Görüş Bildir
Haberler
Cenk Yüksel Yazio: Kitap Yayımcılığında Fraksiyon Devri

etiket Cenk Yüksel Yazio: Kitap Yayımcılığında Fraksiyon Devri

Cenk Yüksel
09.06.2021 - 11:21 Son Güncelleme: 11.06.2021 - 10:56

Onedio.com okurları ve kitapseverler için güzel bir haberim var!

Türkiye’de yeni, yepyeni bir yayınevi yayın hayatına başlıyor. Fraksiyon Yayınları ismiyle yayın hayatına merhaba diyen firma, Türkiye’den seçkin yazarların eserleri yanı sıra dünyada yayınlanan eserlerin Türk okurlarla da buluşması için uluslararası anlaşmalar için çalışmalarına başlamış durumda. 

Firmanın isminin hikayesi ise gerçekten bir markanın oluşumuna dair motto anlamında çok güzel bir strateji barındırıyor.

Ekseriyetle siyasi anlamda algılanan 'fraksiyon' kelimesi aslına bakıldığında bir bütünün farklı parçaları anlamına gelmekte. Fraksiyon Yayınları ise bu ismi, edebiyat bir bütün ise, bu büyük şemsiye altında üretilen her tür eser, edebiyatın fraksiyonları mantığından yola çıkarak, kendine marka olarak kurgulamış. Gayet akıllıca. Çok sevdim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu demek oluyor ki, Fraksiyon Yayınları bizi, aşina olduğumuz türde kitaplar yayınlamaktan çok öte, o hasret kaldığımız şiir, deneme, hikaye, öykü türünde eserlerle de buluşturacak.

Bu demek oluyor ki, Fraksiyon Yayınları bizi, aşina olduğumuz türde kitaplar yayınlamaktan çok öte, o hasret kaldığımız şiir, deneme, hikaye, öykü türünde  eserlerle de buluşturacak.

Fraksiyon Yayınları’nın bir özelliği daha ise yayın anlamında edebiyat dünyasına girmeye layık bulunan yeni yazarlara da kitaplarının basımıyla alakalı destek vermek olacak. Bugüne kadar kalemi sağlam olup da kendini profesyonel mecrada sınama şansı bulamamış yazar adaylarının fraksiyonyayinlari.com adresine bir göz atmasında fayda var diye düşünüyorum.

Yayın hayatına Fraksiyon Yayınları’nın Genel Yayın Yönetmeni / Yazar Banu Yüksel’in ilk kitabı Derinden’in üçüncü baskısıyla başlayacak olan firma aynı zamanda kardeş firması olan Purpleandmore Production üzerinden de kitabın şarkısının da yapımcılığını üstlenmiş bulunmakta.

Derinden kitabının şarkısına ve Fraksiyon Yayınları'na aşağıdaki QR kodlarından kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Derinden kitabının şarkısına ve Fraksiyon Yayınları'na aşağıdaki QR kodlarından kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sosyal mecralardan da takip edilmesini tavsiye ettiğim Fraksiyon Yayınları ismini önümüzdeki günlerde çok sık duyacağız diye düşünmekteyim.

Instagram

Twitter

Linkedln

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın