Görüş Bildir
Haberler
Senin İdeal Sevgili Adayın Sayısalcı mı Sözelci mi?

etiket Senin İdeal Sevgili Adayın Sayısalcı mı Sözelci mi?

İdeal sevgili adayının hangi bölümden olduğunu söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Başlayalım. Öncelikle geride bıraktığımız 2016 yılına beş üzerinden bir puan ver.

2. Peki nasıl bir öğrencisin veya öğrenciydin?

3. Hiç kızdığın bir durumda çevrendeki bir nesneyi kırdın mı?

4. En son ne zaman birisine "Seni seviyorum." dedin?

5. En çok sıkıldığın ders hangisi veya hangisiydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Son olarak şu an neredesin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sayısalcı!

Sayısalcı!

Verdiğin yanıtlara göre senin ideal sevgili adayın bir sayısalcı. Matematik gibi netsin. Senin için en önemli şey tutarlı olmak. Günlük hayattan iş yaşamına, ikili ilişkilerden arkadaşlıklarına kadar her şeyde tutarlılık, dürüstlük arıyorsun. Rüzgar nereye dönerse oraya gidenlerden pek hoşlanmıyorsun. Senin sevgilin gerçekçi olmalı, ayakları yere basmalı. Hangi koşulda olursa olsun kendinden asla taviz vermemeli.

Sözelci!

Sözelci!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin sözelci olmalı. Edebiyattan, şiirden anlamalı. Yeri geldiğinde güzel sözlerle gönlünü almayı bilmeli. Tarih derslerinde gördüğü gibi geçmişini asla unutmamalı ki seninle daha sağlıklı bir gelecek kurabilsin. Coğrafyadan da anlamalı ama mesafelerin, uzaklıkların da mevzu iki gönlün bir olmasıysa teferruat olmasını bilmeli.

Eşit ağırlıkçı!

Eşit ağırlıkçı!

Verdiğin yanıtlara göre senin ideal sevgili adayın kesinlikle eşit ağırlıkçı olmalı. Hayat biraz da denge meselesidir. Sen de tüm hayatını ilişkilerinde, dostluklarında dengeye göre kurmuş birisin. Asla uç fikirlere sahip olmadın, olmayacaksın da. Senin için en önemli erdem herkesi dinlemek. Bu yüzden senin sevgilin ne olaylara bir sayısalcı gibi çok katı, ne de bir sözelci gibi çok soyut bakmalı. Yeri geldiğinde kalbini yeri geldiğinde mantığını dinleyen birisi olmalı.

Yabancı dilci!

Yabancı dilci!

Verdiğin yanıtlara göre senin ideal sevgili adayın yabancı dilci olmalı. Diğer bölümlerin fazla olmasından dolayı yabancı dilcilere genelde yoklarmış gibi davranılır ama onlar ideal sevgili adayları. Sende de kabuğuna sığamama, sürekli kendi sınırlarını test etme durumu olduğu için sevgilin de alışılmışın dışında, farklı vizyon sahibi biri olmalı. Hem sana farklı dillerde güzel sözler de söyler. ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
161
101
93
33
23
19
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Büşra Küçük

Tabi ki sayısalcı olmalı Mühendis seviyorum ben :)

Pasif Kullanıcı

Sayısalcıyım sözelci çıktı :D

Eliff

Farklı kutuplar olayıdır :D

asosyolog

sayısalcılar şiirden anlamıyo mu