Görüş Bildir
Haberler
Canlı Yayında Oğlunu Öldürdüğünü İtiraf Etti: 'Oğlumun Beni İstismar Etmesinden Korktum, Mecburdum' Dedi

etiket Canlı Yayında Oğlunu Öldürdüğünü İtiraf Etti: 'Oğlumun Beni İstismar Etmesinden Korktum, Mecburdum' Dedi

ozcanmine
09.04.2019 - 13:28

Psikolojik sorunlar yaşadığı ve ailesini sürekli olarak darp ettiği söylenen 34 yaşındaki Engin Karakollu, bir gece ortadan kayboldu. Engin Karakollu'nun annesi Şaziment Karakollu ve ablası darp edilmemek için evlerinden kaçıp İstanbul'a yerleşti. Engin Karakollu'dan haber alamayan annesi ve ablası Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu ve Engin Karakollu'nun kaybolmasının ardında baba Arif Karakollu'nun olduğunu iddia etti. Baba Arif Karakollu, canlı yayın sırasında 15 ay önce oğlunu tek kurşunla öldürdüğünü itiraf etti ve 'Oğlumun beni cinsel anlamda istismar etmesinden korktum. Huzurlu uyuyamıyorum. Pişmanım ama mecburdum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evi terk ederek İstanbul'a yerleştiler

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Şaziment Karakollu, 34 yaşındaki oğlu Engin Karakollu'nun 15 aydır kayıp olduğunu ve en son babası Arif Karakollu'yla beraber görüldüklerini söyledi. Oğullarının psikolojik sıkıntıları olduğunu söyleyen Şaziment Karakollu, oğullarının kendisini, eşini ve kızlarını sürekli darp ettiğini bu nedenle kızıyla beraber evlerini terk ederek İstanbul'a yerleştiklerini söyledi.

Şaziment Karakollu program sırasında oğulları Engin Karakollu'ya bir şey olduğunu ve suçlusunun da baba Arif Karakollu olduğunu iddia etti.

Canlı yayında itiraf etti

Programa katıldığı ilk gün suçlamaları reddeden Arif Karakollu, 9 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen programda ise kızının ve eşinin stüdyodan çıkarılmasını istedi. Eşi ve kızının stüdyodan çıkarılmasıyla baba Arif Karakollu oğlunu tek kurşunla öldürdüğünü itiraf etti.

"Annesinin bana yapmadığını ben oğluma yapıyordum"

Baba Arif Karakollu şunları söyledi: '5-6 ay beraber yaşadık.Her gün sofrasını kuruyordum. Çayını demliyor, patatesini kızartıyordum. Annesinin bana yapmadığını ben oğluma yapıyordum. Para verirken çok iyiydi, istediği olmadığında tehdit ediyordu.'

Anne Şaziment Karakollu ise, oğlunun hayatta olmadığını öğrendiğinde sinir krizi geçirdi ve 'Ben eşime gitme dedim. Allah'ın verdiği canı Allah alır. Bize düşmez dedim' dedi.

"Pişmanım ama mecbur kaldım"

Müge Anlı'nın 'Arif amca Engin hayatta mı?' sorusuna 'Hayatta değil' cevabını veren Arif Karakollu olayla ilgili, 'Her gün geliyordu, psikolojik sorunu vardı. Psikolojik sorunları vardı. Her gece gelip sorun çıkartıyordu. En son gece üçte geldi. Beni tehdit etti.  Oğlumun beni cinsel anlamda istismar etmesinden korktum' ifadelerini kullandı. 

Arif Karakollu, 'Her gün gelip beni tehdit ediyordu. Kendimi korumak için tüfeğim yatağımın altında yatıyordum. Onu döşünden tek kurşunla vurdum. Hemen öldü. Sonra onu mandıranın kenarına gömdüm. Toprağı 1 metre falan kazdım. Üzerini de samanlarla örttüm. Ben bunlardan önce size başvurup anlatacaktım ama onlar benden önce davrandı. Huzurlu uyuyamıyorum. Pişmanım ama mecbur kaldım' dedi.

"Ölmez de kalkar beni öldürür diye bekledim"

"Ölmez de kalkar beni öldürür diye bekledim"

Arif Karakollu oğluyla çok sorun yaşadığını ve öldürdükten sonra çarşıya bile çıkamadığını, vicdanen rahat yaşayamadığını söyledi. Arif Karakollu, 'Evden dışarı çıkmadım. Cesedi salondaydı ben odadan bile çıkamadım. 'Ölmez de kalkar beni öldürür' diye evden çıkamadım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arif Karakollu canlı yayın sırasında cinayeti itiraf etti📽

Canlı yayında cinayeti itiraf eden baba Arif Karakollu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Canlı yayında cinayeti itiraf eden baba Arif Karakollu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
767
300
34
31
30
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?