Görüş Bildir
Haberler
CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk Koronavirüse Yakalandı: 'Özel Hastanelerde Bile Yer Bulmakta Zorlandık'

CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk Koronavirüse Yakalandı: 'Özel Hastanelerde Bile Yer Bulmakta Zorlandık'

Koronavirüse yakalandığını açıklayan CNN Türk muhabirleri Fulya Öztürk, özel hastanelerde bile yer bulmakta zorlandığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. 

Azerbaycan’dan Türkiye’ye dönen Öztürk, koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla birlikte hastanede tedavi sürecinin başladığını kaydetti. Öztürk, “Açık söyleyeyim, özel hastanelerde bile yer bulmakta zorlandım. En sonunda Acıbadem Taksim Hastanesi'nden cevap geldi. Ve oraya taşındım” ifadelerini kullandı.

"Kemik ağrısı ve nefes darlığı yaşadım"

"Kemik ağrısı ve nefes darlığı yaşadım"

Tedavi sürecine odaklanmak istediği için kimseye haber vermediğini dile getiren Öztürk, 'Aldığı önlemler sayesinde süreci hafif geçiriyorum. Kan tahlillerim ilk etapta kötü gelmiş olsa da düzeldi. Bugün 7. günüm hastaneden taburcu oluyorum. Semptomlarsa, kemik ağrısı, özellikle bacak ağrısı, hafif nefes darlığı yaşadım. Şimdi iyiyim” dedi.

Öztürk, aldığı ilaçların yüzünde kızarıklığa neden olduğunu belirterek, paylaşımının devamında kendisini arayan bakanlar Fahrettin Koca ve Süleyman Soylu’ya teşekkür etti.

Fulya Öztürk'ün paylaşımları:

Fulya Öztürk'ün paylaşımları:
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
28
23
14
11
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Penguen yayınlamazsınız artık...

onr gly

Keşke hastalanmadan önce bu duyarı kassaydınız. Parası olmayan insanlar "ölümü bekleyene kadar" neden habercilik görevinizi; yerine getirmediniz ? Umarım en ... Devamını Gör

Barney

hem özel hastaneye yatmış, hem bakanı valisi aramış ilgi göstermiş. ne güzel hayat. özel hastanede bile zor yer buldum acı gerçeğinden sonra bakana valiye ar... Devamını Gör