Görüş Bildir
Haberler
"Burada Şiddete Yer Yok" Diyerek Savaşa ve Şiddete Yer Vermeyen Birbirinden Güzide, Çiçek Gibi 13 Oyun

"Burada Şiddete Yer Yok" Diyerek Savaşa ve Şiddete Yer Vermeyen Birbirinden Güzide, Çiçek Gibi 13 Oyun

Oyunlar bizi büyüleyici anlarla birçok kez tek çatı altında topluyor ya da çeşitli zorluklarda yan yana olma şansı sunuyor. Büyüleyici atmosferleriyle inanılmaz deneyimler sunan bu yapımlar, CO-OP ve çok oyunculu yönleriyle oyunculuğun gerçekten büyüleyici olduğunu da kanıtlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Little Big Planet 3

13. Little Big Planet 3

Sackboy Olarak birbirinden müthiş serüvenlere atıldığımız Little Big Planet 3, şiddetin hiçbir türlüsüne başvurmadan sizi eğlencenin zirvesine çıkaracak. CO-OP olarak oynanabilen yapım harika seviye tasarımlarına sahip.

12. KeyWe

12. KeyWe

Kuşlara hayat verip bir posta ofisini yönettiğimiz KeyWe inanılmaz eğlenceli yapısıyla sizi zorlu bir sınava sokacak. Kivi kuşları olarak her postayı doğru yere göndermeli ve keyifli oynanış mekaniklerine alışmalısınız.

11. Mario Kart

11. Mario Kart

Oyun dünyasının en ikonik karakterlerini araba yarışlarına dahil eden Mario Kart ise kesinlikle bir klasik. Saf eğlenceyi sonuna kadar yaşadığınız oyun en başarılı yapımlardan biri.

10. Flower

10. Flower

Listemizdeki diğer oyunların aksine tek oyunculu bir yapım olan Flower ise sizi büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor. Oyuncu tek bir yaprak olarak başladığı yolculuğunda beşerin zarar verdiği doğaya tanık oluyor.

Diğer çiçeklerin yapraklarıyla birleşerek doğayı yeniden canlandırmanıza fırsat sunan oyun, bir araya gelmenin ve birlik olmanın öneminden dem vuruyor.

9. Guitar Hero

9. Guitar Hero

Rock müziğin en sağlam parçalarına hayat verdiğimiz Guitar Hero, bizi bir araya getirip müzik ve beraberliğin doruğuna ulaştırıyor. Ekipman ve oyun kolları eşliğinde inanılmaz bir deneyim sunan Guitar Hero müziği son ses açtığınızda sizi gerçek büyünün etkisine alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Keep Talking and Nobody Explodes

8. Keep Talking and Nobody Explodes

İletişimin kritik önemini vurgulayan Keep Talking and Nobody Explodes ise sizi heyecan verici bir atmosferin içine sokuyor. Arkadaşınızın art arda gelen yönergeleri eşliğinde bombayı kısıtlı süre içerisinde çözmelisiniz. Aman iletişimi kesmeyin, hep temasta kalın.

7. Unravel 2

7. Unravel 2

İlk oyundaki heyecanı ikiye katlayan Unravel 2 oldukça başarılı bulmaca platform elementleriyle işbirliği yaparak tehlike ve engelleri aşmanızı istiyor. Resmettiği renkli ve mistik dünyayla oldukça nefis bir deneyim vadeden Unravel 2, kesinlikle oynamanız gereken platform oyunları arasında yer alıyor.

6. Animal Crossing

6. Animal Crossing

Nintendo Switch üzerindeki en bağımlılık yapıcı oyunlardan biri olan Animal Crossing, birbirimizden uzak kaldığımız pandemi sürecinde gönülleri bir tutmayı başardı. İnsanı alıp götüren yapısıyla oldukça büyüleyici bir oyun olan Animal Crossing ülkemizdeki Nintendo Swith kullanıcılarından da geçer not aldı.

5. Octodad: Deadliest Catch

5. Octodad: Deadliest Catch

Bir baba olmanın zorluklarıyla yüzleştiğimiz Octodad ise inanılmaz keyifli ve eğlenceli oynanışıyla harika bir COOP deneyimi sunuyor.

4. To the Moon

4. To the Moon

Listemizdeki diğer oyunların aksine tek oyunculu bir yapım olan To the Moon ise oyun dünyasının unutulmazlarından sayılıyor. Fedakarlık, yolculuk ve birlik temalarını tek bir potada eriten oyunun kesinlikle zamansız olduğunu söyleyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Rocket League

3. Rocket League

Futbol ve araba tutkunları için adeta biçilmiş kaftan olan Rocket League günümüzün en popüler oyunlar arasında yer alıyor. Aracınızdaki turboyu açtıktan sonra devasa topu rakip ağlara göndermek kesinlikle harika bir his.

 Skoru hep beraber kutlamak ve takım arkadaşlarınızla birlikte zaferi elde etmek Rocket League'i özel kılan etkenlerden sadece birkaçı...

2. Brothers: A Tale of Two Sons

2. Brothers: A Tale of Two Sons

Brothers: A Tale of Two Sons oyuncuları kardeşliğin ve beraberliğin çeşitli tehlikelerle sınandığı muazzam bir maceraya davet ediyor. Kesinlikle oynamanız gereken oyunlar listesinde yer alan oyun hafızanızda özel bir yer edinecek.

1. Journey

1. Journey

Journey video oyun dünyasının en büyüleyici atmosferlerinden birini vadediyor. Hiçbir diyaloğun olmadığı oyun yolculuğun gerçek büyüsüne dair fevkalade bir anlatım sunarken oyuncuları da yolculuğun ortasında buluşturuyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selin_nothanks

İçerik: Mario Kart'ta şiddet yok Blue shell: