Görüş Bildir
Haberler
CHP, Digitürk Aboneliklerini Sonlandırıyor

CHP, Digitürk Aboneliklerini Sonlandırıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Digitürk aboneliklerini sonlandıracaklarını ve hiçbir CHP binasında platformun kullanılmayacağını açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu dün CHP'nin Uşak mitingine giderken uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Mahkeme kararı olmadan Digitürk bunu uygulamaya koyduysa açıkça vatandaşlarıma çağrı yapıyorum, aboneliğinizi derhal sonlandırın. Eğer zorluk çıkarırlarsa en yakın baroya veya CHP il, ilçe örgütüne başvurun, her türlü hukuk desteğini size verecektir. Digitürk yöneticilerinin de bundan ders çıkarması lazım. Orası iktidarın borusunu öttürdüğü bir mekan değildir ve olmamalı. Uygulamayı düzeltmezse ben hemen Ankara’ya dönüşte gereğini yapacağım' demişti. 

Tekin: İptal süreci başlatıldı

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine Digitürk abonelikleri için iptal sürecini başlattıklarını duyurdu. Tekin; 'Digitürk bundan sonra CHP Genel Merkezi dahil hiçbir CHP il ve ilçe başkanlığı binasında yer almayacaktır' ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 'Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu' Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber, Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV'yi Digitürk platformundan çıkartmasını istemiş, 

Digiturk de yedi TV kanalını başsavcılığın isteği doğrultusunda yayın ağından kaldırdığını açıklamıştı.

DHA ve Twitter

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0