Görüş Bildir
Haberler
Cinsel Saldırıya Direnirken 10. Kattan Aşağı Atlayan Gülay Bursalı Toprağa Verildi

Cinsel Saldırıya Direnirken 10. Kattan Aşağı Atlayan Gülay Bursalı Toprağa Verildi

Batuhan
23.03.2016 - 11:45 Son Güncelleme: 23.03.2016 - 14:29

İstanbul Başakşehir’de cinsel saldırıdan kurtulmak için 10’uncu kattan atlayan oyuncu ve üniversite öğrencisi Gülay Bursalı’nın cenazesi dün Hatay Dörtyol’da toprağa verildi. Baba Sinan Bursalı tüm rapor ve belgelerin kendisine ulaştırıldığını söyledi ve ekledi: 'Bu olay araştırılmalı. Her yerde intihar ettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başakşehir’de Pazartesi sabaha karşı meydana gelen olayda dizi oyuncusu 20 yaşındaki Gülay Bursalı, 10. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetmişti. 

Olaydan sonra harekete geçen polis, Gülay Bursalı’nın erkek arkadaşı Engin Ö.’yü gözaltına almıştı. 

Genç kadına cinsel saldırı girişiminde bulunarak intiharına neden oldukları iddia edilen emlakçı C.İ. ile yanındaki kimliği tespit edilemeyen bir kişi ise aranmaya başlanmıştı.

Erkek arkadaşı ifade verdi

Erkek arkadaşı ifade verdi

Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan Engin Ö., poliste verdiği ifadesinde Gülay Bursalı ile sosyal medya üzerinden tanıştıklarını, 6 ay önce arkadaş olduklarını söyledi. 

Olay gecesi de birlikte eğlendikten sonra kalacak bir yer aramaya başladıklarını, daha önceden de ev kiraladığım C.İ.’yi telefonla aradığını ifade eden Engin Ö. 'Bana bir ev olduğunu ancak temizlik gerektiğini kendilerinin de bizimle birlikte geleceklerini söylediler' dedi.

"Birlikte olacağız" dediler

"Birlikte olacağız" dediler
İçeriğin Devamı Aşağıda

Birlikte eve gittiklerini söyleyen Engin Ö., 'Bir süre eşyaları topladılar. Bu sırada Gülay içerideki odaya girmişti. Daha sonra C.İ., arkadaşımla kendisinin beraber olacağını söyledi. 

Yanındaki kişi beni tuttu, telefonumu aldı. C.İ., Gülay’ın odasına girdiğinde bağrışmalar oldu. Sesler yükselince beni tutan kişi de odaya girdi. Kısa bir süre sonra da ben odaya girdim. 

İçeri girdiğimde Gülay pencereye çıkmış ‘bana bir şey yapmayın’ diye bağırıyordu. Ben ‘Dur, atlama’ derken kendisini boşluğa bıraktı' dedi.

Olaydan sonra C.İ. ve yanındaki kişinin kaçtığını anlatan Engin Ö’nün , 'Onlar kaçınca Gülay’ın yanına aşağı indim. Polis gelene kadar başında bekledim. Sonra polis beni gözaltına aldı' dediği belirtildi.

Kasten adam öldürmek suçundan adliyeye gönderildi

Polis, şüpheli Engin Ö.’nün ifadesinde bazı çelişkiler bulunduğunu belirterek kasten adam öldürmek suçlamasıyla adliyeye sevk etti. 

Şüpheli Engin Ö., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'Her yerde intihar ettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü'

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından kızının cenazesini Hatay’a götüren baba Sinan Bursalı, “Kızımın kanı yerde kalmasın. Bu olay araştırılmalı. Her yerde intihar ettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü. Failler bir an önce bulunsun” dedi.

Adli tıp ön raporu: Tecavüz yok

Adli tıp ön raporu: Tecavüz yok
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan Adli Tıp Kurumu’nda Gülay Bursalı’yla ilgili ön adli tıp raporu tamamlandı. Raporda Gülay Bursalı’nın yüksekten düşme sonucu öldüğü tespit edildi. Genç kızın iç organlarında düşmeye bağlı hasarlar oluştuğu, ayrıca vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildiği raporda belirtildi. Öte yandan Gülay Bursalı’nın vücudunda cinsel saldırıya yönelik herhangi bir iz bulunmadığı , herhangi bir meni örneğinin de tespit edilmediği öğrenildi. Geniş incelemenin sürdüğü belirtildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Abi her önünüze gelen pezevenge güvenmeyin ortalık şerefsiz dolu. Bildiğin "bu kız yollu abiii" diyerek diğerlerini çağırmış piç kurusu. Elim ayağım titriyor... Devamını Gör

Kedisever

Adamın samimiyetine gıdım inanmıyorum. Kesin bu şerefsizin planıydı. Ama her halükârda bilemeyiz. Ayrıca intihar değil bu bir cinayettir. İntihar diyerek ola... Devamını Gör

Ayna Efendi

o adı geçen mahlukları sallandıracaksınız taksim meydanında ibret olsun diye