Görüş Bildir
Haberler
Çıraklıktan Ustalığa Doğru: Kariyerine Gençlik Dizileriyle Başlayıp Başarılı Oyunculara Dönüşen 15 Ünlü

Çıraklıktan Ustalığa Doğru: Kariyerine Gençlik Dizileriyle Başlayıp Başarılı Oyunculara Dönüşen 15 Ünlü

Mia Zona
27.08.2020 - 14:46

Gençlik dizisi deyip de geçmemek gerek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merve Boluğur

1. Merve Boluğur

Acemi Cadı ile adını duyuran ve televizyon sektörüne giriş yapan Boluğur, daha sonra yer aldığı yapımlarda güzelliği ve oyunculuğuyla her seferinde izleyicileri kendine hayran bırakmayı başardı.

2. Gökçe Bahadır

2. Gökçe Bahadır

Aslında kariyerine Tatlı Hayat ile başlasa da Bahadır'ın adının tam olarak duyulmasını sağlayan Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı Yeliz karakteriydi. Bahadır bu projeden sonra bugün hala tekrarlarını ekranlarda gördüğümüz efsane dizi Yaprak Dökümü'nde de yer alarak Türk televizyonlarının vazgeçilmez oyuncuları arasında yerini aldı.

3. Kerem Bürsin

3. Kerem Bürsin

Türkiye'de oyunculuk işlerine başlamadan önce yurt dışında farklı projelerde yer alan Bürsin, ülkemizdeki kariyerine Güneşi Beklerken ile başladı. Kendine has konuşma tarzı ile beğeni toplayan Bürsin, şu anda Sen Çal Kapımı'da oynuyor.

4. Hazal Kaya

4. Hazal Kaya

Genco ile sektörde adını duyuran Kaya'nın asıl şöhretini yakalamasını sağlayan karakterler Feriha ve Nihal'di. En son Bizim Hikaye'de Filiz karakterine hayat vererek oyunculuğunu ne kadar geliştirdiğini de kanıtlamış oldu. Hem oyunculuğuna hem de kendisine hayranız! 😻

5. Aylin Kontente Kul

5. Aylin Kontente Kul

İnsanlar Alemi ve Güldür Güldür programları ile adını duyuran Kontente, kariyerine 2003 yılında yayınlanan Kampüsistan dizisi ile başladı. Kampüsistan'daki Mine karakteri bir yana, Kontente'nin oyunculuğu ve sempatikliğiyle kalplerimizi kazandığı bir gerçek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mete Horozoğlu

6. Mete Horozoğlu

Kampüsistan ile sektöre giriş yapan Horozoğlu, özellikle Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı Soner karakteri ile kendine hayran bırakmıştı. Kampüsistan ile başladığı kariyerinde geldiği son nokta, Muhteşem Yüzyıl Kösem'deki Zülfikar karakterinde sergilediği oyunculuk.

7. Aslı Enver

7. Aslı Enver

Hayat Bilgisi dizisine konuk oyuncu olarak katılan Enver, asıl çıkışını Kavak Yelleri ile yapmıştı. Kavak Yelleri'nde Mine karakterini canlandırdıktan sonra birçok yapımda yer alarak her karakterde kendini ne kadar geliştirdiğini de izleyenlere gösterdi.

8. Miray Daner

8. Miray Daner

2012'de Disney'in ilk yerli yapımı olan Zil Çalınca'da yer alan Daner, bu gençlik dizisinden önce birkaç projede daha yer aldı ancak Zil Çalınca genç bir oyuncu olarak rol aldığı ilk projeydi. Zil Çalınca'dan sonra yer aldığı projeler arasında özellikle Vatanım Sensin'deki oyunculuğu büyük takdir topladı.

9. Burak Deniz

9. Burak Deniz

2011'de Kolej Günlüğü dizinde başrol olarak yer alan Deniz, en son Bizim Hikaye'de Barış Savaş Aktan karakterine hayat vermişti. Bizim Hikaye'ye kadar birçok farklı karaktere canlandıran Deniz'in oyunculuğunu oldukça geliştirdiği söylenebilir.

10. Büşra Develi

10. Büşra Develi

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile sektöre giriş yapan güzel oyuncu, Fi dizisindeki oyunculuğu ile bir kez daha kendisine hayran bırakmayı başardı. Fi'den sonra Hadi Be Oğlum, Arada ve Karakomik Filmler 2; Deli'de de başrol olarak yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Özge Özpirinçci

11. Özge Özpirinçci

Özpirinçci ilk olarak Cesaretin Var mı Aşka? dizisinde oynasa da adını duyurduğu yapım, Hümeyra ile yer aldığı Melekler Korusun'du. Melekler Korusun'dan sonra birçok farklı projede oyunculuk yeteneğini gösterme fırsatı buldu. Son olarak Kadın dizisinde Bahar adındaki ayaklarının üstünde durmayı başarmış güçlü bir kadın karaktere hayat vermişti.

12. Uraz Kaygılaroğlu

12. Uraz Kaygılaroğlu

Es Es dizisi ile sektöre giriş yapan Kaygılaroğlu, şu anda Sefirin Kızı'nda oynuyor. Kaygılaroğlu, özellikle Pis Yedili'deki karakteri ile dikkat çekmeyi başarmıştı ve kilo verdikten sonra yer aldığı yapımlarda da her açıdan geliştiğini izleyiciye gösterdi.

13. Eda Ece

13. Eda Ece

Pis Yedili'deki Cimbom karakteri ile adını duyurmayı başaran Ece, Yasak Elma'da canlandırdığı Yıldız Argun karakteri ile izleyicileri hem güldürdü hem de kendine hayran bıraktı. Yıllar geçtikçe oyunculuğunu da oldukça geliştirdi.

14. Pelin Öztekin

14. Pelin Öztekin

2003'te Hayat Bilgisi dizisi ile sektöre adımını atan Öztekin, en son Hayat Şarkısı dizisinde oyunculuğunu sergilemişti. Zaten Öztekin'in oyunculuğunun ne kadar başarılı olduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar'da da belli oluyordu.

15. Sarp Levendoğlu

15. Sarp Levendoğlu

Türk televizyon tarihinin efsane gençlik dizilerinden biri olan Lise Defteri, birçok oyuncunun adını duyurmasını sağlamıştı. Bu isimler arasında Levendoğlu da var! Levendoğlu, ilk projesi olan Lise Defteri'nden sonra oyunculuğunu gittikçe geliştirdi. Levendoğlu'nu 2017'den beri Savaşçı dizisinde Haydar Bozkurt karakteri olarak izliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de hoşunuza gidebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
13
6
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın