Görüş Bildir
Haberler
Çizgi Film Severler Buraya: İşte Nostaljik Çizgi Filmlerden Uyarlanmış En İyi 8 Oyun

Çizgi Film Severler Buraya: İşte Nostaljik Çizgi Filmlerden Uyarlanmış En İyi 8 Oyun

En sevilen çizgi film oyunlarını bu listemizde derledik. Keyifle izlediğimiz çizgi dizi karakterlerine bu oyunlarda hayat veriyor ve yepyeni maceraların kapılarını aralıyoruz. İşte Adventure Time'dan Samurai Jack'e kadar uzayan birbirinden keyifli çizgi film oyunları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Steven Universe: Unleash the Light

1. Steven Universe: Unleash the Light

Cartoon Network'un en sevilen serilerinden olan Steven Universe Light üçlemesinin son halkası ile sıra tabanlı bir maceraya davetiye çıkarıyor. Unleash the Light, Steven ve ekibinin yepyeni bir RPG görevine atılmasını, uzay ve zamanın birbirine girdiği noktalarda verdiği renkli bir mücadeleyi gözler önüne seriyor.

Oyunlar çoğumuzun tutkusu, peki sağlımızı bağımlılık faktörüyle tehlikeye atıyor olabilirler mi?👇

2. DuckTales: Remastered

2. DuckTales: Remastered

Steam'in zam yağmuruna henüz tutulmayan oyunlarından olan DuckTales: Remastered ise efsanevi 8-bit oyunu baştan yaratıyor. Oyunculuğun yıldızının parladığı ilk dönemlerde çıkan yapım, Remastered sürümü ile orijinal deneyime sadık kalıyor ve modern oynanış standartlarından da taviz vermiyor.

3. Adventure Time: Finn and Jake's Epic Quest

3. Adventure Time: Finn and Jake's Epic Quest

Adventure Time'ın birbirinden ilginç prenseslerini, garip halklarını ve elbette vazgeçilmez ikilisini sevenler Adventure Time: Finn and Jake's Epic Quest'de zevkin doruklarına varacak. Hem Jake hem de Finn olarak oynayabildiğimiz oyun şovun gerçek hayranlarını çok memnun edecek.

Çizgi dizide gördüğümüz karakterlerin hepsine yer veren yapım diziyi video oyun formülleriyle birleştirme konusunda harika bir iş çıkarıyor.

4. Samurai Jack: Battle Through Time

4. Samurai Jack: Battle Through Time

Cartoon Network severlerin her sahnesini hatırlayacağı Samurai Jack ise Battle Through Time adlı nefis yapım ile bu kez oyun dünyasında karşımıza çıkıyor. Soğukkanlı savaşçı Jack'e hayat verdiğimiz oyun dizinin en ikonik sahnelerini gözler önüne seriyor. 

Fevkalade oynanış mekanikleri, etkileyici görsel kalitesi ve sürükleyici bir intikam hikayesiyle Samurai Jack: Battle Through Time listemizdeki en iyi çizgi film oyunları arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

5. Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

Bir diğer Adventure Time oyunu olarak Pirates of the Enchiridion ise oyuncuları çok daha kapsamlı bir maceraya davet ediyor. Bu kez Finn ve Jack sular altında kalan Ooo diyarını kurtarma görevini üstleniyor. Bu süreçte dizinin en ikonik karakterleri ile etkileşime geçtiğimiz yapım Steam üzerinde Çok Olumlu notunu almayı başardı.

6. Cuphead

6. Cuphead

Nostaljik çizgi filmlerin estetik unsurlarını bünyesinde barındıran ve nefis bir animasyon dilini benimseyen Cuphead aslında bir çizgi filmden uyarlanmadı. Fakat seneler öncesinin çizgi dizilerindeki tasarım anlayışını tam kalbinden yakalayan ve zorlayıcı oynanış mekanikleri ile birleştiren Cuphead listemizde yer almayı kesinlikle hak ediyor.

7. Pokemon Legends: Arceus

7. Pokemon Legends: Arceus

Nintendo Switch üzerinde çıkış yapan en güncel Pokemon oyunlarından biri de Pokemon Legends: Arceus oldu. Metacritic üzerinde 8.2'lik kullanıcı oyu alan oyun en sevilen Pokemon oyunlarından biri olmayı başardı. Sevilen oyun klasik yapımların çekirdek mekaniklerini benimserken oynanış formülüne aksiyon ve RPG temelli yenilikçi elementler de ekliyor.

8. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

8. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

2003'teki Sünger Bob oyununu baştan aşağı güncelleyen SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated inanılmaz keyifli bir maceranın kapılarını aralıyor. SüngerBob'a hayat verdiğimiz yapımda platform ögeleri kendine bolca yer bulurken yüksek tempo bir an olsun bile düşmüyor.

Oyunun yaklaşık 10,000 inceleme aldığını ve Son Derece Olumlu notunu kaptığını belirtmekte fayda var.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
4
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın