Görüş Bildir
Haberler
Çiçekçi Kadının Oxford'da Okuduğunu Sandığı Kızı, İstanbul'da Emlakçıda Çalışıyormuş

etiket Çiçekçi Kadının Oxford'da Okuduğunu Sandığı Kızı, İstanbul'da Emlakçıda Çalışıyormuş

Hatay'da 15 yıldır mezarlıkta çiçek satarak evinin geçimini sağlayan 2 çocuk annesi Gülseren Bozkurt'un Oxford Üniversitesi'nde okuduğunu sandığı kızı Merve Bozkurt'un yalan söylediği anlaşıldı. Merve Bozkurt’un İstanbul'da bir emlakçıda çalıştığı ve hiç yurt dışına gitmediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazetecilerin 8 Mart Kadınlar Günü’nde röportaj yaptığı Antakya ilçesinde bulunan Asri Mezarlığın en eski çiçekçilerinden Gülseren Bozkurt, çiçek satarak çocuklarını okuttuğunu, kızının ise halen İngiltere'de bulunan Oxford Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 5 yıldır eğitim gördüğünü anlatmıştı. 

Sabah'tan Murat Karaman'ın haberine göre, sosyal medyada yoğun ilgi gören bu röportajın sonrasında hayırseverler Gülseren Bozkurt'un kızı Merve Bozkurt'a burs vermek istedi. Ancak Merve Bozkurt’un Oxford Üniversitesi'nde eğitim görmediği ortaya çıktı.

Yurt dışına hiç gitmemiş

Yurt dışına hiç gitmemiş

Annesinin yurtdışında eğitim gördüğünü sanıp para gönderdiği genç kızın, ailesinden uzakta uzun süredir İstanbul'da yaşadığı ve hiç yurt dışına gitmediği öğrenildi.

Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte genç kadın sosyal medya hesaplarını kapattı. Ailesine gerçeği anlatmak zorunda kalan Merve Bozkurt'un, 'Annemi üzdüğüm için kendimi çok kötü hissediyorum. Bir hikaye uydurdum. Bu hikayeye kendim dahil herkesi inandırdım. Oysa İstanbul'da bir emlak ofisinde çalışıyordum' dediği öğrenildi. Genç kızın pasaportunun olmadığı ve yurt dışına hiç gitmediği belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
585
396
217
111
91
26
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hasret Uncu

Yalancı Pislik annesine bunu yaşatmaya hakkı yok!!! Hem çalışıp hem de utanmadan annesinin yolladığı parayı alması da ayrı bir kepazelik!!

Filter

Psikolojik sorunları var bence. Normal değil çünkü bu kadar yalan. Hani ne bileyim Türkiye'de bir üniversite uydurursun bir derece ama Oxford nedir kızım ya

Barney

nasrettin hoca fıkrası gibi. çiçek satarak nasıl oxford da çocuk okusun abi aklınız bunu nasıl kabul etti? burslu bile olsa (ki hikayeye göre değilmiş) olma... Devamını Gör