Görüş Bildir
Haberler
Cebindeki 10 Lira ile İdeal Sevgilini Oluştur!

etiket Cebindeki 10 Lira ile İdeal Sevgilini Oluştur!

Lousia
07.06.2018 - 18:28

Aslında testimiz gayet açık. Cebindeki 10 lira ile ideal sevgilini oluşturmanı istiyoruz. 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İdeal sevgilini seç bakalım.

Hem gözüne hem gönlüne göre!

Hem gözüne hem gönlüne göre!
www.worldstopmost.com

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin yakışıklı olması ve kıskanç olmaması önemli bir şey senin için. Sen hem gözüne göre, hem de gönlüne göre bir sevgilin olsun istiyorsun. Yakışıklı olsun ki, bir ortama girdiğinde herkes senin sevgiline hayran kalsın istiyorsun. Ve herkes sana imrensin istiyorsun tabii. Sana çok aşık olmasını istediğin sevgilin de, asla seni kıskanmasın ya da kısıtlamasın istiyorsun. Fakat bu yakışıklılıkla bize göre sen onu kıskanırsın gibi geliyor bize de, hadi hayırlısı.

Gözüne göre bir sevgilin olsun!

Gözüne göre bir sevgilin olsun!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin yakışıklı olması senin için çok önemli. Bir de boylu poslu istiyorsun tabii. Tamamen gözünü doyursun, sana göz banyosu yaptırsın istiyorsun biraz da. ''Şöyle koluma takayım da alem benim sevgilimin nasıl olduğunu görsün.'' diyenlerdensin. Bir de bu adam sana deli gibi aşık olursa, değme keyfine yani. Biz bile imrendik sana şu an. Hadi bakalım hayırlısı, bakalım bu işin sonu ne olacak?

Sen çok çekmişsin bu erkeklerden!

Sen çok çekmişsin bu erkeklerden!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin sana sadık olmasını ve kıskanç olmamasını istiyorsun. Muhtemelen önceki ilişkilerinde sen erkeklerden çok çektin. Şimdi de biraz rahat edeyim, güzel bir ilişki yaşayayım diyorsun. Valla çok haklısın bize göre. Hem sana sadık bir sevgilinin olması, hem de sana saygı duyup, seni kısıtlamaması harika bir şey. Umuyoruz ki, gerçekte de böyle bir sevgilin olur da harika bir aşk yaşarsın. Seçimin harika olmuş, ponçik kalpli aşk insanı seni!

Şöyle uzun boylu bir aşık fena mı olurdu?

Şöyle uzun boylu bir aşık fena mı olurdu?

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin sana sadık olmasını istiyorsun. Senin için en önemli şeylerden biri sadakat. Çünkü sen birine aşık olduğunda, ona sonuna kadar bağlı kalacağını söyleyebiliriz. Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun. Senin sevgilin hem sana sadık olsun, hem de uzun boylu! Sen bu temiz kalplilikle zaten harika bir ilişki yaşayacaksın. Hadi bakalım, tak sevgilini koluna da üç beş tur at!

Zenginlik fena olmaz diyenlerdensin!

Zenginlik fena olmaz diyenlerdensin!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin hem çok zengin olmasını istiyorsun, hem de yatakta harikalar yaratmasını! Gördüğümüz kadarıyla yataktaki uyum senin için oldukça önemli. Yani kendince de haklısın aslında, ten uyumu olmadan başlayan bir ilişki uzun soluklu sürmüyor genelde. Zengin bir sevgilinin olmasını istemene de bir şey diyemem, paran olmadan hiçbir şeyin olmuyor bu devirde. O yüzden seni anlıyoruz. Hayalini kurduğun ilişkiyi yaşayıp mutlu olmanı gerçekten çok isteriz. Bakalım gerçekleşecek mi?

Birkaç özellik bir arada olsun!

Birkaç özellik bir arada olsun!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin zengin olması, komik olması ve kıskanç olmaması gerekiyor sana göre. Sen, seni güldüren erkeklerden hoşlanıyorsun. Senin sevgilin, seni her durumda güldürmeyi bilmeli. Tabii, almak istediğin bir şey olduğunda da o şeyi alarak yüzünün güldürmesi de şart. Bu yüzden zengin olması da gerekiyor :) Aynı zamanda kıskanç olmasın ki, hayatını özgürce yaşayabilesin. Onunla dünya turuna çıkacak kadar da paran olsun, arkadaşlarınla kampa gidecek kadar da kafan rahat...

Hem iç güzellik, hem dış güzellik!

Hem iç güzellik, hem dış güzellik!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin komik ve uzun boylu olması senin için önemli. Yani sen iç güzelliğe de, dış güzelliğe de biraz önem veriyorsun. Ama değer verdiğin konulardan biri de maddiyat. Sevgilinin zengin olması senin için önemli. Rahat bir hayat yaşamak istiyorsun, bunun anahtarlarından biri de zengin bir sevgili bulmak. Eee bu adam komik olunca da yüzünden gülücük eksik olmuyor tabii. Uzun boylu olunca da hayran hayran seyrediyorsun. Her açıdan ideal bir durum senin için!

Hem zengin, hem akıllı!

