Görüş Bildir
Haberler
CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Cinsel Tacizden Tutuklandı

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Cinsel Tacizden Tutuklandı

Batuhan
30.11.2020 - 09:24

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K., daha önce bir kafede birlikte çalıştığı 23 yaşındaki Z.Y. isimli kadına ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan tutuklandı. Z.Y.'nin savcılık ifadesinde ise anlattıkları kan dondurdu. CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş da 'Cezaevine atılan U.K, insanlık dışı bir suç işlemiş ve partimizin değerlerine leke sürmüştür.' yorumunu yaptı. U.K., CHP İstanbul ve Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından ihraç edilmesi istemiyle disipline sevk edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayın ortaya çıkmasının ardından U.K., CHP İstanbul ve Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından ihraç edilmesi istemiyle disipline sevk edildi. Dosyanın işleme konması için İl Disiplin Kurulu’nun toplanacağı öğrenildi.

"Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel saldırıda bulundu"

"Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel saldırıda bulundu"

Geçen hafta pazartesi günü Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Z.Y., ifadesinde özetle şunları söyledi:

“Şikâyetçi olduğum U.K, benim çalıştığım kafeden arkadaşım olur. Kendisiyle 1- 1.5 ay çalıştık, sonra işten ayrıldı. Hiçbir zaman duygusal yakınlığımız olmadı. 20 Kasım 2020 Cuma günü akşam saatlerinde çalıştığım iş yerine gelerek, akşam Maltepe’de bir kafede buluşmayı teklif etti. Yarım saat kadar baş başa oturduk. İşyeri U.’nun arkadaşının olduğu için kalkmak istedim. Gitmek için ayağa kalktım. U.K. beni kendisine çekti. Ben de masada bulunan bardağı kafasında parçaladım. Öfkeyle beni saçımdan sürükleyerek tuvalete götürdü. Burada beni tekme tokat darp etti. Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel saldırıda bulundu.

"Burada seni kimse duymaz"

"Burada seni kimse duymaz"

‘Bağırma, burada kimse seni duymaz, kapı da kilitli’ dedi ve boğazımı sıkıp tehdit etti. Bu olaylar yaklaşık 1-1.5 saat kadar sürdü... Ailemin duymasından korktuğum için karakola gitmedim. Cumartesi günü darp raporu aldım. Beni alıkoyan ve cinsel saldırıda bulunup darp eden şahıstan şikâyetçiyim. Tedbir talebim de vardır.” Z.Y.’nin şikâyeti üzerine gözaltına alınan U.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP'li Yarkadaş'tan açıklama

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
10
8
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
serhat akşahin

Arkadaşlar çok saçma yorumlar görüyorum, mesele parti değil mesele taciz ve böyle bir konuyu siyasete çevirmek hayvanlıktır.

Bozkurt

Hiç değilse bu piçin adli kontrol ile serbest kalmasını ya da indirim almasını sağlayacak tüm yollar kapalı.