Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İçerikli Sahneleriyle Libidoyu Tavan Yaptırıp IMDb'de Beğeni Rekorları Kıran Birbirinden İyi 19 Dizi

Cinsel İçerikli Sahneleriyle Libidoyu Tavan Yaptırıp IMDb'de Beğeni Rekorları Kıran Birbirinden İyi 19 Dizi

bathsheba
11.11.2020 - 12:33

Bu dizileri odada kimse yokken izlemenizi tavsiye ediyoruz...

Not: Film yorumları beyazperde.com ve Netflix'ten alınmıştır ve sıralamada filmlerin IMDb puanları esas alınmıştır.

19. Valeria

19. Valeria

IMDb: 6,3

Valeria, işinde ve evliliğinde sorunlar yaşayan genç bir kadının hikâyesini konu ediyor. Yazar olan Valeria, kariyerinde sorunlar yaşamaktadır. Ancak onun hayatındaki tek sorun da bu değildir. Kocası ile de sıkıntılı bir süreçten geçen Valeria, hayatını yoluna sokmak için ne yapması gerektiğini bilemez. Genç kadın bu süreçte en yakın arkadaşları olan Carmen, Lola ve Nerea'ya sığınır. Sevgi, dostluk, kıskançlık, sadakatsizlik, iş, aşk, gelecek hakkında gelgitler yaşayan Valeria ve arkadaşları, tüm zorlukların üstesinden birlikte gelmeye çalışır.

18. The Royals

18. The Royals

IMDb: 7,5

Kurmaca bir hikaye anlatan dizi, ailesinin çıkarlarını korumak adına her şeyi yapan İngiltere Kraliçesi Helena'yı başrole taşıyor. Kraliçe rolünde Elizabeth Hurley'i izliyoruz.

17. Elite

17. Elite

IMDb: 7,6

Elite, ülkenin en seçkin okuluna gitmeye hak kazanan işçi sınıfından üç gencin hikâyesini konu ediyor. Las Encinas, İspanya’nın en seçkin okullarından biridir. Ülkede yaşanan bir deprem pek çok okulun yıkılmasına neden olur. Açıkta kalan çocuklar bölgedeki diğer okullara dağıtılmaya başlayınca, işçi sınıfı ailelerden gelen üç çocuk da Las Encinas’a kabul edilir. Gençler başlarda bu durumu büyük bir şans olarak görür. Ancak çok geçmeden yanıldıklarını anlarlar. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan üç genç ile her şeye sahip olan okulun zengin öğrencileri arasında büyük bir çatışma başlar. Sınıf arkadaşlarından birinin ölü bulunması ise ortamı iyice karıştırır. Polis tüm öğrencileri sorgudan geçirir. Peki suçlu ya da suçlular kimdir?

16. True Blood

16. True Blood

IMDb: 7,8

Vampirler yüzyıllardır yattıkları tabutlarından artık çıktılar. Japonların özel bir formül ile ürettikleri sentetik kan sayesinde insan kanına ihtiyaç duymadan yaşayan ve topluma karışan bu yaratıklar artık özgürler!

15. You

15. You

IMDb: 7,8

Zeki bir New Yorklu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e âşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’i şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

14. The Borgias

14. The Borgias

IMDb: 7,9

Hristiyan dünyasının merkezinde, Rönesans kadınlarının tam ortasında 1492'nin İtalya'sında büyük gücün sahibi papalık ailesi Borgia'ların ihanetle, hırsla, aşkla, şehvetle, savaşla, ölümle dolu hayatları... Borgia Hanedanı’nın reisi Rodrigo Borgia’nın papalık tahtına çıkışı ve taht sürecini izlediğimiz dizi Macaristan'da çekiliyor ve karakterlerini de hikâyesini de gerçek hayattan alıyor. Roma'yı yıllarca yöneten, tarihin en ilgi çeken ailelerinden biri olan Borgia'lar, bir tarihi drama ile televizyonlara konuk oluyor.

13. Weeds

13. Weeds

IMDb: 8,0

Eşini kaybetmesinin ardından iki oğlu ve kayınbiraderi ile baş başa kalan Nancy Botwin, ailenin geçimini bir şekilde sağlamak zorundadır. Yaşadıkları yer olan Agrestic'teki potansiyeli değerlendiren Nancy, ot satmaya başlar. Bir süre oğullarından gizlediği bu meslek, ayyuka çıkmaya başladığında da maceralar başlar...

12. Orange Is the New Black

12. Orange Is the New Black

IMDb: 8,1

Piper Chapman, güzel bir hayata, iyi bir sevgiliye, anlayışlı bir aileye sahip genç bir kadındır. Üniversite yıllarında işlediği bir suç yüzünden konforlu hayatından uzaklaşarak hapse girer. Hapishane hayatı Piper’ın düşlediğinden bambaşkadır. Dört duvar arasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Piper, başlarda zorlansa da yavaş yavaş hapishane kültürünü öğrenmeye başlar. Hapishanedeki diğer mahkumlarla beklenmedik dostluklar kuran genç kadın, bu zamana kadar hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya başlar.

11. The Tudors

11. The Tudors

IMDb: 8,1

Sinirli yapısı, inatçı tavırları ve aşklarıyla İngiltere tarihine adını yazdıran VIII. Henry, tutkulu aşkı Anne Boleyn sonrası içine düştüğü boşluğu sarayın güzel kadınlarından Jane Seymour ile gideriyor. Yaşı iyice ilerlediği için tahtın varisi olacak erkek bir evlat sahibi olmak her şeyden daha önemli.

