Görüş Bildir
Haberler
Çillerden Doğal Yöntemlerle Kurtulun

Çillerden Doğal Yöntemlerle Kurtulun

Elif Altunten
02.05.2014 - 12:19 Son Güncelleme: 02.05.2014 - 12:43

Bahar ve yaz aylarının yaklaşmasıyla beliren çiller, cildin güneş ışınlarıyla teması sonucu üretilen melanin yüzünden oluşur. Çillerinizden memnun değilseniz ve onlardan kurtulmak istiyorsanız, bütünüyle doğal yöntemlerle çillerin görünümünü azaltabilir, hatta çillerden bütünüyle kurtulabilirsiniz.

Limon Suyu Limon suyunun çillere iyi geldiği biliniyor. Ancak limonu cildinize direk sürmektense, parmak uçlarınızda yedirmeniz daha uygun olacaktır.

Maydanoz Suyu Maydanoz suyunu eşit miktarlarda limon ve portakal sularıyla karıştırın. Geceleri nemlendiricinizi sürmeden bu karışımı parmak uçlarınızla çilli bölgeye yedirin. Bu karışım sayesinde çilleriniz gözle görülür şekilde azalacaktır.

Meyve Maskeleri Özellikle çilek ve salatalık gibi sebze ve meyvelerin maskeleri, çillerin görünümünü azaltmasını sağlayan uygulamalardır.

C Vitamini C vitamini bakımından zengin yiyecekleri tüketmek, çillerin azalmasına yardımcı olur. Kivi, portakal, kavun, brokoli, yeşil ve kırmızı biber, çilek, kara lahana gibi sebze ve meyveler içeriğindeki zengin C vitamininden dolayı, bol miktarda tüketilmelidir.

haber kaynağı: trendnotlari.com/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın