Görüş Bildir
Haberler
Canlandırdıkları Rollerle Gerçek Kişilikleri Cuk Oturan 10 Hollywood Ünlüsü

Canlandırdıkları Rollerle Gerçek Kişilikleri Cuk Oturan 10 Hollywood Ünlüsü

Kumsal
01.01.2023 - 20:32

Oyunculuk olduğun kişiden farklı olabilmenin cazibesini taşıyan bir meslek. Ancak bu demek değil ki, her oyuncu daima kendisinden farklı rolleri oynuyor Kendilerine benzer karakterleri canlandırmak oyuncular için daha kolay olabiliyorken, biz seyirciler için de izlemesi daha keyifli olabiliyor. Haydi, bu tarz rolleri ekrana taşıyan oyunculara beraber bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jenna Ortega, Wednesday Addams

1. Jenna Ortega, Wednesday Addams

Jenna Ortega, Addams ailesinin hayatını konu alan Wednesday dizisinin Netflix tarafından yeniden yaratılan versiyonunda başrol olarak yer almakta. Genç oyuncu, Wednesday'in karanlık tarafları olsa da Ortega, onunla benzerlikleri olduğunu söylemekten çekinmiyor. Kendini tuhaf olarak tanımlıyor.

'Çoğu insana itici gelen şeyleri seviyorum.'

2. Adam Sandler, Neredeyse tüm karakterleri

2. Adam Sandler, Neredeyse tüm karakterleri

Adam Sandler'ın filmlerini düşününce genellikle birbirine benzer roller canlandırdığını görüyoruz. Sandler, komedyen olmaya kendini o kadar adamış ki bunu başarınca sıradan ama eğlenceli tipleri canlandırmakta sorun yaşamadığını, amacının insanları sadece güldürmek olduğunu söylüyor. 

'Ben Adam Sandler. Ortalama bir adamım ama multi milyonerim.'

3. Matthew Perry, Chandler Bing

3. Matthew Perry, Chandler Bing

Friends dizisinde birçok sahnenin doğaçlama olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle Matthew Perry'nin sahnelerinin bir kısmı doğaçlamaydı. Gerçek hayatta da alaycı ve eğlenceli olduğu söylenen Perry, bu özellikleriyle adeta bir Chandler! Ekibin her zaman takıldığı Central Perk adlı kafe olduğunu diziyi izlediyseniz biliyorsunuzdur. Finalde, Rachel gruba kahve içmeyi önerdiğinde Chandler, 'Tabii, nerede?', diye sorar. Oysa gerçekte bunu sorun kişi Matthew Perry'nin ta kendisidir!

4. Emma Watson, Hermione Granger

4. Emma Watson, Hermione Granger

Oyuncu ilk başlarda Hermione'den çok farklı olduğunu düşünse de zamanla yanıldığını anladığını söylüyor.

'Ben Hermione gibi değilim, modayla ilgileniyorum ve ondan çok daha havalıyım, diye düşünürdüm. Sonra ona benzediğimi kabullenmeye başladım. Aslında pek çok ortak noktamız var. Bunu inkar etmeyi artık bıraktım!

Benzer yönlerini sayacak olursak; ikisi de kitapları seviyor, hırslı ve zekiler! Daha ne olsun?

5. Jenna Fischer, Pam Beesly

5. Jenna Fischer, Pam Beesly

Oyuncu, Pam ile farklı oldukları noktaları açıklamış olsa da benzer noktaları olduğunu da inkar etmiyor. Pam, Jenna Fischer'dan daha az hırslı olsa da, Fischer tıpkı kendisi gibi Pam'in de kendisi adına konuşmayı öğrenmesi gerektiğini söylüyor. Ayrıca Fischer gibi Pam de gerçekten yapmak istediği şeyin hayalini kurardı.

'Gerçekten de resepsiyon masalarına oturup aktris olma hayali kurduğum günler oldu. Tıpkı Pam gibi.' 

Pam karakteri de kendini hayalini kurduğu sanatsal faaliyetlere adamak istiyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Robert Downey Jr, Tony Stark

6. Robert Downey Jr, Tony Stark

Robert Downey Jr. karakteri ile bağ kurabildiğini söylüyor. Pervasız olmasının yanı sıra kibar bir karakter olan Tony Stark ile benzeyen bir çok yönü var. Robert Downey Jr'nin gerçek hayattaki çekiciliğini Tony Stark'da görmemek imkansız!

7. Amanda Seyfried, Sophie

7. Amanda Seyfried, Sophie

Ünlü oyuncu, Mamma Mia filminde canlandırdığı Sophie karakterini kendisine benzettiğini itiraf ediyor. 

'İçgüdü sahibi, kafası karışık, kim olduğunu daha çözemeyen bir karakter de olsa benim gibi denemeye ve öğrenmeye istekli. '

Serinin ikinci filmdeki Sophie ile ise kendisi arasında pek benzerlik gözlemlemediğini söylüyor. 

'Kim olduğunu artık biliyor. Ben henüz o noktaya gelmedim.'

8. Ryan Reynolds, Wade Wilson

8. Ryan Reynolds, Wade Wilson

Ryan Reynolds ve Wade Wilson arasında birçok benzerlik var aslında. Tıpkı Wade gibi Ryan da gerçek hayatta esprili, insanları güldürmeyi seven birisi. İkisi de gergin durumlarda ortamı bir şakayla yumuşatma konusunda başarılı. Ryan Reynolds ile Scarlett Johnson'ın bir dönem evli olduklarını ve Wade'ın da Kara Dul ile çıktığını düşününce benzerliklerine bir yenisi daha ekleniyor!

9. Morgan Freeman, Neredeyse tüm karakterleri

9. Morgan Freeman, Neredeyse tüm karakterleri

Morgan Freeman'in söylemleri ile katıldığı birçok sosyal ve toplumsal faaliyetlerdeki duruşuyla canlandırdığı karakterlerinden farklı olduğunu pek söyleyemeyiz. Freeman de taşıdığı birçok karakter gibi bilge, kibar, stil sahibi ve zeki.

10. Elliot Page

10. Elliot Page

Canlandırdığı birçok roldeki gibi Page, gerçek hayatta da sıradışı bir insan. Otantik havası, kendisini karmaşık olarak ifade etmesi; canlandırdığı birçok karaktere benzediğini kanıtlıyor.

Peki, sizin gerçek kişiliğiyle canlandırdığı karakterin benzer olduğunu düşündüğünüz oyuncular var mı? Varsa hangileri? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ruşen Gülten

Erdal beşikçioğlu Behzat ç.

Gizem Yenikler

9 mükemmel oyuncu.