Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İlişki Sonrasında Partnerinizle Aranızdaki Bağı Kuvvetlendirecek 10 Romantik Davranış

etiket Cinsel İlişki Sonrasında Partnerinizle Aranızdaki Bağı Kuvvetlendirecek 10 Romantik Davranış

Sally Bloom
02.06.2023 - 23:47

Seks öncesi çok romantik başlar, ancak seks sonrasında aynı romantiklik ve sıcaklığı devam ettirmek çok zor hatta kimileri için imkansız olabilir. Bu durum çiftler arasında anlaşmazlığa yol açar, samimiyeti azaltır. Hadi şimdi bunun için neler yapabileceğimize bir bakalım, keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birlikte duş alın!

Partnerinizle duş almaktan güzeli var mı? Seks sonrası kendinizi sıcacık duşun altına atın ve partnerinize masaj yaparak birbirinizi yıkayın. Hem çok iyi hissedecek hem de partnerinize daha yakın olacaksınız.

2. Uzun uzun sarılın.

Seks sonrası hemen işlerinize koşturmayın. Yatakta uzun uzun vakit geçirin ve birbirinize sımsıkı sarılın.

3. Uzuuuuun uzun bakışın!

Seks sonrası uzanmak ve uzun uzun birbirinizin gözlerinin içine bakmak aranızdaki bağı kuvvetlendirecektir. İçinizden gülmek gelebilir, ya da gözleriniz dolabilir. Duygularınızın boşalmasına izin verin!

4. Nasıl geçtiği hakkında konuşun. 💘

Seks sonrası seks hakkında konuşmak aranızda samimiyeti ve dürüstlüğü artıracaktır. Partnerinizin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için de harika bir yoldur.

5. Bir şeyler atıştırın.

5. Bir şeyler atıştırın.

Seks kadar güzel ne var? Tabii ki yemek yemek! En sevdiğiniz atıştırmalıkları yanınıza alın ve yatağa uzanıp tadını çıkarın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birbirinize masaj yapın!

Kesinlikle denemelisiniz! Sevişme sonrası partnerinize masaj yaparak onu rahatlatmayı deneyin. Az önce kurduğunuz bağın daha da güçlenmesini sağlayacaktır. Daha etkili bir masaj için aromatik yağları tercih edebilirsiniz.

7. Bol bol gülün!

7. Bol bol gülün!

Yatakta eğlenmeyi sürdürün! Sevgilinize komik hikayelerinizi konuşun, bol bol gülün ve anın tadını çıkarın. Kahkaha aranızdaki sevgi bağını güçlendirir.

8. Gelecek hakkında konuşun.

8. Gelecek hakkında konuşun.

Aranızdaki bağı kuvvetlendirmenin en iyi yolu geleceğinizi planlamaktır. Birlikte yaşayacağınız musmutlu bir gelecek hayal edin ve planlarınızı paylaşın.

9. Oyunlar oynayın!

9. Oyunlar oynayın!

Hala enerjiniz kaldıysa biraz daha eğlenme vakti! Seks sonrası direkt uyumak ya da işlere koyulmak yerine partnerinize zaman ayırın. Birlikte en sevdiğiniz oyunları oynayın.

10. Yastık savaşı!

10. Yastık savaşı!

Yastık savaşını kim sevmez? Yatakta biraz daha vakit geçirin ve birlikte yastık savaşı yapın! Hem çok eğlenecek hem de kendinizi karşınızdaki kişiye çok daha yakın hissedeceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
16
14
9
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Bizimkiler hiçbir haltı beceremediği gibi işi bitince de sırtını dönüp yattığı için bu içerik Türk erkekleriyle ilgili değil sanırım

Çağla

Yastik savaşı mi 🤨 lan yastık kılıfı yirtilsa icinden dokulenleri kim toplayacak? Ayrica bi yastik kac para senin haberin var mi? Son olarak yatakta bisi yen... Devamını Gör

yesar

evlilikte hemen sirtlar dönüp uyku moduna geçiş.. sevgililik en iyisi