Görüş Bildir
Haberler
Chelsea'nin 30 Milyon Sterlinlik Oyuncusu Kante'yi Sollayan Hakem

Chelsea'nin 30 Milyon Sterlinlik Oyuncusu Kante'yi Sollayan Hakem

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında oynanan Arsenal - Chelsea maçına hakem  Michael Oliver damga vurdu. Arsenal kontratağında Oliver, Chelsea'nin 30 milyon sterlinlik oyuncusu N'Golo Kante'den daha çabuk defansa ulaştı. Atağın golle sonuçlanması eleştiri oklarını Kante'ye yönlendirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig'in altıncı haftasında oynanan Arsenal-Chelsea derbisinde bir pozisyonda N'Golo Kante'den daha hızlı davranan hakem Michael Oliver, ülke basını ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

Emirates Stadı'nda oynanan ve Arsenal'ın 3-0 üstünlüğüyle sona eren maçın ilk yarısında yaşanan bir pozisyon, Kante'nin performansının eleştirilmesine neden oldu.

Hakem, Kante'den daha çabuk defansa ulaştı!

Hakem, Kante'den daha çabuk defansa ulaştı!

Premier Lig'de geçen yıl şampiyon olan Leicester City'den 30 milyon sterline Chelsea'ye transfer edilen Kante, 39. dakikada rakip yarı alanda Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'e geçildikten sonra Arsenal'ın ani atağı başladı. Bu sırada iki futbolcuyla aynı bölgede olan ve onlarla birlikte koşmaya başlayan 31 yaşındaki hakem Oliver, Chelsea ceza alanına Kante'den önce geldi. Pozisyonun devamında Sanchez ile paslaşan Mesut Özil'in takımının üçüncü golünü atması, 25 yaşındaki Kante'nin performansının eleştirilmesine yol açtı.

Mesut Özil'in Kante'den müthiş sıyrılışı ve pozisyonun devamında gelen güzel gol!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen sezon Leicester City'nin lig maçlarından sadece birini kaçıran Kante'ye, Londra ekibine transfer olduğundan bu yana İtalyan teknik adam Antonio Conte de tüm maçlarda görev verdi.

Arsenal'ın üç puana üç golle uzandığı derbi maçta ev sahibi ekibin gollerini 11. dakikada Sanchez, 14. dakikada Walcott ve 40. dakikada Mesut Özil atmıştı.

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
11
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın