Görüş Bildir
Haberler
Çin'in En Pahalı Filminine Türk Oyuncu

Çin'in En Pahalı Filminine Türk Oyuncu

Fatih UZUN
21.07.2014 - 19:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin'in en pahalı filmi 'Dragon Blade'de Türk oyuncu sürprizi. Jackie Chan, John Cusack ve Adrien Brody'nin başrolü paylaştığı filmde 'Kroraina' karakterini Emrah Yılmaz canlandırıyor.

1200 KİŞİ ARASINDAN SEÇİLDİ

Shanghai Tiyatro Akademisi'nden mezun olan Emrah Yılmaz, role 1200 şahıs arasından seçildi. Yılmaz, film için şunları dedi: 'Bağlı olduğum menajerlik şirketi, rol için Daniel Lee'yle irtibata geçti. Ardından görüşmeye gittim. Günlerce cenk, kostüm ve oyunculuk provaları yapıldı. Daniel Lee ve Jackie Chan, bu provaların hepsini devasa titizlikle takip etti. Sonunda rolü aldım. Daniel Lee bir sonraki projesinde gene benimle çalışmak istediğini dedi. Jackie Chan de Hong Kong'daki okulunda kendisi tarafından verilen ileri oyunculuk derslerine ücretsiz olarak katılmamı öneri etti. Filmden sonra bu eğitimi alacağım.' Romalı askerlerin M.Ö. 48 yılında Çin'e girişini konu alan ve çekimleri yaklaşık 6 aydır Çin'de devam eden filmin 19 Şubat 2015'te vizyona girmesi planlanıyor.

Filmde Türkçe ve Çince konuşan Emrah Yılmaz, cenk sahnelerinde zorlandığını dedi: 'Sahneler o kadar gerçek çekiliyor ki, vücudumda fazla sayıda morluk mevcut. Birçok kaza atlattım. Ama muhteşem bir ekip mevcut ve herkes güler yüzlü. Bunlar adamı motive ediyor.'

'Piyanist'teki performansıyla Oscar kazanan Adrien Brody, aksiyon filmlerinin meşhur aktörü Jackie Chan ve '2012' ile dünya çapında ün yapan John Cusack, filmde başrolde. 

aktifmedya

Kaynak: http://www.aktifmedya.com/yasam/cinin...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0