Görüş Bildir
Haberler
Canan Ergüder Kanseri Atlattı mı? Canan Ergüder'in Sağlık Durumu Nasıl?

Canan Ergüder Kanseri Atlattı mı? Canan Ergüder'in Sağlık Durumu Nasıl?

GNS
09.02.2022 - 20:58

Son olarak Menajerimi Ara dizisindeki 'Feris' karakterine can veren başarılı oyuncu Canan Ergüder, kansere yakalandığını öğrenmiş ve diziden ayrılmasıyla gündeme gelmişti. Bir süredir sektörden uzakta tedavi gören Ergüder, bu akşam SHOW TV'de yayınlanan Oğlum dizisi ile ekranlara geri döndü. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Oğlum dizisinde Canan Ergüder'in yanı sıra;  Songül Öden ve Kubilay Aka gibi isimler de yer alıyor. Peki Canan Ergüder kanseri atlattı mı? Canan Ergüder'in sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanser hastalığı sebebiyle geçtiğimiz sezonun en başarılı dizilerinden Menajerimi Ara'ya veda etmek zorunda kalan Canan Ergüder, bir süredir televizyon ekranlarından uzakta tedavisine devam ediyordu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncunun eşi Kenan Ece'nin destekleri herkesin duygulanmasına sebep oluyordu. Canan Ergüder, Show TV'deki oğlum dizisiyle ekranlara geri döndü. Peki Canan Ergüder kanseri atlattı mı? İşte detaylar...

Canan Ergüder Kanseri Atlattı mı?

Canan Ergüder Kanseri Atlattı mı?

Oyuncu Canan Ergüder'in eşi Kenan Ece'nin de destekleriyle tedaviyi başarılı bir şekilde atlattığı öğrenilmişti. Kansere yakalandığını öğrendiği dönemde ölmekten çok korktuğunu anlatan Canan Ergüder, ''İlk önce çocuğumu düşündüm. 'Çok küçük ne yapacağım' diye düşündüm. 'Ben daha yaşamak istiyorum. Çocuğumun beni hatırlamasını istiyorum. 17 sene daha yaşarsam iyidir. Çocuk 20'yi bulursa iyidir. Daha yapmak istediğim şeyler var, güzel şeyler yapıyordum' gibi şeyler aklıma geldi.' demişti.

Sigarayı Hayatından Çıkardı

Sigarayı Hayatından Çıkardı

Yakalandığı hastalık ile hayatında farklı bir döneme girdiğini ifade eden Ergüder, sigarayı bıraktığını ve aralıklı oruç yöntemiyle sağlıklı beslenme düzenini uyguladığını belirtti.

Canan Ergüder Ekranlara Geri Döndü

Canan Ergüder Ekranlara Geri Döndü

Canan Ergüder, hastalığı atlatmasının üstüne şimdilerde kadrosunda Songül Öden, Kubilay Aka, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Emir Kaan Özkan, Ali Seçkiner Alıcı ve Metehan Parıltı gibi isimlerin bulunduğu Oğlum dizisiyle, meslek hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sude Arslan

çok güçlüsüünnn