Görüş Bildir
Haberler
Çin’de Göçük Altında Kalan Madencilerden Not: Sakın Durmayın!

Çin’de Göçük Altında Kalan Madencilerden Not: Sakın Durmayın!

Çin'in Wucailonghushan altın madeninde meydana gelen patlamada 22 işçi göçük altında kaldı. Ekiplere not ulaştıran madenciler, kurtarma çalışmalarına devam edilmesi çağrısı yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin’in doğusundaki Shandong eyaletine bağlı Qixia şehrinde bulunan Wucailonghushan altın madeninde patlama meydana geldi. 

Olay yerine çok sayıda arama-kurtarma ekibi sevk edilirken, göçük altında 22 işçinin kaldığı ve mahsur kalan madencilere ulaşmak için açılan kuyudan çelik halatlar uzatması ile madencilerin hayatta olduklarını öğrenildi.

10 madencinin durumu belirsiz

10 madencinin durumu belirsiz

Arama kurtarma ekibinden yetkililer, 12 madencinin hayatta olduğu, 10 madencinin durumunun ise belirsiz olduğunu ifade etti. 

Yetkililer, madenin 5’inci orta bölümünde 11 madencinin, madenin 6’ncı orta bölümünde ise 1 kişinin olduğunu ifade etti.

"Kurtarma ekibinin durmamasını diliyoruz"

"Kurtarma ekibinin durmamasını diliyoruz"

Göçük altında bulunan 12 işçinin kurtarma ekiplerine ilaç istekleri ve bulundukları durumu anlatan yazılı bir not göndermeyi başardığı belirtildi.

İşçilere ait notta, “Acil olarak soğuk ilaç, ağrı kesici, tıbbi bant, harici antiinflamatuar ilaçlara ihtiyacımız var ve 3 kişinin yüksek tansiyonu var. Kurtarma ekibinin durmamasını diliyoruz, böylece hala ümidimiz olabilir. Teşekkürler” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Beyaz altin daha guzel bence