Görüş Bildir
Haberler
Cenk Gönen Beşiktaş'tan Ayrılma Sürecini Anlattı

Cenk Gönen Beşiktaş'tan Ayrılma Sürecini Anlattı

Batuhan
28.08.2015 - 10:15

Sarı-Kırmızılılar'la anlaşması beklenen tecrübeli file bekçisi, “Beşiktaş'ta haksızlığa uğradım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray’da, Fernando Muslera’nın alternatifi olarak düşünülen ve imza atılması artık an meselesi olan kaleci Cenk Gönen, Fanatik Gazetesi'ne Beşiktaş’la bağlarını koparma sürecini anlattı.

Siyah-Beyazlılar’ın, bu akşam Gaziantespor’la oynayacağı maçın aday kadrosuna alınmayan Cenk, “Takım içinde birçok kez haksızlığa uğradım. Teknik ekip ve yönetim, en zor dönemde beni kaleye geçirdiler. Sanki bir yem gibi kullanıldım. Ancak en iyi dönemde forma benden alındı. Sanki bana karşı özel bir tavır uygulandı. Ne yazık ki burada önümün bilinçli bir şekilde kapatıldığını düşünüyorum. Ben de böyle bir ortam da daha fazla kalamayacağımı düşünüp, moralmen çöküntü yaşadım” diyerek tepkisini dile getirdi.

Güneş kadroya almadı

Son olarak Antep sınavında da teknik direktör Şenol Güneş’in takıma almadığı tecrübeli file bekçisi için de Başkan Fikret Orman daha önce yaptığı açıklamada, “Cenk’le, kısa bir zaman önce yeni sözleşme yapmıştık. Kendisinden, yeni stadımız Vodafone Arena’ya 1. kaleci olarak çıkmasını bekliyordum. Ancak Cenk’te o motivasyonu göremedim. Daha motive olup, işine daha sıkı sarılmalıydı” demişti.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0