Hem zengin, hem akıllı!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin zengin ve zeki olması senin için oldukça önemli. ''Zengin olan insanların biraz da zeki olması gerekiyor.'' diyenlerdensin. Yoksa, bu zenginliği ellerinde tutamazlar. Yazık olur sizin ilişkinize de, sen de haklısın! Bu iki özelliğinin yanında uzun boylu biri de olsun ki, gözüne de hitap etsin biraz değil mi? Gerçi o zekasıyla seni çoktan tavladı da neyse. :)

Kıskanç olmasın da gerisi hallolur!

Kıskanç olmasın da gerisi hallolur!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin zengin olması senin için oldukça önemli. Ve tabii zeki olması da. Ama tüm bunların yanında bu adam kıskanç biriyse eğer, ondan fersah fersah uzaklara kaçarsın. Bütün iyi özelliklerini bir anda ortadan kaybeder, böyle bir adam. O yüzden sana güvenmesi ve seni gereksiz kıskanmaması çok önemli. Zaten böyle bir şey yaparsa da çekip gidersin. Kapına bir kamyon çiçek de dökse affetmezsin.

Kendini gizleyen erkeklerden hoşlanıyorsun!

Kendini gizleyen erkeklerden hoşlanıyorsun!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin yatakta mükemmel olmasını istiyorsun. Aynı zamanda zeki olmasını ve kıskanç olmamasını. Sana göre kıskanan erkek kendine güvenmiyordur. Oysa senin ideal sevgilin öyle mi? Kendine sonuna kadar güveniyor ve seni hiç kısıtlamıyor. Bir taraftan bu kadar zeki olması da başını döndürüyor ve onu böyle daha çekici buluyorsun. Ne diyelim, yaşayacağınız doludizgin bir ilişki olsun!

Gözüne hitap edecek biri!

Gözüne hitap edecek biri!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin zeki ve uzun boylu olmasını istiyorsun. Bir yandan da yatakta geçireceğiniz harika dakikalar olsun istiyorsun. Bir ilişkinin anahtarı sana göre yatakta keyif almaktan geçiyor. Tabii, bu adam seni zekasıyla etkisi altına almalı ki, bu ilişki için uğraşacak gücü kendinde bulabilesin. Zaten uzun boylu ve zeki olan bu erkeğin aurası o kadar etkili ki, etrafındaki kadınlar hiç eksilmeyecek gibi. Aman dikkat!

Seni güldürmesi çok önemli!

Seni güldürmesi çok önemli!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin komik olması senin için çok önemli. Aynı zamanda bu adam seni asla kısıtlamayan ve sana çok saygı duyan biri olmalı. Bu iki özelliğinin yanında da keşfetmen gereken bir yatakta nasıl olduğu yanı var ki, bu da senin için en önemli taraflarından biri zaten ilişkinin. Bu özellikleri taşıyan bir sevgili bulduğunda, yaşayacağın aşkın şiddetini tahmin bile edemiyoruz. :)

Hem neşeli, hem de uzun boylu!

Hem neşeli, hem de uzun boylu!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin komik birisi olması senin için önemli. Sen her zaman seni güldüren erkeklerden hoşlandın. Ve bunun ilişkinin ömrünü uzattığına da inandın. Haklısın valla. Bu komik ve uzun boylu olan güler yüzlü sevgilin, aynı zamanda seni yatakta da şaşırtmalı. Böyle olunca ilişkiniz tadından yenmeyecek dersek yeridir yani. Böyle birini bulursan bize de haber ver. :)

Romantizmle doldu buralar!

Romantizmle doldu buralar!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin romantik biri olmasını istedin sen. Ne para, ne pul... Sevgilin seni deli gibi sevsin, sana sürprizler yapsın yeter. Senin ruhun doyar zaten böyle olduğunda. Sen de romantik birisin zaten. O yüzden bu seçimi yapmana hiç şaşırmadık. Uzun boylu da olsun dedin ki, selvi boyuna bakar bakar durursun. Bir yandan da bu adam sana koşulsuz bir saygı duysun, seni kısıtlamasın istiyorsun. Gereksiz kıskançlıklara hiç tahammülün yok Şimdiden gözümüzde canlandırdık sizi de, harika bir aşk garanti!

Sana bir Biscolata erkeği düştü!

Sana bir Biscolata erkeği düştü!

Cebindeki 10 lira ile oluşturduğun ideal sevgilinin komik, zeki ve mükemmel bir vücut sahibi olmasını istiyorsun. Sen tam bir Biscolata erkeği arıyorsun gibi geldi bize. Hem de bunu sadece 9 TL ile yaptın. Helal olsun sana yani, gerçekten tebrik ettik seni. Bu kadar güzel özellikleri bulup, kendi sevgilini oluşturdun. Umuyoruz ki, gerçek hayatta da bu kadar kolaylıkla bulursun sevgilini. Sana bol şans diliyoruz, hadi bakalım sonucu bize de söyle! :)

Her şeyden de olsun!

Her şeyden de olsun!

Cebindeki 10 lira ile öyle bir ideal sevgili oluşturdun ki, tüm özelliklerden biraz biraz serpiştirdin. İdeal sevgilin hem komik olsun, hem uzun boylu, hem de zeki olsun istiyorsun. Tüm bu özelliklerinin yanında seni kıskanmayan biri olması gerektiğini de unutmayalım. Zor insansın vesselam. Bir o kadar da seçicisin. Bir erkeğin senin hayatına girmesi gerçekten çok zor. Böyle birini bulursan sakın ha bırakma, yenisini bulamayabilirsin. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
335
168
162
115
46
24
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın