu bir seçim. Bu insanlar 50 çocuk doğursa bakabilecek maddi güce sahipler. Hatta paraları olduğu için cocugun tum p... Devamını Gör

Quinn

yani bu çocuk işini bırakın ya. millete baskıyla yaptırıyorsunuz sonra kenara çekiliyorsunuz. sonra ömrün boyunca uğraş dur. gençleri rahat bırakın !!!!!

Pasif Kullanıcı

şu zaman diliminde,şu dünyaya çocuk getirmek? bencilliklerin en büyüğü olur.