10. How to Get Away with Murder

10. How to Get Away with Murder

IMDb: 8,1

Bir grup hırslı hukuk öğrencisi ile onların kriminal savunma derslerine giren gizemli profesörleri; hem kendi hayatlarını değiştirecek, hem de tüm üniversiteyi çalkalayacak bir cinayet davasına karışırlar.

9. Misfits

9. Misfits

IMDb: 8,2

Toplum hizmetinde çalışan beş genç, çalıştıkları sosyal hizmet kurumunda bir gün çıkan fırtına sonucu özel güçler kazanırlar. Her birinin farklı bir gücü vardır, ancak yine her birinin aklı beş karış havada olduğu için güçlerini saçma sapan işlerde kullanmayı tercih ederler, zaten isteseler de güçlerini nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri vakitlerini alacaktır.

8. The Witcher

8. The Witcher

IMDb: 8,2

The Witcher'ın fantastik hikâyesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaat edilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

7. Vis a vis

7. Vis a vis

IMDb: 8,2

Vis a Vis, erkek arkadaşına olan bağlılığı sonucu kendisini bilmediği bir dünyanın içinde bulan genç bir kadının hikâyesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Macerena Ferreiro’nun patronuna âşık olması, genç kadının hayatının altüst olmasına neden olur. Onun adama olan bu bağlılığı, Macerena’nın kendisini demir parmaklıklar ardında bulmasına neden olur. Sevdiği adam tarafından zimmetine para geçirmesi için kandırılan kadın, çok geçmeden yakalanarak Cruz del Sur hapishanesine gönderilir. 7 yıl hapis cezası alan Macarena, dahil olduğu bu acımasız dünyada hayatta kalmak için zorlu bir mücadele verir.

6. Sense8

IMDb: 8,3

Wachowski Kardeşler'in 2 sezonluk dizisi, dünyanın 8 farklı yerinde yaşayan ve gizemli bir şekilde birbirleriyle bağlantıları olan 8 ayrı kişiyi merkezine alıyor. Birleşik Krallık, Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco ve Chicago’da mesken tutan 'Sense8'; her bölümde buralarda yaşayan bir karakteri, bizlere yakından tanıtmıştı.

5. Outlander

5. Outlander

IMDb: 8,4

1945 yılında yaşayan, evli bir savaş hemşiresi olan Claire Randall; gizemli bir şekilde 1743 yılına yolculuk eder ve romantik bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser ile evlenmek zorunda kalır. Claire zamanla Jamie’ye bir şeyler hissetmeye başlayacak ve iki farklı zamandan, iki farklı erkek arasında kalacaktır.

4. Spartacus: Blood and Sand

4. Spartacus: Blood and Sand

IMDb: 8,5

Romalıların ihanetine uğradı, köleliğe zorlandı ve bir gladyatör olarak yeniden doğdu. Çizgi roman estetiğinin ve ileri görsel efekt teknolojilerinin tüm nimetlerinden yararlanılarak çekilen 'Spartacus: Blood and Sand', yurdundan ve sevdiği kadından koparılan bir adamın, kanlı arenalarda küllerinden doğuş öyküsünü anlatıyor. O artık ateşli tutkuların esiri olmuş ve gaddarca yönetilen bir dünyada mücadele vermek zorunda...

3. Daredevil

3. Daredevil

IMDb: 8,6

Görme yetisini kaybetmiş olan Avukat Matt Murdock'ın diğer duyuları diğer insanlardan daha fazla gelişmiştir. Murdock suçsuz insanları başarıyla savunmasının yanı sıra, geceleri Daredevil kimliğiyle şehri kötülerden ve suçlulardan korumaktadır.

2. Shameless

2. Shameless

IMDb: 8,6

Bir aile düşünün ki her bir ferdi bir başka pis işe bulaşmış olsun. Alkolik bir baba ve yaşları 2'den 20'ye uzanan 6 çocuk ve onları bırakıp giden bir anne.. Dizi, bu karanlık tablodan sıkı bir dram yerine, trajikomik bir hikaye çıkarmayı başarıyor. En büyük kardeş Fiona'nın ayakta tutmaya çalıştığı aile, her geçen gün biraz daha uçuruma sürüklenirken, işler bir türlü düzelmek bilmiyor.

1. Game of Thrones

1. Game of Thrones

IMDb: 9,5

Hanedan entrikaları, kapılı kapılar ardında dönen oyunlar, birilerinin kuyusunu kazmak için düşmanın koynuna girmekten çekinmeyen kadınlar, kardeşler arası çekişmeler, dışlanmalar... Hepsi tek bir hedef için: taht kavgası...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
514
266
136
129
75
61
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Göksel Turan

game of thrones'ta kadının ağladığı, tecavüze uğradığı sahneyi koymanız abesten de öte, ahlaksızca ve alçakça olmuş!

EASTKING

tecavüzle ne alakası var bölümün. O sahnede artık Khalesi olup hükmetmeye karar vermişti. Hatta sonrasına diğer kadınlara nasıl sevişmesi gerektiğini filan s... Devamını Gör

Murat

Sanırım RTÜK ten bir yetkili onedioya atanmış listeye baksana bir sevişme olunca hemen o dizi cinsel içerikli damga mı yiyecek.

sergo

👎 ve 😡 emojisinin çoğunlukta olmasının sebebini biliyo musunuz? Sekse aç bir toplumuz çünkü! Abaza dolu. Cinsellik demenin bile yüz kızarttığı bir ülkede bu ... Devamını Gör